תגיד גם הבלוג של השירים מהפרסומות זה שלך? ובבלוג האחרון למה לא תשקיע ? מעניין לראות עבודות שלך.
T Tali1912 New member 30/6/06 #35 תגיד גם הבלוג של השירים מהפרסומות זה שלך? ובבלוג האחרון למה לא תשקיע ? מעניין לראות עבודות שלך.
פגעסוס Well-known member 3/7/06 #41 השירים מהפרסומות זה לא שלי לא משקיע בעיקר כי אני לומד ואין לי יותר מדי זמן לשחק עם הפוטושופ. אולי בזמן סמסטר קיץ אני אחזור לזה
השירים מהפרסומות זה לא שלי לא משקיע בעיקר כי אני לומד ואין לי יותר מדי זמן לשחק עם הפוטושופ. אולי בזמן סמסטר קיץ אני אחזור לזה
ח חרגולית מצויה New member 6/7/06 #43 אמיתי יקירי הספדת אותי מהר מידי (או שמא אני הספדתי את עצמי?!) בכל אופן, אני לוקחת קצת אויר מהבלוג שלי אך עדין באזור. מסתובבת לי קצת בבלוגיה... נחה קצת אבל כשידגדג לי ביד לכתוב או לפרסם רשומה אני לא אהסס לעשות כן! ואף על פי כן - נוע אנוע!
אמיתי יקירי הספדת אותי מהר מידי (או שמא אני הספדתי את עצמי?!) בכל אופן, אני לוקחת קצת אויר מהבלוג שלי אך עדין באזור. מסתובבת לי קצת בבלוגיה... נחה קצת אבל כשידגדג לי ביד לכתוב או לפרסם רשומה אני לא אהסס לעשות כן! ואף על פי כן - נוע אנוע!