אני גר בנובה סקושה, לא באונטאריו
אולי באונטאריו מקבלים יותר כסף אבל יוקר המחיה באונטאריו גבוה מבנובה סקושה בהרבה יותר מ30%. הקשישים העניים שהם שכנים שלי הם לא הכי עניים שאפשר, הם הבעלים של הדירות בהן הם חיים וגם להם קשה מאוד. העניים ביותר צריכים גם לשלם שכירות מהקצבאות העלובות שלהם ואני סבור שהם כן מתים מרעב, ואפילו יותר גרוע באונטאריו כי השכירות באונטאריו יותר מכפולה מבנובה סקושה עבור דירות זהות במאפייניהן. אם מישהו חושב שיצליח לשלם שכירות מהכנסה של $24K לשנה באונטאריו וגם לחיות לא בסיכון לרעב וגם לשלם על טיפולים רפואיים (רק 80% מכוסה על ידי הביטוח, לא 100%) אז הוא לא ישרוד. בכל אופן ממה שידוע לי $17K בנובה סקושה שווים יותר מ$24K באונטאריו. כפי שכתבתי, בממוצע, לפי מה ששמעתי משכניי ההכנסה הממוצעת של קשישים עניים היא $10K לשנה. מדובר כמובן על כאלה שלא חסכו שום דבר לפנסיה, שהם כמעט כל הקשישים העניים. אין דרך לשרוד מזה בשום מקום בקנדה, הם כולם מקרי סעד, כפי שכתבתי הם הולכים לאכול ארוחת צהריים בכנסיה בימי ראשון, בנוסף גם הם מקבלים משכנים מוצרי מזון שקנו אך לא מתכננים להכין (לקנות יותר מדי מזון זה נפוץ כאן, גם אני "חוטא" בזה לפעמים) ולפעמים אני נותן חינם מזון קפוא (לא מוכן) לשכנים זקנים ועניים אם אני יודע שאסתדר בלי או קניתי משהו אחר במקום.

לגבי הערתך שלא מתים מרעב מ$24K לשנה באונטאריו, אני בטוח שאם לא צריך גם לשלם שכירות אז זה נכון, אבל אם צריך אז אני לא רואה איך ניתן לשרוד מזה בשום נסיבות.