בעקבות מה שאדר שלי כתבה

גלשני

New member
מאושרת בשבילך../images/Emo70.gif

ועל איזה קיבוץ החלטתם בסוף

isidora

New member
לא היו הרבה אופציות

אחרי השיחה איתך... בגל-עד כבר לא היה מקום בשנתון שלה, אז פנינו לבא בתור - רמות מנשה

גורבי

New member
אני כ"כ אמביוולנטית בעניין הזה

שאני אפילו לא אנסה להגיב. יום אחד אני מאושרת פשוט להיות בבית עם שחר ויום אח"כ (נגיד, היום) אני מוצאת את עצמי ממררת בבכי כי דרידה מת ומה יהיה עכשיו על חלומותיי לעבוד איתו (שתמיד היו קונקרטיים לחלוטין, כמובן). אני מניחה שאני אמצא את עצמי אי שם באמצע. אהבתי מאוד את המשפט המסכם - נשמע שעלית על משהו כאן.

yaelia

New member
גדולה (לא נפתחים לי אייקונים)

הדרידה הזה גמר אותי
אני מקווה שעליתי על דרך לשלוות נפש מסוימת. אני אסתפק אפילו בזמנית.

אדר שלי

New member
אני לא מתכוונת להתנצל ../images/Emo141.gif

וגם לא באמת נעלבתי, אז זה בסדר.
אני חושבת שיש פה ייצוג סביר של שני צידי הדילמה - להישאר בבית / לעבוד בעבודה "נוחה" אבל פחות מכניסה (על עבודה מהבית אני לא מדברת, כי כמו שטיפוטף כתבה, זה המממווןןן עבודה) / לעבוד פחות שעות או להיות גם אימא וגם אשת קריירה. אלה וגם אלה הן נשים טובות, משקיעניות ולא נחותות מאחרות בשום צורה. בהודעה שלי מלפני כמה ימים אני מודעת לבעייתיות, אבל בהחלט לא מתכוונת לוותר, לא בתחום האימהות ולא בתחום הקריירה (אולי הזוגיות תסבול קצת, אבל בסוף אני אאסוף את עצמי לעוד "סקס פרוע"...
), ואת זה אני אומרת כאישה לאיש שמרוויח לא מעט וכקיבוצניקית שבכלל לא חייבת להרוויח כסף. אני כזאת, ככה חונכתי ואני מרגישה שאני זקוקה לחיים מחוץ לאימהות והבית, בהם אתקדם ואשאף להשיג יותר. זה לא אומר שאני טובה מאחרות. זה רק אומר שאני אני.

אמברון

New member
כתבת נפלא ../images/Emo140.gif

עם חלק מהדברים אני מזדהה ברמה התיאורטית, עם חלק אחר קצת קשה לי להזדהות. זה פגם במבנה האישיות שלי - השאיפה הזאת להצליח יותר, להגיע רחוק, למתוח את הגבול... נכון להיום אני מתפשרת בכל הנוגע לקריירה. אני אוהבת את מה שאני עושה. אני מרגישה שאני לוקחת חלק בדברים חשובים, שיש להם השלכה לעתיד הרחוק על איכות החיים של כולם. ברור לי גם שהתגמול הכספי זעום, אבל שעות העבודה והתנאים הנלווים מצויינים ומתאימים לי כרגע. אני גם יודעת שהפריצה הגדולה שלי עוד תגיע. את השאפתנות שלי שמתי קצת על hold - עד שארגיש שהמשפחה שלי לא תשלם מחיר כבד על השאיפות של מי שנושאת באחריות לטיפוחה. אני לא מתפשרת כי זה המצב. אני מתפשרת כי זה הכי נוח בעולם - וגם את זה לקח לי זמן לעכל ולקבל.

אמברון

New member
גם אני אוהבת לקרוא אותך../images/Emo24.gif

רק שלא יוצא לראות אותך בזמן האחרון...

למה פגם אישיותי?

מה רע בלהיות אמביציוזית? אני כל-כך אוהבת את ההשלמה שלך עם עצמך בתוך משפחתך.

yaelia

New member
מאוד מסכימה

לא ויתרתי על השאיפות שלי ועל החלומות שלי. אני עדיין 'שם', הפרנסה כבודה במקומה מונח, ובעיקר חשיבותה לחיים התקינים שלנו כמשפחה הכרחית כיום. תוך כדי כך, אני עושה בקטנות את מה שאני אוהבת לעשות ומקווה שאני מגשימה את החלומות שלי גם וגם וגם.

yaelia

New member
מצטערת שפתחתי כזה שרשור בלי להגיב

התפוז שלי עשה שביתה בימים האחרונים. חזרתי במרץ.

אנידס

New member
יעליה, נגעת בנקודה הרגישה וניסחת

זאת באופן כל כך מושלם. נהניתי לקרוא ונותר לי רק להביע תקווה שכל הנשים ילמדו לקבל את עצמן גם ללא הצורך להוכיח לעולם שהן סופרמניות.

למעלה