בעקבות הדיון הקודם: הסרת שיער בידיים לנשים?

דינדש

New member
בעקבות הדיון הקודם: הסרת שיער בידיים לנשים?

אני בתסביכים עם עצמי כבר כמה זמן, ובעקבות הדיון שנערך פה על הסרת שיער לגברים מצאתי לנכון להעלות זאת על דפי הפורום....
מה אתם חושבים על הסרת שיער בידיים לנשים?

למה אני שואלת בעצם?
יש לי שיערות בידיים והצבע שלהן לא בלונדיני, אבל חום בהיר(!), שלא הסרתי עד היום ואני בסתירות עצמיות אם להתחיל להסיר או לא. חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו להתחיל להסיר ושזה לא הכי אסתטי, ואחרים (כולל ההורים) אמרו "יש לך צבע שלא כ"כ בולט, למה להתחיל עם הסבל הזה?!" (חשוב לציין שאני בהירה!). ברור מאליו שאם זה היה כהה הייתי מסירה, אבל בגלל שהוא לא ממש כהה אני לא יודעת מה לעשות... אני פוחדת שאם אתחיל להסיר הוא יצמח כהה יותר ואני איכנס ללופ ואתחרט על שהתחלתי בכלל.

AlanSmith

New member
לפי השאלה שלך נראה שאת רוצה להסיר שיער

אבל את מפחדת מההשלכות של הניסיון לעשות זאת. לפני ניסוח השאלה שלך כנראה את צריכה לבדוק טוב טוב איך להסיר, ואיזה סיכון יש בכל פעולה שעושים. בגדול הבנתי לפי מה שקראתי שעם סכין גילוח לא כדאי לנסות כי אז באמת מתחיל הסבל.

אני בטוח שנשות הפורום ישמחו לעזור לך בשיטות השונות להסרה. מצטער אבל לפי מה שהשתמע לי מהשאלה את בשלב שאת רוצה להסיר אבל מפחדת מההשלכות של זה, ובלי מודעות טובה לדרכים השונות, והיתרונות והחסרונות של כל דרך קשה לקבל החלטה נבונה אם כדאי להסיר, ואם כן לאיזה שיטה לפנות.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

EdisonGirl

New member
יש לי בדיוק אותו הדבר- לא מסירה!

הן בהירות יחסית ואף אחד לא באמת שם לב אליהן, ואני עצלנית מכדי שאקפיד (בהסרה עצמית זה אומר שיהיו לך קוצים. איכס), ויד נקיה משיער נראית לי קצת פריקית. בקיצור, יש גבול לאיזורים שאני מוכנה להסיר בהם למען ה"נורמה".

Nienna17

New member
או לייזר או מכונה

זה לא כזה סיפור תאמת, לא יודעת למה מפחידים אותך.

לא לגלח בשום פנים ואופן!

אני עושה עם מכונה, בפעמים הראשונות זה קצת כואב וצריך לעבור את זה. אחרי זה כשצומחות מידי פעם כמה שערות זה הרבה יותר קל. אפילו נעים קצת. עושה פעם בחודש, בקיץ פעמיים בחודש וזהו.

לייזר תכלס נשמעת לי אופציה יותר עדיפה, כואב כנראה כמו מכונה או אפילו פחות, את יכולה לגלח וזה ייצמח בדיוק אותו דבר כנראה.

בכל אופן, מאז שהתחלתי להוריד שערות בידיים הבנתי עד כמה זה לא אסתטי. אני מרגישה יותר בנוח בלי.

החלטה שלך. אם זה כואב או לא - זה לא אמור להיות שיקול באמת..

TheSecretWithin

New member
לא עושה

לי זה לא נראה לא אסטטי.
לחבר שלי זה לא מפריע.
לא נראה לי שזה לא מושך בעיני גברים כי מעולם לא היה לי בעיות עם זה.
כשהייתי בחטיבה( תקופת החוסר בטחון העצמי של כל בן אדם אפשרי) ובנות התחילו להוריד אז רציתי גם אבל פחדתי.
בת דודה שלי תמיד הציעה לי לעשות עם מכונה אבל גם אז לא הרגשתי שזה משמעותי כמו ברגליים.
הן בצבע חום בהיר ואני שחומה אז לא כ"כ שמים לב לזה. אם אני אוריד יצמחו לי שחורות וזה משהו שאני ממש לא רוצה שיקרה.
בכל אופן, אם את רוצה לעשות אז רק בלייזר לדעתי.למרות שאני מפחדת גם מלייזר.

tamaguchi girl

New member
מעולם לא חשבתי להוריד שערות בידיים,

זה נראה לי הזוי לחלוטין.

יש גבול להתעללות עצמית, בטח אם את לא רוצה בזה בעצמך..

inbarush19

New member

StarMeKitten

New member
עושה

מגלחת, והכל בסדר. זה מאוד מהיר, נוח ולא כואב. רק קחי בחשבון שתצטרכי לגלח כל יום או יומיים.
לא מבינה מה כל ההתנגדויות לגילוח, נכון זה גדל קוצים, אבל אם מגלחים כל יום ושמים קרם לחות אז זה גם נראה טוב וגם לוקח בדיוק דקה לעשות.
ככה אני עושה וככה עושות גם חברות שלי.. ובאיזו דרך שתבחרי ממליצה כן להוריד שיער בידיים כי זה נראה ומרגיש הרבה יותר טוב.

TheSecretWithin

New member
זו ממש מחוייבות לגלח

אני מגלחת את הרגליים ושונאת את זה. כשזה צומח הקוצים דוקרים וזה לא נעים בכלל, וזה גם בטח לא נראה טוב.
כל יום או יומיים זה יותר מדי תובעני בשבילי.
אני אומרת שכל עוד שזה לא נהייה סטייה לא להסיר את השערות בידיים ( הכוונה כמו שזה בלתי נתפס בעיני רוב האנשים שאישה לא מורידה שפם, או לובשת לבוש חושף רגליים בלי להוריד שערות)
אז למה לא לחסוך את זה מאיתנו........

mad alot

New member
כי זה ממש כיף לעשות לכן נעים שזה חלק

(זה נשמע סוטה אבל זה לא)

TheSecretWithin

New member
חח אז תעשה נעים על החלק הפנימי של היד

או ברגל, או בבטן!
אבל ברצינות.

לא באמת מרגישים את השערות בזרוע אלא אם כם הורדת בעבר והפסקת.
אנחנו לא שעירות כמו הגברים עם כל הכבוד.

mad alot

New member
אבל אני רוצה לעשות נעים שם!

בסדר, חוץ מזה שזה נעים למגע זה ממש לא מעניין אם יש למישהי טיפה שערות.
להפך, זה נחמד למשוך לה בהן שבא להציק.

StarMeKitten

New member
מחוייבות זה לא דבר רע

אני מעדיפה להשקיע דקה כל יום לגלח ידיים מאשר להעביר יותר זמן בכאבים לעשות עם שעווה/מכונה פעם בשבוע. כל אחת ומה שמתאים לה... יש יתרונות וחסרונות בכל אחת מהשיטות אבל כל ההתנגדות הזאת לגילוח היא ממש לא מוצדקת.
ובקשר ל"סטייה", לא סטייה גם להתלבש מכוער, לא סטייה גם להסתובב עם תסרוקת משעממת... אבל אם בחורה רוצה להשקיע בעצמה ולהראות טוב אז להוריד שערות בידיים זה חלק מזה.

StarMeKitten

New member
למרוט, ועוד למוות...

כי הרי להוריד שיער זאת כזאת התעללות בעצמך.
כשאת מורידה שיער ברגליים את מרגישה שאת מורטת את עצמך למוות? אז להוריד שיער בידיים זה אפילו לא חצי מהמאמץ הזה, זה הרבה יותר פשוט ועושה הרבה הבדל גם במראה וגם בהרגשה.
מה ההבדל בין להוריד שיער ברגליים לבין להוריד בידיים? כי אם לא תורידי ברגליים יצחקו עליך ואם לא תורידי בידיים לא יגידו כלום?
אפשר לחשוב שאמרתי פה שאת צריכה כמו הסיניות לשבור לעצמך את העצמות בכפות הרגליים כדי להראות יותר טוב. להעביר סכין גילוח על היד זה לא כואב ולא מעייף ולא מציק, בטח ובטח שלא מתים מזה. אם לא סכין גילוח אז מכונה/שעווה, כל אחת ומה שמתאים לה, אבל אי אפשר להתווכח עם זה שזה נראה טוב יותר.

tamaguchi girl

New member
למרוט שיער זה התעללות עצמית בעיניי

זה כואב נורא ואני מורידה שיער בבית השחי כי זה נוח יותר מבחינת חום והזעה, ומורידה שיער ברגליים (חצי רגל) רק כי הוטו החברתי באמת מחמיר נורא בארץ. אני גם לא עושה גבות או שפם.

בכל מקרה, השערות בידיים עדיין לא הפכו עדיין לוטו והייתי שמחה אם היו עוצרים את הטירוף לפני שגם זה הופך לאיסור חברתי.

וכן אפשר להתווכח על זה שזה נראה יותר טוב, כי לדעתי ידיים בלי שיערות נראות לא טוב, וגם בעיניי עוד הרבה מאוד אנשים..יופי זה בעיניי המתבונן, וטוב שכך :)

tamaguchi girl

New member
אה, ולפותחת השרשור

אם לא התחלת עד עכשיו, למה להתחיל?
אם זה באמת היה מפריע לך מבחינה אסטטית אני בטוחה שלא היית גוררת את השנים :)

StarMeKitten

New member
טוב זה...

עכשיו הבנתי את הגישה שלך, ברגע שאמרת שאת לא עושה שפם וגבות. כשאני מורידה שיער ועושה גבות אני מרגישה בסופו של דבר טוב ושזה שווה את המאמץ, כמו עבודה קשה שאת משקיעה בה ומרגישה טוב כשאת מקבלת עליה כסף.
רוב הבחורות כן עושות שפם, גבות ורגליים, וכשכל הגוף חלק ומסודר זה נראה לא טוב כשיש שיערות בידיים.
אני מורידה שיער בכל הגוף בסכין גילוח (חוץ משפם וגבות כמובן שזה בשיטות אחרות) וזה לא כואב, ומה שלא כואב לא יכול להיות התעללות.
התחלתי עם זה רק בגיל מאוחר יחסית כי גם אותי הפחידו כל הזמן שזה כואב ושזה יצמח קוצים ושזה מחויבות ובתכלס אני מצטערת שלא התחלתי עם זה קודם כי זה לא מפחיד בכלל ומאוד פשוט :) בגלל זה חשוב לי לתמוך בבחורות ששמעו עוד הפחדות כאלה.

למעלה