בעקבות הדיון הקודם: הסרת שיער בידיים לנשים?

TheSecretWithin

New member
כשאני עושה שפם וגבות אני מרגישה רעעע

ואחרי זה חושבת שאצטרך לעשות את זה שוב עוד שבוע וחצי שבועיים,
רוצה לעשות לייזר, נזכרת שאני מפחדת מלייזר. וממשיכה לסבול.
ד"א למי שמגלחת ידיים. את מגלחת גם את השפם?(זה שאלה אמיתית לא ציניות)

StarMeKitten

New member
תשובה

אני לא מגלחת שפם, עשיתי לייזר לפני כמה שנים ואם צצה איזו שערה מוציאה עם פינצטה..:) מצטערת על התשובה האיטית לא נכנסתי למשתמש מאז

rasmus girl1

New member
חבל שאת לא רואה גם את הצד השני,

פותחת השרשור לטעמי אכן לא צריכה להוריד שערות אם לא רואים אותם והם הם בצבע חום בהיר, התמזל מזלה ושתיקח את היתרון הזה לטובתה במקום להרוס את זה עם גילוח/שעווה.
אבל את לא יכולה לומר שכל מי שמורידה שיער בידיים לא נראה טוב, מטורף ומתעלל בעצמו, אני יכולה לומר לך על עצמי שלא רק שיש לי שיער שחור, הוא גם מתולתל, תנחשי איך השיער על הידיים היה עלי? שחור, עבה, ו..מתולתל!, זה היה נראה יותר גרוע משערות חזה וידיים של גבר שעיר , עד גיל 12 לאף אחד לא היה אכפת, היינו ילדים וזו הייתה תקופה קצת שונה מהיום שכולם משחקים עם כולם, כשהגעתי לחטיבה.. את לא יודעת כמה קשה היה לי, כמה מבטים וכמה מילים לא יפות הייתי מקבלת, בקיץ בין כתה ז' ל-ח' נעלתי את עצמי במקלחת אחרי שלא יכלתי לעמוד בזה יותר וגילחתי את הכל, אבל הכל. מבחינתי להשאיר את השערות ש-ל-י שווה ערך לזה שאלך עם מכנס קצר ושערות ברגליים.
אז אולי הידיים החלקות שלי לא נראות טוב בעינייך אבל את לא יודעת מה עומד מאחורי ההחלטה שלי להוריד.

ושוב, אני לא מדברת על בנות שבקושי יש להן שערות בידיים או שערות שבקושי רואים אותם וחושבות על להוריד, לבנות כאלו בא לי לתת ניעור רציני, לפותחת השרשור- תגידי תודה שבקושי רואים אותם ואל תורידי.

h a j b i

New member
תעלי תמונה של היד

בשיא הרצינות. לא קלוזאפ אלא ממרחק סביר שזה משקף מה שאחרים רואים ונוכל לחוות דעה.
בואי נגיד שזכורות לי בודדות שזה באמת כל כך בולט אצלן שיש טעם שישקלו להסיר את השיער על הידיים.

Optimistic Girl

New member
בעקבות החברה החדשה שלי שקוראת לי 'קופה'

התחלתי להסיר כל השיערות שעל גופי
כי מה לעשות שיש לי שיערות שחורות כמו אצל קוף?

בסוף אני מגלחת עם סכין גילוח גם שיערות בידיים
והחבר שלי התלהב חחחחחחחח ואמר שזה סקסי

כמובן שאני אישית הייתי מסירה בשעווה אבל אין לי זמן להגיע למקום ההוא... ככה שעם סכין גילוח במקלחת זה הכי נוח
למרות שכבר שנים לא גילחתי עם סכין גילוח בגלל השמועה שהשיערות גודלות יותר
אך במצב כמו שלי חחחח הן לא יכולות לגדול יותר

Murdock18

New member
אל.

נשמע שזה מפריע ומציק לך, רק בגלל דעות של אחרים על העניין. אז לדעתי, פשוט אל.

גילושיט

New member
לדעתי לא כדאי

אני באותו מצב כמו שלך ואני לא מורידה, השיערות מאוד דקיקות וגם כשמעבירים יד בקושי מרגישים אותם (אבל נגיד באור ברור שרואים).
מודה שזה קצת מפריע לי אבל אחרי התחבטויות רבות כמו שלך החלטתי שיחסית לאחרות מצבי לא כזה נורא אז אני יכולה להרשות לעצמי להתהלך עם שיערות כאלה בגלל שהן נורא עדינות. התחושה שלהן כרגע עדיפה בעיני על פני קוצים קטנים או שיער שחור וחזק יותר שיצמח אח"כ.
אבל כן יש לי פנטזיה שביום שאהיה מליונרית ואסיר את השיער מכללל הגוף בלייזר או משהו כזה, אני אעשה גם את היידים

דינדש

New member
הנה תמונה לבקשת אנשים פה:

צירפתי 2 שרואים הכי טוב שמצאתי (שלא צולמו במיוחד): אחת בשמש ישירה, ואחת בצל אבל בחוץ בשעות היום... שתי סיטואציות שרואים הכי הרבה..

יוווו זה לא פייר !!! יש לך שיער ממש ממש ממשששששששששששששש אורך ויפה ואני מקנא

אוףף! מתי יפעת תסיים עם הכימו ויצמח לה השיער ככה בחזרה

דינדש

New member
יואו איזה מחמאה כיפית!

ואני עוד שקלתי להסתפר...
שתהיה החלמה מהירה ליפעת! אני בטוחה שהיא תחלים ויהיה לה שיער כזה בחזרה!

דינדש

New member
למי שהגיב...

זה לא שבקושי רואים, אני לא מהמשוגעות שמוציאות למרות שהשיער בלונדיני... רואים, אבל זה לא צורם כ"כ בעין כי השיער שטני (כמו בראש). הנה תמונה שצולמה עכשיו במיוחד לא בקלוז אפ.. מגובה העיניים שלי

TheSecretWithin

New member
אל תורידי!!

זה ממש לא בולט, ורואים שאת לא מאלה שעושות את זה בשביל עצמן אלא יותר בשביל הסביבה.
תרגישי נוח עם עצמך.
תחשבי באמת "האם זה מפריע לי או שאני חוששת מה הסביבה תחשוב".

למעלה