בעקבות שאלתה של T32 בשרשור

בעקבות שאלתה של T32 בשרשור

ניואנסים: האם לדעתכן/ם הבשיל הזמן לערוך מפגש פורום? אני אישית סקרנית מאד לפגוש פנים אל פנים את הכותבים והכותבות. מה אתן אומרות? מה אתם אומרים?

shirlip77

New member
קדימה ../images/Emo140.gif

נקים קומונה, נחיה לבד, נסגור ערב בבית קפה (בלי ילדים...) כמובן, נוכל להעביר ערב שלם בשיחות על החיים ולא על חיתולים. בעד

לחיות לבד? ../images/Emo31.gif אני נגד ../images/Emo4.gif

אבל אין שום מניעה להפגש בבית קפה לפעמים.

shirlip77

New member
לא התכוונתי ללבד

לא ממש לבד, אלא בקומונה חסרת ילדים. כולנו זוגות זוגות.... מקסים.

waterfly

New member
עד כאן !

אני לא פוסל ילדים ולכן נראה לי שהקומונה לא ממש תתאים לי ... חוץ מזה כמה מאיתנו כבר אמרו שלברוא זלא בשבילם אבל גידול כן. חוץ מזה, את לא חושבת שזה קצת מוקדם ? אל תהרגי את המסיבה לפני שהיתחילה ...

t32

New member
רגע

וידוי קטן לפני שבוע ערכתי מסיבת חנוכה. היו שם גם (בין כל שאר חברי) שלושה חברים שהכרתי מפורומים בנט. היה נפלא להיפגש, רכשתי חברים חדשים.

shirlip77

New member
חוזרת בי

או קיי, גם אני בנושא האימוץ (כשאחליט על גיל...) צודקים ביותר, לא קומונה. אין קומונה. אין. בית
הולך?

t32

New member
מרימה יד לשלום

ואחווה עולמית.... אני בעד.

marish

New member
רעיון טוב

מפגש כזה יכול לעשות טוב גם לבן הזוג שכן רוצה ילדים - א. יראה שאנחנו לא המוזרות היחידות. ב. יפגוש עוד אנשים באותו מצב כמוהו. באופן כללי, כל מפגש שמשלב מזון לגוף ולנפש מבורך בעיניי.

Cat79

New member
רעיון מצוין, אני בעד

ואשמח שבעלי באמת יראה שאני לא היחידה (אפשר להביא גם את ההורים שלו? סתם סתם)

waterfly

New member
הורים שלו !

אולי תשארי בבית, אחרת קולנו צריכים להיפגש ישר כבר בתחנת המשטרה הקרובה

jooxz

New member
אני בעד ויש לי הצעה פרקטית

מה דעתכן שהמפגש יהיה טבעוני? כלומר, שהאוכל שנביא ונאכל יהיה טבעוני? כמובן שאני מבינה שזה מחייב אותי להיות מאלה שיביאו אוכל - וזה לגמרי מקובל עליי
כך נוכל להיפגש בלי להביא לעולם ילדות/ים וגם בלי לאכול ילדות/ים של פרות או תרנגולות...
הערה: מי שרוצה להתרשם ממגוון האוכל הטבעוני שאפשר להכין בקלות מוזמנת כמובן למטבחון של פורום טבעונות וצמחונות בנענע או לעמוד המתכונים באתר הצמחונות הישראלי מה דעתכן?

t32

New member
אני חושבת שאפשר פשוט להיפגש

בבית קפה- יש בית קפה צמחוני אורגני בירקונה- ליד הוד השרון ואני בטוחה שיש גם בתל אביב.

בתור קרניבורית גאה אני

מוחה בכל תוקף. כדי לפייס את כולם - אולי עדיף להפגש לכוס קפה (בלי להתחייב לאג'נדה קולינרית כזו או אחרת)?

habubnik

New member
לא אוהבת שום סוג של כפיה

גם לא כפייה קולינרית. אני עם גאטו, לא מתחייבים לאג'נדות קולינריות.

t32

New member
לקרנביורים, הרבבורים ואומניבורים

מפגש בבית קפה - מתי והיכן?

למעלה