חבל שאת לא רואה גם את הצד השני,
פותחת השרשור לטעמי אכן לא צריכה להוריד שערות אם לא רואים אותם והם הם בצבע חום בהיר, התמזל מזלה ושתיקח את היתרון הזה לטובתה במקום להרוס את זה עם גילוח/שעווה.
אבל את לא יכולה לומר שכל מי שמורידה שיער בידיים לא נראה טוב, מטורף ומתעלל בעצמו, אני יכולה לומר לך על עצמי שלא רק שיש לי שיער שחור, הוא גם מתולתל, תנחשי איך השיער על הידיים היה עלי? שחור, עבה, ו..מתולתל!, זה היה נראה יותר גרוע משערות חזה וידיים של גבר שעיר , עד גיל 12 לאף אחד לא היה אכפת, היינו ילדים וזו הייתה תקופה קצת שונה מהיום שכולם משחקים עם כולם, כשהגעתי לחטיבה.. את לא יודעת כמה קשה היה לי, כמה מבטים וכמה מילים לא יפות הייתי מקבלת, בקיץ בין כתה ז' ל-ח' נעלתי את עצמי במקלחת אחרי שלא יכלתי לעמוד בזה יותר וגילחתי את הכל, אבל הכל. מבחינתי להשאיר את השערות ש-ל-י שווה ערך לזה שאלך עם מכנס קצר ושערות ברגליים.
אז אולי הידיים החלקות שלי לא נראות טוב בעינייך אבל את לא יודעת מה עומד מאחורי ההחלטה שלי להוריד.
ושוב, אני לא מדברת על בנות שבקושי יש להן שערות בידיים או שערות שבקושי רואים אותם וחושבות על להוריד, לבנות כאלו בא לי לתת ניעור רציני, לפותחת השרשור- תגידי תודה שבקושי רואים אותם ואל תורידי.