בעעע

DawnR

New member
אהמ......./images/Emo18.gif

אני אעבור על זה בנקודות: 1. לכל מי שאומרת "אם הם יתמסחרו..." - באסטד כבר ממוסחרים פלוס פלוס. הם התחילו להתמסחר כבר בYear 3000. זה חלק נכבד מלהיות להקת פופ. 2. אממ..."אני רוצה להיות אחת מה100 בנות שמכירות ושומעות אותם" - את בערך הבת ה1000000000000000 שאי פעם שמעה עליהם. ואני לא אומרת את זה בניגוד אליי - גם אני שמעתי עליהם אחרי הרבה הרבה הרבה אנשים אחרים. זה חלק מההתמסחרות שלהם - הרבה אנשים "שמעו" עליהם בעיתונים ומפה לאוזן לפנינו. 3. חלק מלהקת פופ זה לאהוב בגלל המראה. אם הם היו שלושה מכוערים היית מקשיבה להם מלכתחילה? אולי היית מכירה את המילים לשירים כי אחרי הכל זה ממכר...ממש כמו בריטני ספירס. אבל לא היית מעריצה אותם. לא היית שמה עליהם. 4. אני לא אומרת שאלו שאוהבות אותם בגלל שהן קודם ראו אותם הן מעריצות יותר טובות או פחות טובות. הן שמעו על בסטד אחר-כך ומה לעשות..? רוב המעריצות הן בגילאים שזה מוקד העניין שלהן... לא תמצאי הרבה מעריצות של בסטד (בעיקר לא בארץ) מעל גיל 18. אני מכירה רק 5 מקסימום. 5. הממ...מכל הנ"ל - זה שומדבר אישי נגד אף אחת מכן, אני אוהבת את כולכן, ואני אוהבת את בסטד...כבר למדתי לאהוב אותם, למרות שהמוזיקה שלהם כבר לא עושה לי את זה..ז'תומרת - המוזיקה שלהם בשבילי היא מוזיקת כיף - נוסטלגיה פחות או יותר - כמו שאני מקשיבה לבקסטריט. אבל אותם אישית אני אוהב לעוד הרבה זמן כי ככה זה שמכירים אנשים מגניבים. וכן - אני רוצה שהם יצליחו, וכמובן שאני אלך להופעה אם יצא לי... וכמובן שאני אסע ללונדון רק בשביל לפגוש אותם... אבל אני מציעה לכן לא להיקשר עד כדי כך ש:"אם הם הופכים למיינסטרים אני אפסיק להעריץ אותם...". תהנו מהעובדה שהם הופכים להיות גדולים בכל העולם...ואם כל כך מפריע לכן - תרשמו על המצח את התאריך בו הכרתן אותם ככה שכולם ידעו שאתן הייתן ראשונות...באמת! זה מה שחשוב? סורי על הפוסט הארוך. שחר.

DawnR

New member
שכחתי....

עוד דבר אחרון - זה באמת משנה לכן למה בנות 13-16 אוהבות את באסטד? זה לא היה ברור מאליו שהמראה שלהם משחק פה תפקיד חשוב? למה אתן חושבות מאט מחליף תספורת כל שני וחמישי? כי בא לו? זה חלק מהמותג שנקרא באסטד...צריך למשוך את קהל היעד ובמקרה הזה (שוב- להקת פופ, לא פאנק ולא רוק) קהל היעד הוא בנות שלא יודעות מהחיים שלהן. לא כולם שומעים מוזיקה ורק אז מסתכלים על הפנים של הזמר. יש כאלה שנמשכו לבאסטד בגלל המראה, ואז התחילו לאהוב את המוזיקה... זה לגיטימי. וזה אפילו יותר הגיוני כי סה"כ באסטד לא עושים תחכומי יתר עם הכלים או עם הליריקס... אז...תהנו מהמוזיקה ותשכחו מה כל האחרים חושבים. גם אם המחשבות הן לרעה וגם אם לטובה מסיבות שלא נראות לכן. שחר.

סתיוית

New member
אמרת דברים חזקים

והרוב ממש נכון אבל אני דווקא חושבת שכע באסטד מיוחדים, ולא נראה לי שמאט עושה את זה כדי להתמסחר או כדי להתפרסם יותר! אני דווקא כע חושבת כי בא לו, כי הוא נהנה מזה. וזה דיי מעליב שאת קוראת לנו "בנות שלא יודעות מהחיים שלהן" שנית, אם את מדברת בארץ מעריצות מעל גיל 18 אז אני באמת לא מכירה, אבל בארה"ב יש דיי הרבה! שלישית, באסטד בעיניי כע מיוחדים. ואני מסכימה איתך לגמרי שזה זכות כל אחת להמשך אליהם מהמראה ואז לאהוב אותם אבל הקטע זה שהיא אי אפשר בבת אחת.. למשל כשאני ראיתי את הכתבה בראש1 שתי דברים משכו את תשומת ליבי- זה שהם בריטים וגיימס *&^%$#@*&^%$# ואז קראתי את הכתבה וממש התלהבתי המם, הלכתי לאינטרנט חיפשתי שירים שמעתי והתלהבתי אבל עד שממש התחלתי להעריץ אותם לקח זמן! והקטע פה שההיא בשניה החליפה להקה, מוזר לא? אבל אני אומרת שזכותה אבל זה עדיין לא נקרא הערצה! וקל להגיד "תהנו מהמוזיקה ותשכחו מהשאר" זה קצת קשה.. במיוחד כשמעריצים.. אבל אני מבינה המ את אומרת..את הפסקת להתעניין ברכיולת וכאלה.. זה עובר התקופה הזאת! אבל אנחנו בתקופה הזאת וזה קשה להתעלם מהשאר..

5cihh

New member
גאד עצבנת אותי עצבנת אותי עצבנת אות

ייייייייייייייייייייייייייייי יואוו חיממת אותי מטומטמת!!!!!!!!!!!!! גאד הנאום שלך זה הדבר הכי מטומטםםםםםםםםם ששמעתי בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו אולי את לא מטומטמת אבל את אומרת דברים שמטומטמים גם למלך המטומטמים!!!!!!!!!! יואאוווווווווווו דפוקהה נו ריטרדיייייייייזםםם#%@$#$%$! גאדדדדדדדדדדד כוסעמק אוקיי!!??!?! אם יש משו שאני שונאת שאנשים שמדברים בשם אחרים!! שונאת את זה!! פפפפפפפפפפ רגע אני אנשום...אולי אמא שומעת באסטד כי הם שווים אבל אני לא ידעתי איך הם פאקינג נראים ומי הם לעזאזל כשהתאהבתי במוסיקה הגאונית שלהם!! מעניין לי את הזייייייין שבזין אם הם יפים או לא!! הכרתי את השם BUSTED ומישהי שהכרתי אהבה אותם וצרבתי לי דיסק עם כל מיני שירים אז חיפשתי באסטד והיה כתוב לי יו סד נו אז הורדתי נשמע חביב..שמעתי והתאהבתי וזה עדיין השיר שאני הכי אוהבת בעולם..ואז נכנסתי לאתרים עם תמונות פאקינג ישנות שלהם שהם נראים שם חרא אוקיי? בלי ממש להסתכל על ג'יימס ומאטי אי אפשר לקלוט ת'יופי שלהם אצלי לפחות וטרק' עכשיו הם יפים בטירוף בעיניי כי אני אוהבת אותם! ולצ'רלי לא שמתי לב בכלל רק אחרי שהתחלתי ממש להסתכל עליו קלטתי כמה הוא מדהים..וזה אחרי שהורדתי עוד פול שירים שלהם... אז תסתמצי תפה ואל תכניסי לפחות לי מילים לפה! אם את חושבת שמראה מושך אותי ללהקות את טועה ויש לך דעה מאוד מעוותת על אנשים בעולם! לא כולם מתנהגים כמו ילדונת קטנה ושטחית DAMN זה היה חתיכת דבר מטומטמם להגיד..ובאסטד ממוסחרים?! את באסטד מסחרו כמו שעושים עם כל דבר מצליח! הם אנשים רגילים שהחלום שלהם היה להצליח כדי לגעת באנשים עם התשוקה האמיתית שלהם- המוסיקה ותוך כדי להרויח כסף מי לא רוצה? אז מוכרים מוצרים שלהם ואלו שמקבלים על זה חלק הגון ביותר זה הלייבל שלהם וכל המנהלים והחברות האלו שמנצלים הצלחה. מה נראה לך שג'יימס מתקשר לחברת יומנים ומבקש שיוציאו פאקינג יומן של באסטד?! זה כמו המורדים זה שנדב פלטי אומר שהם תרנגולות שמביאות כסף ויש להם מיליוני מוצרים לא אומר שהחלום של בנחה זה מחברת עם תמונה שלו גוד גריישס.. ממוסחרים זה לתת למראה התדמית והשמועות עליך להוביל אותך ולא למה שאתה עושה באמת כמו מוסיקה או משחק! להפוך לכמה שיותר גדול בעזרת כל פרסום ומוצר ולהרויח על זה כמה שיותר לא להצליח כדי לעשות מה שאתה אוהב! פאק..ומאטי?!?!?!?!?! מיי גאד זה הלואד אוף קראפ הכי גדולה ששמעתי אווווווור...ברור הוא חושב "אני המשוגע של באסטד אז עכשיו אני חייב לצבוע תשיער לכחול!" פ-א-ק!! עם או בלי הוא היה צובע..אם היה לו כל כך חשוב המראה ומה שהם משדרם הוא מזמן היה מכסה תחצקונים שלו באירועים ולוקח את צארלי לקוסמטיקאית עם אזייקם כדי שתמלוק לו תגבות!!והלייבל שלהם היו מכריחים אותם לעוף לחדר כושר כמו שעשו לבלו אם זה מה שהיה חשוב להם ולא למעריצים הטיפשים שעוברים מטרנד לטרנד. והדברים הדפוקים שאמרת על פופ מיי גאדדדדדדדדדד!! הפופ של ימינו אולי כזה ובגלל זה להיות בויבאנד הפך להיות כזו קללה בזמן שפעם זה היה תואר מכובד בהחלט! תפיסות לא נכונות כמו זו שציינת- אני לא אומרת שזו התפיסה שלך אבל זה מה שנהוג בימינו הן אלו שגורמות לפופ להישמע מלאכותי ועלוב וירוד למרות אמנים טובים כמו באסטד שהם בעצם פופ!! אילו שטויות אמרת עלק להיראות טוב זה פופ!! הביטלס הם ממש לא בראד פיטים איי קאנ אשור יו דאת.. רק שפעם הכשרון שיחק דבר ראשון ולא הלוק. די הייתי חייבת להוציא את זה וסליחה אם דיברתי לא יפה אבל כאילו גאדדדדדדדדדדדדדדדדדד דונט אוור E-V-E-R תדברי בשם כל הבאסטד לאברס! אם זו הדעה שלך תהני איתה אבל לא יותר מזה!! זהו.

DawnR

New member
אממ...תגובה....

אוקיי, דבר ראשון - אני המנהלת הרשמית של המועדון מעריצים של בסטד בארץ. אני אוהבת אותם, מתה עליהם. ולפני שנתיים הם היו בראש מעייניי ולא יצאו לי מהראש. גם עכשיו - אני שומרת על קשר, מבררת, תמיד שמחה לשמוע שהם מתקדמים. מה שאומר ששום דבר ממה שאמרתי עליהם לא היה נכון\לגיטימי\ולא בא מאהבה. דבר שני - לא דיברתי עליך ספציפית או על כל מעריצה, למען האמת. אם כבר יש ישות שאני מדברת בשמה זה המוזיקה. ותעשיית המוזיקה. אז אולי תנסי להוציא את האגרסיות שלך על מישהו שבאמת יורד עליך ספציפית. יש לך הורים בשביל זה. שלישי ואחרון - יש דברים שבאסטד עושים לא כי הם רוצים אלא כי יש להם פול כסף ותדמית לשמור עליה. אחד מהם זה כמו מאט שצובע את השיער שלו כי מי שהכיר אותו לפני הלהקה (הרבה חברות שלי) יודעות איך הוא היה קודם. אני לא אומרת שזה לא בסדר - כל להקת פופ עושה את זה. אבל מי שאמרה פה שהיא מקווה שהם לא יתמסחרו - רק ציינתי שהם כבר התמסחרו. ושוב - לא כיוונתי את הדעה שלי לאף אחת מכן - גם אני לא התחלתי לאהוב את בסטד בגלל המראה....ואני לא יכולה לשפוט כל אחת מכן - אבל עובדה היא שרוב המעריצות הן טינאייג'ריות שאכפת להן מהמראה בעיקר. חבל שיש פה בנות שלא מספיק פתוחות לשמוע דעה של מישהי שהייתה בכל העסק הזה כבר שנתיים ויודעת על מה היא מדברת....אני לא שונאת ולא אשנא את בסטד. אני אוהבת את מאט צ'ארלי וג'יימס יותר מהרבה דברים אחרים בעיקר בגלל שהם בני אדם, ולא בגלל שהם בלהקה שהתחילה את הדרך מצוין וקצת פספסה משהו (לדעתי, אני מדגישה) בדרך. שחר.

DawnR

New member
אוי.

וברור שמאט לא צובע את השיער כי הוא סובל ורוצה רק לשמור על התדמית של המופרע. ברור שהוא נהנה מזה. אבל אני רק אומרת שגם זה בראש שלו - והוא לא עושה את זה מסיבות לגמרי אישיות ואני אומרת את זה בוודאות מוחלטת. הממ...זהו. נראה לי.

DawnR

New member
לא אמרתי שהם לא מיוחדים.

עובדה שאמרתי "להקת פופ" ולא "בויבנד". ובסדר - היא בת כמה? 13?14? מקסימום 17? יש גם יציאות כאלה, יש גם מעריצות כאלה...ויש הרבה מעריצות ווסטלייף\פייב\כל בויבנד אחרת ששינו העדפות ועברו לבסטד מהר מאוד.....עובדה, יש לי חברות כאלה שהן המעריצות הכי מוטרפות שאני מכירה. ציינתי בעיקר עובדות ופחות דעות...ואני ממש מכבדת את העובדה שהסכמת וגם חלקת על דעתי....ורשמת הודעה מכובדת ולא מלאה ב$*%^*# או ירידות אחרות.
שחר.

DawnR

New member
ו.....שוב שכחתי.

לא קראתי לכן "ילדות שלא מבינות מהחיים שלהן"...אמרתי רק שזה קהל היעד של חברת התקליטים כשהיא משווקת להקת פופ בתור מותג חדש. בדיוק כמו שעושים עם כל בויבנד\אמן פופ אחר. אם הייתי קוראת לכן ככה מה זה היה עושה אותי? אותו דבר! בנות, תבינו, אנחנו באותה סירה. אני לא נגדכן ואני גם לא אהיה נגדכן! שחר.

dani 182

New member
...........

אני ממש מבינה אותך אבל אני רוצה שהם יבואו!!!!!!!! ואני חושבת שאין לי כל כך סיכוי ללכת להופעה שלהם בבריטניה...

dani 182

New member
..........

צודקת 100% !!!! שיהיו הרבה כאלה ככה הם יבואו!!!!!!!!!!!!! כי דוגרי הם לא יבואו עם אנחנו רק 200 (בערך) מעריצות...

13 u S t 3 D

New member
שחר צודקתתת!!!

ואתם לא יכולים לומר לאנשים להעריץ אותם או לא!!.. עם הם מעריצים אותם לפי איך שהם נראים תראו שלבד הם יבינו שזה לא בסדר.. ואני בטוחה שאותה ילדה כן אוהבת את המוזיקה בטוחח כי רוב מעריצות ווסטלייף לשעבר אוהבות באסטד!

Hypnotise

New member
ל - 5cihh...

אחותי יש לי דבר אחד להגיד לך.... את ג - ד - ו - ל - ה - !!! למרות שקצת הלחצת אותי עם העצבים.. חחחח.. אבל את מזה צודקת... איך פשוט ירדת מהפסים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... אתן יכולות להמשיך להתווכח שעות.. אבל תמיד יהיו את אלו שיאהבו אותם בגלל המוזיקה ויהיו אלו שאוהבים אותם בגלל המראה ודוגרי אין לנו מה לעשות נגד זה. אישית אני אהבתי אותם לפני שכתבו עליהם בראש אחד או בכל מקום אחד בארץ. אני אפילו לא זוכרת איך שמעתי פעם ראשונה את השיר שלהם (wigtsf).... אבל פשוט התאהבתי.. יש להם מוזיקה טובה והם מוכשרים. אבל אם תמשיכו להתווכח ככה על למי מותר לאהוב אותם ולמה זה לא יתן לכן שום דבר... ואתן סתם מתעצבנות... טוב זהו.. נראה לי.. ושוב - 5cihh את ענקית!! מקדישה לך תמונה!!

Dark Amy

New member
אממ כנסו ../images/Emo12.gif

לא קרה לכם פעם שראיתם תמונה של מישהו ואז התחלתם לשמוע אותו ורק אז התאהבתם בו? לי זה קרה עם אבריל ראיתי תמונה שלה במעריב לנוער - הורדתי שירים והתאהבתי... ולא, זה לא הופך אותי למעריצה פחות טובה או לילדה שלא צריכה ללכת להופעות שלה. כי אני אוהבת אותה ואם מה שגרם לי להתחיל את זה זה תמונה שלה - אז מה???? ודבר שני, כל הקטע שפקצות לא יבואו להופעות... סליחה??? זה כמו שתגידו שחנונים לא יבואו לרוק עצמאות ושפריקים לא ילכו לאולימפיאדת המדע... מה זה??? כל אחד עושה מה שטוב לו ואם יש מישהו שגם מצטיין בלימודים גם הולך לרוק עצמאות גם הולך לאולימפיאדת המדע גם לובש ורוד וגם לאדעת אז זה אומר שהוא בנאדם פחות טוב ושלא לא מגיע לראות את באסטד בהופעה??? כ ל התוויות האלה זה ממש לא בסדר ואם "פקצות" (וגם אני לא מתה עליהן אבל הרעיון!) אוהבות את באסטד אז הן יבואו להופעה אם הן ירצו וזו זכותן לבוא לאיזה הופעה שהן רוצות גם אם הן פקצות או חנוניות או פריקיות או מה שלא יהיה... ואין כזה דבר שלא הייתן רוצות שפקצות יבואו להופעה של באסטד, פקצות הן אנשים!! וחלק מהן גם אוהבות באסטד. אסור? אני לא מנסה לתקוף כאן אף אחת ותוך כדי ההודעה בכלל ניסיתי להזכר איפה קראתי את זה... אני רק רוצה שתחשבו על זה

inbal287

New member
חחח.. עקום המחשב הזה...

זה היה אמור להיות
, בנושא של ההודעה. מחשבטיפש

DawnR

New member
תודה....

מוזר לי שמישהו באמת מסכים איתי פה...
חח, צוחקת
שחר.

למעלה