זה תלוי בעיקר באיך שאת מרגישה, מהן
הציפיות שלך מעצמך (עייני ערך איך חינכו אותך בבית - יש מי שהופכת להיות מה שחינכו אותה להיות, ויש מי שמתריסה נגד זה)... אחת יכולה להיות פקידה בקופ"ח ולהרגיש שהיא מבוזבזת, ואחרת תרגיש שהיא עולה ופורחת... אתן לך דוגמא אישית - אני לא חושבת שאני עושה "קריירה". מהסיבה הפשוטה, שהייתי זורקת את העבודה שלי מחר, לו כספית היתי יכולה להרשות לעצמי. נכון, לא הייתי ישובת בלי לעשות כלום - אבל הייתי מתמקדת במשהו התנדבותי ומשהו אמנותי, להבדיל ממה שאני עושה היום. פעם פנתה אלי דרך אתר חבר'ה מישהי שהיתה איתי בתיכון, לה עוד אין ילדים והיא גם לא בטוחה שהיא רוצה בכלל, והיא עושה דוקטורט בתחום אזוטרי לחלוטין, משהו מהסוג של "חיי המין של זבוב הפירות בקונגו הדרומית". והיא מרגישה מה זה אשת קריירה, ומרצה באוניברסיטה, וזה נורא קומם אותה שאני כתבתי לה מה אני עושה (עו"ד בעלת משרד עצמאי ומשתכרת קרוב לוודאי פי כמה ממנה) - ובאותה נשימה כתבתי לה "אבל זה שטויות, מה שחשוב זה הילדים שלי והייתי עוזבת הכל מחר בשביל להיות איתם יותר"). אז מה אני אומרת - הכל תלוי באיך שאת מרגישה. אני לא מרגישה "אשת קריירה". זה מצטייר לי בראש כמו משהו מאוד רחוק מאיך שאני רואה את עצמי. איך אני רואה את עצמי מבחינה מקצועית? סתם כמו מישהי שהתמזל מזלה והיא לא צריכה לסבול את השגעונות של בוס מופרע, ומרוויחה כמה גרושים על הדרך. נכון שהיו לי הצלחות מקצועיות, אבל תאמיני לי שזה סיפק אותי בדיוק ל- 5 דקות. עכשיו הדברים יותר ברורים? לא? גם לי לא.