בעעע

5cihh

New member
אבל זה בדיוק הקטע

אה והיפנוטייז תודה ממי חחחח..כן יש דברים שגורמים לי להתפוצץ! זה לא אומר שזה בסדר אבל התעצבנתי בטירוף..אבל מה שאמרתי הינו קיים ונשאר רק צריך להוריד ת'סימני קריאה העצבניים!!!!!!!! חח ממנו אממ ולזאתי שכתבה על הפקצות- סליחה אבל כל הקטע הזה שכתבת ממש דפוק! כאילו לא מה שאת אומרת כי אני מבינה אותך אבל כל הקטע של חנונים לא ילכו וזה..מי דה פאק קובע מה זה חנון או פריק? מה כאילו כמו הסטיגמה? מי שיש לו מוהיקן ירוק וכתום? שיהיה..פקאצה זה לא תואר עובדתי זה כמו גבוה או נמוך או שיער שחור שהם דברים שאי אפשר להתכחש אליהם פקאצה זה דבר שכל אחד בדעה האישית שלו יקבע! אז מה זה הטמטום הזה להגיד זכותן של פקאצות לאהוב את המוסיקה?! אם הן אוהבות את המוסיקה הן לא פקאצות לפי הדעה הרווחת של ההודעה הזו!! כל הייחוס הזה של בנות דפוקות או פקאצות זה אלו שילכו להופעות של באסטד כדי להתרשם מהאופי של צ'ארלי- זה לגיטימי חח הוא מדהים אבל זה לא לאהוב אותו באמת אלא להיות חרמנית עליו או וואטאבר..כולנו רוצות אותן אבל זה דבר אחד והטירוף הזה למוסיקה שלהם זה דבר שני וזה מה שבאמת קובע כשאתה אוהב מוסיקאי! הדבר הראשון זה המוסיקה כמו משחק אצל שחקנים או אוכל אצל טבחים..אז מי שהתואר פקצה מכוון אליה זו מישהי שמבינה שבאסטד פופלאריים וקולטת שיש שם בחורים "like so totally fit" ובגלל זה היא "תאהב" אותם..אף אחד (נראה לי) לא התכוון לזה שאם מישהי טיפשה/קופה/אוהבת את ווסטלייף אסור לה ללכת להופעות שלהם! אני ממש לא חושבת ככה! היא יכולה להעריץ את אום כול טום מצידי אבל אם היא אוהבת ת'מוסיקה של באסטד שתלך ותהנה ושתקנה 700 כרטיסים מצידי יותר כסף בשבילם לא נראה לי שהם יתנגדו חח..:) אבל כשאני רואה אותם מזיעים על הבמה ונוסעים ממקום למקום אז אני לא מאמינה שהמאמץ הזה מיועד לאנשים שאוהבים אותם רק בגלל המראה ואלו הפאקצות!! גדיט? ושנית- ברור שאין שום רע בלהתחיל לאהוב מישהו בגלל המראה! לא איכפת לי איך למה..גם אם מישהו שנא את באסטד ותפרו לו אוזניות עם שירים שלהם בתוך האוזן ואז הוא קלט שהם באמת טובים בעיניי זה אמיתי..המראה בדרך כלל משמש כרושם ראשוני שזה מה שמושך- במקרה שלי שמעתי אותם לפני שראיתי אז זה שונה ולדעתי אפילו יותר טוב כי ככה אני יודעת שדבר ראשון שאני אוהבת בהם זו המוסיקה..
אבל ברור שאם ראית את אבריל קודם סבבה לך וזה מה שמשך אותך למוסיקה..אני אישית לא או מתה עליה
מה כאילו..חח הדבר הראשון שמשך אותי לבראד פיט זה העובדה שהוא נראה כמו..בראד פיט! ואחר כך רק גיליתי שהוא שחקן גדול (בעיניי)..אבל אם לא היה מעניין אותי המשחק שלו והוא היה רק מהמם בעיניי זה עדיין סבבה- כל עוד אני לא קוראת לעצמי מעריצה שלו כי בעיניי זה שגוי..וזהו..באסטד רול חח לפחות על זה כולנו מסכימיםם:)

13 u S t 3 D

New member
וואי איך אני שונאת את המושגים האלהה

פאקצה.. פריק.. חנון.... פאקקקק הכל כ"כ מזוייף כל אלה שמשתמשים בשמות האלה הם אנשים ששופטים אנשים לפי חיצוניות לפי איך שהם נראים!!!! אלו אנשים כ"כ שיטחייים!!! נמאס לי מזה לפני כמה ימים התווכחתי עם ילדה אחת היא הסתכלה עליי שעות א ז\ שאלתי אותה עם היא רוצה תמונה?.. אז היא אמרה שפקצות רואים הרבה היא לא צריכה תמונה שלי וקיצר התחלתי להתווכח איתה למה את חושבת שאני פקצה אז היא אמרה כי אני לובשת ורוד!!! תראו איזה ילדה מטומטמת!!! אז אמרתי לה שזה לא קשור וזה שהיא לובשת שחור לא אומר שהיא פריקית או מטאליסטית קשוחה ובסוף התברר שאנחנו שתינו אוהבות אותו סוג מוזיקה והכל [סימפל פלאן ובלינק] והיא ביקשה סליחה |= [= זה היה סיפור קצר לכמה ממכם שלא כל מה שאתם רואים נכון אל תסיקו מסכנות!!! תסתכלו על מה שבתוך הקנקן [או איך שלא אומרים את המשפט הזה]

inbal287

New member
את כ"כ צודקת!

זה קרה גם לי.. וקורה לי כל הזמן. הלכתי לביה"ס תיכון שלי לראיון <זה היה לפני חצי שנה בערך> ונכנסו לחדר של הרכזת שכבה בוגרת, איך שהיא ראתה אותי היא גם הזמינה את היועצת שתשב איתנו בשיחה <וזה לא היה בשיחה עם אף אחד אחר!>. אז דבר ראשון היא קבעה שיש לי ליקויי למידה <כן בטח> בגלל שבמבחני הדסה שלי היה פער בין הציון בלשוני <8> לציון במספרי <5.5>, שני הציונים ד"א הם מעל הממוצע ולא נדבר על זה שהממוצע שלי במבחנים האלה הוא 8 והכי גבוה שאפשר זה 9 <ויש לי ליקויי למידה, ברור...>. דבר שני שהיא עשתה זה להחליט שאני מעורערת נפשית בגלל שההורים שלי גרושים. "את מרגישה בסדר עם זה ששהורים שלך גרושים?... הלכת לטיפול פסיכולוגי?... את מסתדרת עם זה?.. את מצליחה לחיות ככה?..." וכו'. והדבר השלישי, מי שמכיר אותי יודע שאני הולכת עם מליין צמידים על היד, שחורים,חוטים,ניטים... הולכת עם מלא טבעות ומלא מלא מלא שרשראות, מה לעשות, זה הסטייל שלי... אז היא החליטה שאני פריקית.. וזה הלך ככה: היא והיועצת מדברות עליי כאילו אני לא נמצאת שם "מה את חושבת שהצמידים האלה אמורים להביע?... את חושבת שזה בסדר שיש לה את כל הצמידים האלה?... מה את אומרת על כל הטבעות האלה..איך שזה נראה... נראה לך שהיא מנסה להביע את האני שלה עם כל האמממ, איך לנסח, התכשיטים האלה שלה?" וכו'... ואני עוד יושבת שם! אז תבינו כמה שאנשים שופטים אותך בלי בכלל להכיר אותך, בגלל תכשיטים,בגלל לבוש<עוד משהו שהם החליטו שלא בסדר אצלי "חמודה, מה את מנסה להביע שאת לובשת את זה?" לידיעתכם זה כולה הייתה חולצה שחורה!>,בגלל הצבע של השיער <וגם על זה היה להם דיוק מעמיק "את חושבת שהיא מתאימה לכאן בכלל עם הצבע בשיער והכל?">... או בקיצור, נעים להכיר: אני לירון ענבל פריקית עם בעיות נפשיות וליקויי למידה, אז זה אומר שאסור לי לחיות?

Dark Amy

New member
את מדברת אלי??

כי הרעיון של ההודעות שלנו אותו דבר רק שאני כתבתי פקצות בתגובה למה שאחרות אמרו כאן ואת מסבירה שהן לא פקצות + מה שאני אמרתי אז אם התעצבנת עלי זה אממ מוזר... אבל נראה לי שזה עלי אז לא
אני ניסיתי להגיד שגם בנות שמוגדרות כפקצות יכולות לבוא וזכותן המלאה לבוא להופעות של באסטד ולשמוע אותם ולקנות דיסקים והכל אפילו שלפי ההגדרה הן "פקצות" ועל זה היה כאן הדיון ולא על זה אם הן כן פקצות או לא כי הן כן שומעות באסטד או לא ובכלל אין כזה דבר כולם אנשים אז כאן אני אסיים - די

5cihh

New member
נו אבל זה בדיוק הקטע מה את סתומה?!

בנות שבאות להופעות של באסטד כדי לשמוע אותם הן ל-א פקאצות!!! אזז איך פקצות יכולות לבוא אליהם?!!?!? די מה את דפוקה כל הקטע זה שאם הן אוהבות תמוסיקה הן ל-א פקצאות! ואם הן לא אוהבות תמוסיקה שיבואו אבל שלא יקראו לעצמן מעריצות וזה כן להיות פקאצה בהקשר של ההודעה הזו!! די חוסר קליטה*ראשבקיר*חוסר קליטה*אגרוף בקיר*
אין כזה דבר פקצה ה' ישמור!! הקטע זה שילדות מטומטמות שלא מעריכות תמוסיקה של באסטד לא ראויות שהם יטוסו למקומות בשבילן!! מעניין לי תתח איזה צבע הן לובשות מה שקובע זה למה הן אוהבות אותם!

DawnR

New member
פוסט אחרון להיום.....

אני תמיד צריכה להיות משטרה?? אני עושה פה טובה בעיקר ליפעת - ובכלל לתדמית של המעריצות של בסטד - 5cihh: הסגנון דיבור\כתיבה שלך לא מתאים לפה. ובכלל - לא מתאים לבני אדם. את צריכה להבין שיש אנשים שלא חושבים כמוך וזה לא אומר שהם סתומים ותרשי לי אפילו להגיד שחלקם יכול להיות עולים עליך בכמה רמות. (תשימי לב ל"יכול להיות" לפני שאת מתנפלת עליי בצעקניות שלך). אתמול דיברתי עם שחר (השניה) ואמרתי לה שלא רציתי להתנפל עליך בחזרה ולרדת לרמה שלך. ותאמיני לי שיש לי מה להגיד! אם את מודעת לרף הסובלנות הנמוך ביותר שלך - אל תכנסי לפה או פשוט אל תגיבי על הודעות שלא נראות לך. את יכולה לתקוע ראש בקיר כמה שאת רוצה - הסגנון שלך פשוט out of place אם כבר מישהו פה רוצה להפגין ידע באנגלית, כן? בכל מקרה - אני לא מנסה לריב איתך - אבל שמרי על טיפה כבוד ונימוס כשאת מגיבה פה. מה עוד, שלפי דעתי לכולן פה מגיע צל"ש על המעורבות בכל הבאסטד-נס בלי שום קשר לדעות שלהן. את הגעת לפה ואין לך שמץ על מה שעבר על חלקנו מאז שבאסטד נכנסו לשוק. זהו. שיהיה לכולכן אחלה שבוע! שחר.

ל-5cihh

את כל כך כל כך כל כך צודקת יש לנו אותו ראש חחחח פשוט אין לי כוח לרשום הכוללל ולך כן יש...=] את במאט גדולה... מעריכה אותך על זה שאת אומרת מה שאת חושבת ומה שבא לך וכנה ככה ואני אפילו מעריכה את זה שאת מקללת...חחחח כאילו את בנאדם כנה ואני אוהבת נורא כאלה כי פגעו בי אנשים דו פרצופיים יותר מידי פעמים בחיים...=/ טוב עזבו גלשתי קצתתת

13 u S t 3 D

New member
אורטל והשנייה שאוהבת לקלל

אורטל ...חח לא אמרתי לך!!!... רק הצדתקי אותך!!!.. השניה.. 1. תרגיעי אל תקראי לי סתומה מותק!!... אני אמרתי מה שרציתי זייייייהו אז או שתסתכלי ותגיבי כמו בן אדם או שתלחצי שם על האיקס ותתעלמי!!!!!!\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DawnR

New member
הממ....

אנשים אמיתיים לא צריכים לקלל בשביל להוכיח את הטענה שלהם. סתם מציינת עובדה. שחר.

SShiRaS

New member
זה היה שרשור ארוך

והיה נחמד לקרוא.. 5cihh אני מעריכה את הדעות שלך ומזדהה עם הכעס שלך בנוגע לסטיגמות והמיסחור וכל מה שאמרת לגבי זה שאף אחד לא יכול לקבוע מה זה פקצה או פריקית.. כ"כ נכון!! אבל מצד שני, כמו שאני מעריכה את הדעה שלך וכמו שרבות אחרות שקראו את זה- לא יזיקו לך קצת גינונים כי לא כל מי שכותבת הודעה שסותרת את הדעה שלך היא סתומה או דפוקה ואני אמשיך את קו הרעיון של שחר [שגמלך מגיע ח"ח על מה שאמרת כאן] כשאגיד שבאמת אין צורך לקלל פה כי בסה"כ אלו דעות שונות ואתן פשוט צריכות לקבל אותן ואם את פשוט לא יכולה כי זה מעלה לך את הקריז אל תגיבי.. ריסון, אנשים, ריסון וזה לא משנה עד כמה את צודקת את לא יכולה להשתיק אנשים בסה"כ מיציתן את כל מה שרציתי להגיד חח -חושבת- גמאני חושבת שלהתחיל לאהוב מישהו בגלל תמונה זה מעפן בטירוף.. אבל אם זה מה שמשמח אתכן.. בסה"כ המטרה מקדשת את האמצעים.. חח ובזה נחתום את ההודעה כי נגמר לי מה לומר [וזה נדיר]

5cihh

New member
מתנצלת

שקיללתי..לא היה במקום. אני מבקשת אבל שלא תדברו בשם אחרים! כי זה אולי לא לקלל אבל יש בזה בדיוק אותה מידת חוצפה..להסוות את זה בשפה יפה זה לא מספיק. אל תניחו פשוט שאם אתם פעלתם באופן מסוים או משהו קרה לכם זה אומר שכך גם לכל השאר! בכל מקרה לא היה צורך לקלל אז סליחה..באסטד שולטיםםם

למעלה