בעקבות פרישתה של חרגולית...

TheWhiteTigris

New member
לא שאני בא לפגוע...

אבל הסיבה היחידה שעדיין אני המשכתי לצפות ל"מי רצח את ירין" זה בגלל שצעירה חמודה ששמה ירין שלחה לי מסר מבוהל בעקבות רשומה שלי) ודרשה לדעת מי טוען שהיא נרצחה.

דם דם

New member
גם מאוכזב

העורך אומנם לא מעניין אותי מעולם לא התערתי בכול האלה בבלוגים או בתפוז וכול מי שאחרי על זה אבל הבלוג חסמבה הזה והבועת ירין זה הכול על זה כול הרעש...ובכלל חלק מהשינויים שהם עשו ממש מציקים ולא נוחים, כמו התיבת מסרים הכול טוב ויפה רק דבר אחד מפריע לי...אי אפשר למחוק מסרים כמו פעם. צריך לסמן אחד אחד, בתיבת מסרים הקודמת היה למטה סימון כול המסרים והופ כול נמחקו בפעם אחת. איפה התיבת תלונות נמצאת?

wranger

New member
פייר? אני דווקא לא מאוכזב.

נכון שהיה המון רעש וצלצולים, ונכון שזה "רק" סיפור בהמשכים אחרי שכל הבלוגיה כבר התחילה לקשור תיאוריות קונספירציה, אבל, אממ, אולי לא נעים להודות, אבל זה דווקא מוצא חן בעיני, הסיפור. מה, אני היחיד?

Tali1912

New member
אז כנראה באמת

זה כולללה סיפור בהמשכים ולא מה שאני ציפיתי או העורך או התפוזקאסט. אולי אתה לא היחיד. אבל אני היחידה ש... מאוכזבת
. אבל........ אבל ........ פייר אני ממש לא מאוכזבת ש... אחות שלו... א-הה... במעצר בישראל עם שאר ה
צריך לספק לו כמויות של חינה כתומה במקום
שישארו בכלא אמן ואמן יאללה שבת שלום אח שלו...

פגעסוס

Well-known member
כגודל הציפיות...

האמת, מלכתחילה נדהמתי לראות עד להיכן הגיעו התיאוריות של ירין, וייתכן שמשכנו את המתח קצת יותר מדי, אבל הכל מכוונות טובות. הרעיון הראשוני היה שיהיה סיפור מתח בבלוגיה ושאנשים ינסו לנחש פרטים לגבי ההמשך שלו עד שיסתיים. כמו בחלק מהתחרויות בבלוגיה גם בזו יש פרסים, אני לא חושב שזה נחשב לרדת נמוך, זו תוספת נחמדה לסיפור מעניין כשלעצמו. הבלוג לסלולארי היה קיים כבר זמן מה, אבל לא הרבה השתמשו באפשרות הזו, אז החלטנו לקדם אותה קצת כדי להביא אותה לתודעה. בכלל מקדמים כעת את הסלולארי בתפוז, כי אם קיימת אפשרות, כדאי שידעו עליה. אף אחד מהדברים האלה לא דוחה את הפיתוחים הבאים (הם נדחים עקב אילוצים אחרים, אבל זה לא רלוונטי) והם יגיעו בזמנם הם.

wranger

New member
מסתיר טפח ומגלה טפחיים

בבלוג הקודם שלי לא הסתרתי כלום ומישהי זיהתה אותי, אז מחקתי וסגרתי בבהלה. היום אני קצת יותר מטשטש את עקבותיי, אבל עדיין אפשר להתחקות עליהן, אם ממש מנסים. לא יודע אם זה יפריע לי בעתיד, כרגע לא.

פוEט

New member
תלוי עד כמה ולמה יש להסתיר

בסופו של דבר.... אם אין משהו להסתיר(אני מתכוון אישי) אז מה זה משנה אנונימי או לא אם הבלוג הוא אישי אז כן אנונימיות חשובה

דם דם

New member
סוגר ונעלם

כמו שמטר 1.80 אמר אם היו עושים לי אאוטינג או היו קרובים לזה הייתי נעלם ולא משאיר עקבות. לא אכפת לי לחשוף את עצמי לפני בלוגים...אני נותן אייסיקיו בהתחלה...אם יש קליק כולשהו והאדם נראה לי אני נותן לו גם את האייסיקיו האמיתי ומכאן נחיה ונראה. ואגב אאוטינג או פלישה לפרטיות...מישהו מהרשת הצליח להשיג את מספר הטלפון שלי...לא נעים,לא מוצא חן בעיני,אבל "לשמחתי" זה אדם שאני "מכיר" אם לומר ככה. מה שכן ביום ראשון אני בתהליכים להחליף מספר גם ככה

Mr Gerber

New member
כמעט ולא חשובה

בעבר הלא רחוק הייתי מסוגל לסגור בלוג בגלל שגילו אותו אנשים לא רצויים, אבל היום התכנים שאני כותב בבלוג שלי הם שונים מאוד ובגלל זה זה כבר לא מזיז לי. (אבל כמובן שיש אנשים שהייתי מעדיף שלא ידעו שאני כזה ממורמר...
)

ayala26

New member
לא

אבל אני ממילא אני לא כותבת את הבלוג באנונימיות ואין לי הרבה מה להסתיר/ אם היה לי מה להסתיר, כמו חרגולית, הייתי נוקטת משנה זהירות ולא מפרסמת תמונה שלי, לא בבלוג ולא במסנג'ר..

פגעסוס

Well-known member
נראה שהשאלה הזאת

היא אחת החשובות שיש בעולם הבלוגים, כי הרבה שואלים אותה. אני בכל אופן לא מסתתר ולכן אין מה לחשוף אותי. היו כמה בלוגים אנונימיים שכתבתי, אבל אף אחד מהם לא נועד להשאר אנונימי לעד. וכל לאט לאט גילו את בלוג העיצובים ואת בלוג הביקורות שלי. אני לא רואה את עצמי כותב בלוג בהחבא שלא מתוך מטרה להחשף בשלב מסויים.

Tali1912

New member
מה . מממממממממממה ... מה

בלוג עיצובים ובלוג ביקורות? גם לך יש ביקורת? מעניין על מה

Tali1912

New member
ארררררררררר..

פעם עשיתי מנוי לביקורת הזאת בכלל לא ידעתי זה שלך ועכשיו אני מגלה בלוג עיצובים.

למעלה