בעקבות שיחה עם חברה::::::

תראי יודעת מה יכול להיות שכן

אבל אני מבטיח לך שאם תלכי ברחוב עם חזייה או מחשוף על מה יסתכלו קודם על העיניים או על הציצי שלך ואל תערבבי אותי מסתכלים לך על העיניים ואני לא אומר שבחורה צריכה ללכת חסודה וענוגה אבל גם לא בצורה פרובוקטיבית לא בצורה שרואים לה את כל החזה או את החריץ של הישבן(אופנת האינסטלטורים ) למה אני צריך לראות את הדברים האלה אני חושב שזה מראה אך ורק על חוסר ביטחון בחורה עם בטחון תלך חשוף עם טעם היא לא צריכה ללכת עם החזה בחוץ כדי שיראו אותה ויסתכלו עלייה

Zoharrr

New member
תשמע

אני חושבת שזה כן מראה על ביטחון עצמי.כי אם מישהי הולכת איך שבא לה יש לי ביטחון בזה שהיא נראית טוב,גם אם לפעמים זה נראה זוועה.לא דיברנו פה על אופנת אינסטלטורים שזה זוועה גם לטעמי,זה התחיל ממחשופים ומיני,ואני עדיין לא מסכימה איתך לגביי זה.ומותק שלי,אנשים ברחוב אפעם לא יסתכלו על העיניים קודם,כי הם רואים את התמונה הכוללת מרחוק לפני שהם רואים אותי מקרוב,גם אם אני אלבש חולצה סגורה ברחוב יסתכלו לי על החזה קודם.זה לא קל לפספס אותו
וחוצמיזה אני נראית טוב ככה,אז למה שאני לא אתלבש ככה??ושוב,הוויכוח היה על זה שאתה שופט אנשים,לא על מה שיפה או לא,גם אני חושבת שזה מוכער ללכת חשוף מישי וצריך לעשות הכל בטוב טעם אבל זה לא יגרום לי לשפוט מישהי או מישהו,הלבוש.זה כמו להגיד שכל בת שלובשת ורוד היא פרחה,חצי מהן הן אימו,ולחצי מהן פשוט חמוד.אני לא הייתי מתרקבת לצבע הזה גם תמורת כסף...אבל אני לא אכליל ואגיש לגבי כולן שהן משהו שהן לא.(האם כבר שיגעתי אותכם עם שני הניקים?)

תוסיפי עוד משהו לרשימה שאנחנו לא

מסכימים תראי הסיבה היחידה שאני רואה הגיונית ללכת פרובוקטבי זה חוסר בטחון זה בא לפצות על חוסר יופי לא בהכרח שמי שלובשת את זה לא יפה אלא פשוט היא אולי לא מעריכה את עצמה מספיק

כאילו מה?אתה לא יודע לקרוא?

אני אומרת לך, מודיעה חגיגית, מספרת לך, שאני מתלבשת בצורה שהיא בוודאי פרובקטיבית לטעמך, ואני בחורה יפה, ויש לי ביטחון עצמי! תפנים! לא עושים הכללות! עובדה שאני יוצאת מה"כלל" שאתה קבעת!

לכל כלל יש יוצא מן הכלל

ואם תקראי את ההודעות שלי אני אומר את זה כמעט בכל מקום אני לא מכליל אבל אני רואה ככה את הרוב

די כבר עם הבולשיט הזה

2 מהאקסיות שלי היו מתלבשות בצורה פרובוקטיבית, ולא, הן לא חיפשו זין, ולא הייתה להן שום בעיה של חוסר בטחון עצמי. ידידה שלי הפריט לבוש האהוב עליהזה חצאית מיני, והיא הבן אדם הכי רומנטי שהכרתי בחיים שלי, אחת שבחיים לא תלך עם מישהו שלא אוהב אותה. אז די, באמת, טעית, לא יקרה כלום אם תבין את זה.

תשמע זו דעתי

ותגיד מה שתגיד אני חושב שזה רק בגלל חוסר ביטחון נכון שיש יוצאות מן הכלל זה נכון שיש כאלה שלובשות את זה בגלל ש"זה יפה להן" אבל זו דעתי

את החוטיני שחברה שלך לובשת

או לא זה ממש לא קשור לכבוד... מה הבעיה שהיא תלבש את זה?! גם כה היחידי שאמור לראות את החוטיני זה אתה! מי שלובשת חוטיני היא זולה? בנות, כמה מכן לושות חוטיני??? תגיד לי טמבל, אתה יודע מה הקטע של חוטיני!? שזה פשוט מכוער שרואים את הפסים של התחתונים על מכנסיים או חצאית אז לובשים חוטיני/מכנסונים ואין את זה... זה לא קשור לזולה!!!!! לבחורה גם אסור להיות סקסית פור קאיינג אאוט לאוד! give me a fucking break!!!!

לא דיברתי על זה ומה העצבים

תראי אין לי בעיה שתלך ערומה בבית ואני יאהב את זה גם כי הייתי חולה על הגוף של חברה שלי אבל לדעתי בחורה שהולכת ברחוב ואני צריך לראות את החוטיני שלה זה לא יפה ומגעיל בעיניי אני אומר שאישה צריכה להיות יפה לבעלה (או לחברה) אבל אני לא אלך עם בחורה וכל הגברים יזילו ריר עלייה ויכול להיות אפילו מצב שאני אצטרך להתעמת עם אחד מהם

ChilD SouL

New member
אהמ...

זה בסדר נגיד שחברה שלך תתלבש עם מיני וחולצה עם מחשוף כשאתם יוצאים או לא בסדר גם
סתם שאלה.

תראה זה יפריע לי

אני ינסה דרך עדינה להגיד לה שלא תתלבש ככה כמו זה לא מתאים לך זה לא יפה יש משהו יותר יפה אני לא הייתי רב איתה על זה פשוט הייתי אומר לה זה מפריע לי אם בא לך לכבד אותי תחליפי אם לא לא משנה אבל לא מתגרשים בגלל זה

bolaaa

New member
אתה חושב בצורה מזעזעת.

אם אני אלבש בגדים פרובוקטיבים זה יהיה רק בשביל שלי!!!!!! בגלל שאני אוהבת את הלבוש ואת החצאיות מיני ואת החולצות שלא משאירות דימיון. תכף תגיד לי שאנחנו גם אשמות באונסים וכאלה. כי לבשנו חצאיות מיני! אתה בן אדם מאוד עצוב. אולי תגיד לי איך אתה מתלבש כדי שגם אני אשפוט?! אתה מקומם אותי בצורה לא רגילה. אני חושבת שלהפף זה מוסיף לי. כי אני עושה משהו שאני אוהבת! לפחות אני לא צבועה. נופר.

אל תכניסי לי מילים לפה

אני לא אמרתי שאתן אשמות באונסים אני אמרתי משהו אחר לגמריומה הקשר צבועה ושיהיה לך לבריאות ותלבשי מה שבא לך לא אמרתי לך ההיפך אמרתי לך איך אני מתרשם מבחורה שהולכת ככה

bolaaa

New member
בכל מקרה המחשבה שלך עקומה מאד...

ולא ניסיתי להכניס לך דברים לפה. אלא הוספתי.חח למה בכלל אני אומרת לך את כל זה!?! אני מציעה לך להיבדק או לנסות לשחזר את המילניום ואת הכמה שנים האחרונות כדי להתעדכן במקצת על המאה ה-21!!! לילה טוב, נופר.

תשמעי לאו דווקא מה שמודרני הוא טוב

לאו דווקא זה חדש אז זה יותר טוב מהישן לא קשור את לא מעליבה אותי בזה שאת אומרת לי שאני שייך למאה הקודמת כי בקטע הזה אני אומר שהלוואי שלבחורות היום היה חצי מהצניעות שהיתה לבחורות מהמאה הקודמת לא יותר רק חצי מהצניעות

למעלה