בעקבות שיחה עם חברה::::::

הודעה לנשות העולם

התחילו להתלבש כמו נשות הטאליבן. ובבקשה, אין לכן מקום בעבודות, השארו בבית וטפלו ב-20 הילדים שלנו. וכל יום כשאנחנו חוזרים הביתה, אנחנו רוציםלראות ארוחה חמה על השולחן.

לא אמרתי את זה

אמרתי שיתחילו להסתיר את הישבן שלהם כי זה מגעיל שיתחילו להסתיר את התחתונים שלהם במקום להוציא אותם החוצה דברים בקטנה ואין לי בעיה עם נשים עובדות

אני גם מאמין בזה אבל הלבוש זה

הכרטיס ביקור שלך זה מה שאתה רואה ראשון אני לא חושב שאתה מתחיל עם בחורה בפאב כי יש לה אופי טוב

זה לא אמור להיות ככה אבל כן

יש הרבה גברים וגם נשים שלבוש פרובוקטיבי עושה להם את זה. מצד שני אני למשל לא יכול לצאת עם מישהי שהשערות מאיבר המין שלה בולטות. אין לי בעיה עם מיני ועם מחשופים למיניהם אבל תחתונים שלא משאירים שום מקום לדמיון הם גועל נפש בעיניי.

TheWhiteTigris

New member
אחד הדברים

שלא הבנתי מעולם זה: "אני מתלבשת כי זה מחמיא לי ". מי מחמיא? הרי אם גברים לא מסתכלים, אז מי כבר יכול להחמיא על מחשוף נדיב, או חצאית קצרה? והמחמאה היא מינית, בטח לא: "הרגליים שלך הארוכות והחלקות מזכירות לי ויכוח שהיה בנוגע להתפשטות המדבריות עקב ההריסה האקולוגית..." ואז מגיע העיניין המרכזי: "איזה חרמן מגעיל אתה! חושב רק על סקס!!" אמ... אז למה את חושפת את הגוף אם לא למגנט את המבטים של הגברים?... גברים פחות צבועים בקטע הזה. אנחנו מודים בפה מלא שהשרירים שאנחנו חושפים נועדו למשוך בנות.

למעלה