בעעע

בעעע

אני בדיוק נכנסתי לאתר של מוזיקה נטו לבדוק כמה דברים ואז נכנסתי לתגובות של הבנות על הדיסק השני של באסטד...ונתקלתי בתגובה כזאת: "יאאא עד אתמול הערצתי את ווסטליף היום את החתיכים באסטד אני מתה עליהם כוסונים" ופשוט בא לי להקיא!!! מה זה התגובה הזאת? איך רואים שהיא "מעריצה" אותם רק בגלל איך שהם נראים...איך אני שונאת בנות שרושמות דברים כאלה...זה פתטי, ילדותי, טיפשי,שפל, דפוק חחחחח עזבו אני עצבנית עכשיו עליה!!! אוף זה מוכיח שיש עוד הרבה בנות כאלה בארץ ששומעות אותם לא בגלל המוזיקה אלא בגלל איך שהם נראים וזה מגעיל פשוט דוחה

סתיוית

New member
כע זה מגעיל שזה רק בגלל שהם חתיכים

והם אכע כך! אבל בדוגרי את לא יכולה לדעת את זה- כי היא ראתה תמונה שלהם- נדלקה עליהם נראו לה קול ואז התחילה לשמוע שירים שלה ולאהוב אותם :] ככה היה לי עם מארק- מוי. שחר שלחה לי תמונה שלו ואז את הסרטו של צילס אין דה איונינג. אבל אשכרע זה עדיין לא נרקא הערצה, הערצה זה לא יום אחד לקום ולאהוב מישהו :\

DesertRose7

New member
למה אני תמיד מעורבת איכשהו?

גם בהתמכרות לצילס אין דה איבנינג שאגב מצאתי את השיר הגירסת סינגל.. בלי הפרעות של מעריצות שצורחות! וגם מארק.. חוץ מזה.. אני הייתי ראשונה!

Dark Amy

New member
כל עוד זה עוזר ל

מכירות של באסטד בארץ ואולי יעזור לזה שהם יבואו להופעות אז מה אכפת לך??? את יודעת שאת שומעת אותם בשביל המוסיקה ובשביל מי שהם ולא בגלל איך שהם נראים וזה כל הכבוד
ואם יש עוד פקצות ששומעות אותם רק בגלל שהם יפיופים אז לא נורא העיקר הן קונות את הדיסק ויבואו להופעה אם תהיה...

אז זהו ש

אני מעדיפה שהם לא יבואו להופעה בארץ אם פקצות יעריצו אותם אמרתי כמה פעמים ואני יגיד שוב... שאני לא רוצה שזה יקרה כמו עם המורדים אני אל רוצה שהם יתמסחרו אני לא רוצה שיעריצו אותם רק בגלל איך שהם נראים וכן אכפת לי ובגלל זה אני מגיבה ככה לדברים כאלה... אני רוצה שישאר הקטע של..."מה את שומעת"..."באסטד"..."מי אלה בכלל"? את מבינה...להישאר מיוחדת...להיות מיוחדות ולהישאר המעריצות האמיתיות של באסטד...בלי פקצות שיאהבו אותם רק בגלל המראה כי זה ממש לא נקרא הערצה...ואני לא רוצה שהם יתמסחרו וכולם יאהבו אותם רק בגלל שכולם אוהבים...אני רוצה להיות אחת מה-100 בנות שמכירות ושומעות אותם ואם זה כרוך שבזה שפקצות יעריצו אותם והם יתמחסרו אז אני לא רוהצ שהם יבואו לארץ... בגלל זה אני נוסעת לשם...ולא מחכה שיבואו לפה...

סתיוית

New member
סורי ליז אבל - אני דווקא לא רוצה את

זה! כאילו אני מסכימה איתך שאני מעדיפה שלא יהיה פקצות ושהם לא יתמסחרו כמו המורדים (למרות שכפרע עליהם) ושלא יאהבו אותם כי כולם יאהבו אותם. אבל מה שכן אני רוצה שהם כן יתפרסמו בארץ, שכן יהיו להם הרבה מעריצים, שכן הרבה יאהבו אותם.. ואת הידד לך שאת נוסעת לשם אבל מותק- אני ועוד הרבה אחרים לא יכולים. גם פוסטרים וכאלה אין לי כל כך הרבה כי העיתונים האלה ממש יקרים ורק אם יש לי כסף אני יכולה לקנות :\ אנלא מבינה למה את לא רוצה שהם יתפרסמו אבל? אני מבינה אותך בקשר למה שרשמתי בהתחלה ומסכימה איתך! אבל יש להם מוזיקה טובה ואני חושבת שהרבה אנשים בארץ היו אוהבים אותם אם רק הכירו אותם. חוצ מי זה שאותה ילדה שרשמה את זה כמו שאמרתי- יכול להיות שהיא קודם נדלקה על המראה- ואז החליטה לשמוע שירים ואהבה אותם..

אממ את

צודקת באיזשהיא נקודה... אני ידועת שזה אגואיסטי מצידי להגיד דברים כאלה אבל באמת שקשה לי לחשוב שהם יהיו מפורסמים והכול אני אוהבת ייחוד...אני לא אוהבת "כמו כולם" אני לא יודעת איך להסביר...ובאמת היה כיף אם הם היו באים...אבל עדין...=/ ובקשר לילדה הזאת אז אולי היא נדלקה על המראה וזה אבל היא כבר שמעה את הדיסק כי היא הגיבה עליו והיא עדין רושמת דבר כזה דפוק כאילו זה לא שזה יהה בהתחלה זה היה אחרי שהיא כבר שמעה את המוזיקה אז בשביל מה לרשום דבר כל כך מטומטם?? ואי אפשר לעבור מלהקה אחת לשניה ביום...זה לא הולך ככה...זה לא נקרא הערצה שאם יום אחד היא אהבה את ווסטלייף (החתיכים כמו שהיא אומרת) ויום אחרי היא ראתה תמונה של באסטד אז זהו...אין יותר ווסטלייף...וזה נשמע ככה שכאילו היא עברה לבאסטד בהתחלה לא בגלל המוזיקה אלא בגלל שהם נראים יותר טוב... היא לא מעריצה אמיתית

סתיוית

New member
נכון :]

גם אני אמרתי שזה לא נראה לי באמת הערצה. אבל אני כע רוצה שהם יתפרסמו בארץ. אני מה זה לא נגררת בקטע של מוזיקה- כאילו יש הרבה דברים שאני יכולה להגרר בהם כמו בגדים אבל במוזיקה אני פשוט -לא- יכולה! וזכותך להיות אגואיסטית אניטיים יו וונט! :] בכל מקרה זה לא יעזור מה אני רוצה ולא מה את רוצה, אה?

13 u S t 3 D

New member
אממ...

" אני מעדיפה שהם לא יבואו להופעה בארץ אם פקצות יעריצו אותם אמרתי כמה פעמים ואני יגיד שוב... " איזה שטויותתת!!!!!!!!!!!!!!1.. ליז מה זה משנה איך או מה המעריצות... הם אוהבות באסטד זכותם!!.. \=

קלר!!!!!!!

הם אוהבות באסטד בגלל איך שהם נראים!!!!!!!!!! גאדדדדד זנ כן משנה כי הם לא באמת מעריצות אותם!!1 הם "מעריצות" אותם בגלל איך שהם נראים ולא בגלל המוזיקה!

5cihh

New member
איכס איזו אנוכיות

מה זה מה משנה אילו מעריצות זו זכותן?!?!!? אז את בדיוק כמותן!!! אני מעדיפה שבאסטד בחיים לא ישמעו על ישראל מאשר יבואו ויופיעו בפני אנשים שלא מעריכים אותם כמוסיקאים!!! סעמק אני שונאת ת'אנוכיות הזו זו כזו צביעות וזה מתבטא בכל כך הרבה מובנים כמו עם החברות שלהם!! אתן מדברות על כמה הם מדהימים ואוי אני מתה על מאטטיי אוי איזה מדהיםם ג'יימס וזה ואז אומרות שהכי חשוב שיבואו לישראל לא משנה בפני מי להופיע או שהחברות שלהן כלבות ושיפרדו מהן או שהם התנהגו לא יפה בראיון מסוים!! סעמקקקקקק אוקיי מי שבאמת איכפת לו מהם ואוהב אותם בתור בני אדם צריך לכעוס על התקשורת שמציקה להם עם שאלות דפוקות, צריך לתמוך בחברות שלהם כי הן גורמות להן לחייך ושומרות אותם מחוברים לקרקע ומעבר להכל צריך לחשוב שאף אחד שאוהב אותם כי הם יפים לא ראוי לזה שהם יתאמצו ויזיעו בנגינה בשבילו!! איכס התנהגות דוחה..עלק שיבואו לא משנה למי..יאק. לא פלא שצ'ייס מתחרפן מהאנשים האלו. וזאת שאמרה שהיא אוהבת שלא מכירים אותם חחחחח נכון?! כאילו ברור שהייתי רוצה בצלחה אמיתית שלהם עקב המוסיקה ופוסטרים ודברים במקום לקנות עיתונים ב34 שקל כל הזמן#$#@ אבל אני בהחלט מעדיפה ששואלים אותי ואני אומרת באסטד או מקפליי והם כזה "הא?!" מאשר שיהפכו לאיזה מותג מוכר בארץ שמיועד למסחור.

יש לי משו להגיד

תמצאי לי הודעה אחת שאני רושמת שהם התנהגו לא יפה בראיון מסוים? או שהחברות שלהן כלבות? או כל מה שרשמת פה... אולי אחרות כתבו את זה אבל אני בחיים לא כתבתי דבר כזה אני תמיד כתבתי שאם הם מאושרים עם החברות שלהן אז מגיע להם להיות מאושרים ואני בחיים לא אמרתי וואי איזה כלבות וזה... אני בחיים לא אמרתי שזה חשוב שהם יבואו לישראל...כאילו כן במובו מסוים זה חשוב שהם יתפרסמו והכול אבל אני עדין רוצה את האנונימיות הזאת ואפילו את בעצמך אמרת : "אני בהחלט מעדיפה ששואלים אותי ואני אומרת באסטד או מקפליי והם כזה "הא?!" מאשר שיהפכו לאיזה מותג מוכר בארץ שמיועד למסחור" וככה בדיוק אני חושבת...כי אני לא רוצה שהם יתמסחרו!!! בדיוק כמו שאת אמרת!

אוי פאק

חחחחח חשבתי את נגדי בקטע הזה!! חחחח אבל עכשיו קראתי את ההודעה לעומק והבנתי שאת דווקא בצד שלי... חחח סורי!!! קבלי ח"ח על כל מה שרשמת!! =]]]

סתיוית

New member
אוקע

ברור שזה אנוכיות שאנחנו רוצות שגיימס יהיה רק שלנו וברור שזה אנוכיות שאנחנו רוצות שהם יבואו לארץ לא משנה מה. זה אנוכיות- אבל זה גם אהבה. אני גם בתוכי רוצה את זה (ומי שלא רוצה- כל הכבוד לה), אבל לא אומרת את זה כי אני יודעת שזה אנוכי לרצות את זה :\ ואני בחיים לא אמרתי שהכי חשוב שהם יגיעו לארץ! ואני מה זה לא נגד החברות שלהםםםםםםםם! להיפך אני מחמיאה להםםםם! אמרצי מלא פעמים שהולי וקארה נראות לי מתוקות בטירוף! ואני כועסת על העיתונים מאוד (במיוחד בקטע שהם מציקים לצרלי עם השאלות על הלהקה השניה) ומותק- אני גם לא רוצה שבאסטד יתמסחרו. אני יודעת שזה חלום-אשליה- שהם יבואו לפה. אבל אני רוצה שהם יהיו מוכרים פה שישמיעו את המוזיקה שלהם פה וימכרו את הדיסקים ופוסטרים. אבל סכ"ה אני מסכימה איתך

5cihh

New member
נו לא דיברתי אליכן

די תלמדו הבנת הנקרא דיברתי למפגרת שאמרה שזה זכותן עלק..ומה עם הזכות של באסטד? ודי סתיוית כאילו אנוכיות זו אהבה פחח..קלישאות נראה לך שאני לא רוצה את צאזי לעצמי? אני שפויה ברור שאני רוצה אותו!!! אבל לחיות באשליות זה משו אחד ולהתמודד עם המציאות זה אחר. אין לי בעיה שאומרים שיעזוב את קמילה ויבוא אליי..חחחחח אני בעד כי אני אעשה הכל כדי לשמח אותו וכמובן שזה ישמח אותי.. אבל זה בתכלס דיבורים סתמיים כי זה לא הולך לקרות- אני מדברת על דברים מגעילים שראיתי בכל מיני מקומות בין אם בפורום הזה ובין אם באתרי מעריצים שונים..אנשים שמקללים את קמילה ואומרים שהיא מכוערת וכלבה- גיב מי אה פאקינג ברייק היא מספיק יפה לצרלי אז היא יפה! ואפחד לא מכיר אותה אז כלבה..פחחח וואטאבר ובכלל יש תדרגה הראשונה של פסיכופתיות של המטורפות ששולחות להולי איומי רצח..זה בכלל מבחיל. ולא כל כך חשוב לי שיצליחו פה בעיקר מסיבה אחת- להם זה לא חשוב..ברור שהם ירצו שהרבה אנשים יכירו אותם אבל בחיאת הם אפילו לא יודעים איפה המדינה הזו..אז פרסום אמיתי בתור מוסיקאים יהיה מדהים אבל פייס איט בישראל זה לא הולך לקרות..אם ראש1 יואילו בטובם לכתוב עליהם יוםאחד זה יהיה דברים מפגרים כמו הגבות של צ'ארלי והשיר שלהם על בריטני..וזה שהם לא בויבאנד למרות שהם בכלל לא נגד פופ אבל כמובן שהם שונאים שקוראים להם בויבאנד כי ככה זה מתחלק פה..הלהקות בנים והאנטי שלהם..כמו בפתיחה המפגרת של הפורום הזה..לא משנה גלשתי כבר
בעעע שימשיכו להנות והתהילה הזו תשגע אותם בסוף ככה שפרסום נוסף בסביבות אירופה הוא לא בהכרח מה שטוב להם...ושאלו שהולכות עם הטרנד וקופצות כמו ריטדיות מווסטלייף לבאסטד שימשיכו הלאה ללהקה הבאה ויותר טוב ככה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך את צודקת!!

סתיוית

New member
מצטערת ההודעה שלך

לא הייתי ברורה. ולא באמת אני מתכוונת שאנוכיות זה אהבה. אלא שבמקרה הזה זה ככה. האנוכיות הזאת נובעת מהאהבה יותר נכון- ולא אמרתי שזה אומר שזה יור טוב כאילו "אה את אוהבת אותו אז זה פסדר להיות אנוכית" פשוט אני רוצה להגיד שכע זה אנוכיות אבל זה לא באמת הכוונה :\ ואגב, אני רוצה שהם יתפרסמו לא בגלל שזה אולי חשוב להם, אלא בגלל שאני באמת חושבת שיש להם מוזיקה טובה ושאנשים באמת יוכלו לאהוב אותם אם הם רק יכירו אותם. אני באמת חושבת ככה. וגם כדי שהחיים יהיו יותר קלים ואני אוכל להשיג יותר חומר. וסליחה שלא הבנתי :S

SurfeR Babe

New member
איך אני מסכימה איתך!!!

הקטע של האיזה חתיכים זה ממש קטע חרא... גם אני די אוהבת את הקטע של האנונימיות... לא יודעת למה... באמת כוכבים שנהיים ממש ממש מפורסמים, אני לא מסתכלת עליהם באותה צורה... אפילו שבאסטד נוראאאאאאאאא מצליחים באנגליה ואירופה הם לא אוהבים את הקטע הזה... כי ברצינות זה טוב שהם לא מסתנוורים מהפרסום ונשארים כמו שהם... אני גם הייתי רוצה קצת תמיכה מהמגזינים בארץ אבל נגיד בת דודה שלי סיפרה לי שכשהיא הלכה להופעה של המורדים חברה שלה רצתה ללכת איתה רק כי פליפה חתיך או משהו... אז אם זה מה שצריך בשביל פרסום בעיתונים לא תודה ושלום...

5cihh

New member
אם כבר הזכרת את

המורדים (אני שונאת את פליפה! אבל אל תתחילו לדבר עליו כי זה יעצבן אותי..חתיך עלק..1.65 בגיל 21...בושה למין הגברי) אז באמת חשבתי על זה קודם..אני אוהבת את בנחה המוןןן ועכשיו למשל לקחו אותו לראיון בדיסני ביום החופשי שלו והיו לו שקיות ענקיות בעיניים והוא היה נראה אומלל ממש מה שלא אופייני לו כי הוא מאושר רוב הזמן! אז זה התקשר לי לראיון בHEAT שצרלי היה דאון כזה כי חלאס גוררים אותם לכל מיני ראיונות ודברים כאלו לעוד פרסום ועוד פרסום ושוכחים שהם בני אדם וחרא לי לראות את בנחה או צרלי ככה או כל אחד שאני אוהבת ככה שעודף פרסום ישר מבשר לי רעות אני ישר חושבת על זה שהם בטח רק רוצים לישון קצת. אבל בקטע של המוסיקה אני מבינה אותך מגיע לאנשים להיחשף לכזו מוסיקה טובה..אבל אני לא בטוחה כמה יעריכו אותה פה ובגלל זה אני קצת נגד זה.

סתיוית

New member
איזה רעה מה הוא שולט בגובה שלו?

נושא מעצבן אצלי- כאילו שאנחנו שולטים בגובה שלנו, בלי שום קשר את צודקת בהכל חוצ מי זה :S וכע בנחה רולזזזזזזזזזזזזז

למעלה