בעקבות הדיון הקודם: הסרת שיער בידיים לנשים?

h a j b i

New member
לא חושב שאת חייבת להסיר

זה לא בולט במיוחד.
רק אם זה ממש מפריע לך.

turangaleela

New member
לי יש שיער בידיים

ואני לא נוגעת בו. ולא שהוא בלונדיני, הוא שהוא לא כזה בולט. זה די בולט. אני פשוט חושבת שזה מיותר ומרגיז לצפות מנשים להוריד שיער, עכשיו גם בידיים.

שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה רק שתקח בחשבון

שיש גברים שלא מוצאים את זה מושך... שיער ביד זה אולי אפילו יותר חמור משיער ברגל

Blue Potion

New member

אבל אם כבר משווים, לדעתי שיער ברגליים (גם אם הוא דק ויחסית בהיר) יותר צורם מאשר שיער בידיים.

דינדש

New member
אני ממש לא חושבת שזה עד כדי כך מוגזם...

אם אני אראה אישה עם שיער ברגל זה יפריע לי. שיער ביד, אם הוא לא הכי בולט זה לא מפריע... לפחות לא לי. אבל הדעות חלוקות, אז תהיתי ולכן שאלתי כאן

מבחינתי שיהיה לה אפילו בבית השחי

תגידו מה שתרצו - שיער על היד זה גברי.
מיילא בבית השחי.
מיילא שער ערווה.

turangaleela

New member
העובדות בשטח הן שלנשים

יש שיער בידיים, אז זה לא בדיוק גברי, אלא אנושי

זה גם אנושי להזדקן, אז? עדיין

גברים יעדיפו מישהי צעירה ברוב המקרים... כמו שיעדיפו חלקה ברוב המקרים.
ההבדל הוא שנגד גיל אין מה לעשות ונגד שיער - יש.
אז שכל אחת תעשה מה שבראש שלה כמובן. ותשפר או לא תשפר את הסיכוי שלה למשוך את גבר חלומותיה כפי שהיא רואה לנכון.

כמובן שתמיד אפשר לומר גבר חלומותי ירצה אישה שעירה. מלאה. עם חצ'קון על הגב וזרת מוגדלת... וכו' וכו'...

לסיכום - משיכה זה בסיסי. מי שמחפש רק משיכה הוא שיטחי. אבל מי שמחפש גם משיכה בנוסף לעוד דברים הוא ריאלי (ומה זה מאמי
).

TheSecretWithin

New member
סבבה. אז יש מישהו שזה כל מה שחשוב לו

אז הוא ילך במוקדם או במאוחר. אני מעדיפה את הסינון הזה מוקדם.
גבר שרוצה שאני אעשה לעצמי דברים לא נעימים כדי שהוא יסתובב עם גביע לא באמת יאהב אותי.
אני אוהבת לטפח את עצמי, להיראות טוב, ואם שיערות בידיים לא מורידות לי את הבטחון העצמי, אני אשאיר אותן.

turangaleela

New member
שיהיה להם בכיף, רק שיקחו בחשבון

הגברים האלה שיש נשים מוצאות רדידות וכניעות לציפיות חברתיות מטופשות על שיער ידיים מאוד לא מושך, ושזה אפילו יותר חמור משיער באזניים או בגב

למעלה