נראה לי שפספסת את הפואנטה של נועם
הוא לא סיפר את הסיפור על דודה שלו בשביל להצטייר כקורבן ושנצטער בשבילו
הוא סיפר את זה כדי להדגים איך למרות שעבר חוויה מטרידה ולא נעימה, אין שום קשר בין נגיעות לא הולמות/מטרידות/מציקות לבין הטרדות מיניות/אונס
ושכל נסיון לקשר בין זה לבין הפעילות המבורכת של תנועת #METOO, שפועלים לחשוף סוטים שמטרידים מינית, מתעללים ואונסים, זה לעשות עוול מאוד גדול לאותה תנועה ולאותן מתלוננות/ים, ולהוזיל את הסיפורים שלהם/ן.
הרי, אשתמש שוב בדוגמאות של נועם, אני מאמין שכולנו בשלב מסויים בחיינו חווינו דודה/סבתא/חברה של הסבתא/וכו וכו שנתנה נשיקה דביקה ולא נעימה בלחי, למרות שמבחינתה זו הייתה דרך להביע חיבה לילד החמודי והמתוקי שהיא אוהבת
או החבר הכי טוב מבית הספר שנתן "בשביל הצחוקים" צ'אפחה בגב, וזה היה יותר מציק ממצחיק ודי כואב
וכמו הדודה וכמו החבר מבית הספר, ששניהם לא התכוונו באמת להטריד, למרות שזה ללא ספק היה מטריד ומציק,
ככה יש גם את דן, בן אדם שאוהב כמו הדודה וכמו החבר להביע את החיבה שלו דרך מגע, ואין שום הבדל בינהם.
קלי לא "קורבן" ודן לא "תוקף", בדיוק כמו שנועם לא "קורבן" ודודה שלו לא "תוקפת"
נועם וקלי ללא ספק עברו חוויה נמשכת לא נעימה, וגם הדודה וגם דן התנהגו בצורה לא מכבדת, במיוחד דן שהמשיך למרות שכבר קיבל מקלי את המסר שהמגע שלו לא נעים לה והיא מבקשת שיפסיק,
אבל אי אפשר להשוות את זה בשום פנים ואופן לחוויה של פגיעה מינית/התעללות מינית/ניצול מיני/אונס, שמי שעברו אותם הם באמת זכאים להקרא "קורבנות תקיפה מינית"
אני בטוח ששמעת כבר על סיפורי #METOO אמיתיים ואתה יודע בעצמך כמה שההשוואה בין סיפורים כאלו לאירועי הישרדות עונה 39 זה שמיים וארץ לחלוטין
וסאוסי, אתה נשמע לי בן אדם טוב ורגיש ואני מבין את הכוונות שלך ואת הרגשות שלך
אבל יש משהו שאתה באמת חייב להבין כדי לסיים עם הסאגה הזו כמו שצריך:
אולי אתה לא עושה הפרדה, אבל אצל חלקנו יש הפרדה בין "הסיפור" לבין "המשחק"
כלומר, אתן דוגמא,
כשהיה משחק "מחלקים לפידים" לעונה 10, היו בפורום גולשים בדעה דומה לשלך, גולשים שהיו עצובים מהמוות של ג'ניפר ליון(שהיה יחסית טרי באותה תקופה)
ורצו להעניק לה את הניצחון בשביל לעשות מחווה לזכרה
וחלקנו האמנו שלא צריך לתת מקום לסיפורים ה(ללא ספק)עצובים שהם מעבר למשחק להשפיע על המשחקים שלנו, והצבענו לסטפני, כי האמנו שהיא שחקנית הרבה יותר טובה
ואפילו התפתח על זה דיון בינינו, על איך צריך להצביע במשחקים האלו ועל מה צריך להתחשב
ובסופו של דבר?
כל אחד רשאי להצביע איך שבא לו, מאיזו סיבה שבא לו ומרגישה לו נכון
וזה שאני אצביע במשחק נגד ג'ניפר ליון ז"ל לא אומר שאני לא מכבד את זכרה, ולא אומר שלא היה לי מאוד עצוב לשמוע שהיא נפטרה מסרטן בגיל מאוד צעיר
וזה שאני אצביע במשחק נגד קלי, גם כן לא אומר שאני לא מאמין לה שהוטרדה או שאני מזלזל בה בתור בן אדם (וכמו שזה נראה, אין כאן אחד בפורום שדיבר לרעתה בהקשר לסיפור ההטרדה, אלא בהקשר למשחק בלבד)