בעלי חיים- מומלץ,מומלץ.

איזה יפיוף!!!

הלבן שלה היה ככה בצעירותה, אח"כ מגיל 5 ככה, נהייתה יותר בז',
לא עזרו התספורות והחפיפות :)
כלבים מדהימים.
היא היתה באה איתי לעבודה עם הילדים כל השנים
ושימשה כעוזרת.
אהבה גדולה.

KallaGLP

New member
לנו אמרו שכלבים בעלי פרווה כפולה

לא כדאי לספר. אנחנו עושים לו דילול. קנינו מברשות מיוחדות לשם כך ובנוסף עושים לו דילול מקצועי אצל ספר פעמיים בשנה. בזכות זה הוא גם לא מנשיר הרבה (יחסית). אנחנו, אגב, כמעט ולא רוחצים אותו (גם כשהוא מתלכלך, אחרי זמן קצר הלכלוך נושר מעצמו), כי אמרו לנו שלא מומלץ לרחוץ כלבים לעיתים קרובות.

KallaGLP

New member
אגב, החלום שלי זה כלב ענק שחור.

משהו דמוי דני ענק (בחיים לא ארכוש גזעי מתוך עקרון).

year of the cat

New member
איזה יופי של שירשור

איזה כיף לקרוא ולראות תמונות של אנשים עם כלכך הרבה אהבה לבעלי חיים

שחורה גדולה ומלאת פרווה, זאת הכלבה הגדולה שלי, דובה ענקית ופרוותית עם לב ענקי ובגיל 10 עם שמחת חיים של גורה

הקטנה שלי היא ביגלית מעורבת, קטנה ומתוקה

year of the cat

New member
פרנואידית היא פרנואידית

גם הכלבים לא "עולים לרשת". היפהפיה הזאת נראית כמו ברניז, רק קצת יותר קטנה ויותר שחורה (כנראה מעורבת עם רוטווילר)
וייצא שילוב כלכך מדהים, גם באופי וגם ביופי , אין דברים כאלה

עם כל הכבוד לגיבור החתיך

אני התקסמתי לא פחות מהרקע.
חושבת שיש הרבה הבדל בין גידול כלבים עם הרקע הזה -של הירוק,המרחב,האויר ובדרך כלל בית הקרקע לעומת גידולם בעיר.פשוט תנאים הרבה יותר נכונים.

KallaGLP

New member
כלב צריך בעיקר אהבה ושיוציאו אותו ל-3 טיולים

ביום, לפחות אחד מהם ארוך. אנו אמנם גרים בעיר, אך יש לנו גינה ענקית. הכלב לא עושה בה שימוש מעבר ללרבוץ בשמש מדי פעם. כדי להוציא אנרגיה, כלב צריך לצאת מהבית עם הבעלים שלו (עם רצועה ובהשגחה בלבד), להגיע לאזור שיש בו כלבים נוספים ורצוי גם מקום שבו בטוח לשחרר אותו ולתת לו לשחק. גינה זה נחמד, אך ממש לא הכרחי. כלבים ענקיים הם גם לרוב שטיחים, ומתעוררים רק בחברת כלבים אחרים. בבית הם לא פעילים, אלא רגועים ועצלנים.

זו מתונה מטיול וזו גיבורה חתיכה :)

התמונה מנחל פרוד המקסים.
היו לי שנים של עיר וגם בהן היה לי תמיד כלב, לרוב קטן יותר מסיבות פרקטיות.
מזה שנים רבות אני גרה בבית צמוד קרקע וזה נפלא ונוח בהרבה
הכלבים באים איתנו לכל טיול (יש לנו רק כלב אחד בתורו).
האמת שהיה כיף בעיר כי הכלב הוציא אותי מהבית הרבה פעמים גם שלא התחשק לי
ובכלל, כאישה בעיר, טיול עם כלב זה תירוץ נפלא לטיול על חוף הים בערב/לילה (לפני ההורות).

למעלה