בעקבות שירשור התמונות המקסים

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בתקווה שהלידה הבאה תהיה חוויה מתקנת! נשיקות ללירי המקסימה!

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כאב לי מאוד לקרוא. אני בטוחה שהלידה הבאה כבר תהיה שונה לחלוטין ותהיה חוויה מתקנת. חוץ מזה, אורנה, לירי מדהימה כל כך! תתרכזי בה ותחשבי קדימה.

אני כל כך כועסת

אפילו יותר מאשר כואבת .כועסת על החוצפה על חוסר הרגישות על העלבון .אומנם כבר קראתי על חווית הלידה הקשה שהיתה לך אבל עכשיו זה היכה בי והופנם ממש . שולחת את כל האושר שבעולם

חמודה - כל כך מזדהה

אני עברתי על השירשור המקסים של ה"בטנים" וחשבתי לי בלב שזו עוד חוויה שהפסדתי - להצטלם לפני לידה (למי יש כוח להצטלם בבי"ח), אחרי לידה עם תינוק (אפילו לגעת בהם היה אסור).אנחנו חולמות על הריון ולידה כמו בסיפורים ואח"כ להחזיק ולהניק את התינוקות הבריאים והשמנמנים שלנו והנה כמעט הכל מתפקשש - אנחנו מאבדות שליטה על הגוף שלנו ושלומנו תלוי בצוות רפואי ורצונו הטוב, אנחנו מאבדות את היכולת להחליט לגבי הטיפול בתינוקות שנולדו עקב בעיה בריאותית שלהם ושלנו.יש כאן תחושה אמיתית של אובדן ואבל על מה שלא יכולנו לחוות וזה כואב בהתאם. זה כל כך מכעיס אותי לקרוא על היחס שקיבלת ולחשוב על הפנטזיה שהצליחו לנפץ לך בכזאת יסודיות. מאחלת לך חוויה מתקנת ופגישה פחות טראומתית בפעם הבאה עם צוות רפואי קצת יותר מבין ואמפטי.

תמונה שווה אלף מילים ../images/Emo7.gif

חושבת עליך המון, מעריצה אותך וגאה בך! יש לך בת מקסימה, שלה אמא עוד יותר מדהימה!!! דווקא עכשיו, בפרספקטיבה של הזמן, חוזרים ועולים הדברים ופורצות הדמעות. וטוב שכך, כי זה חלק מההתמודדות הארוכה עם החוויה המשמעותית ביותר בחייך, ועל מנת להשלים עימה ולהכין עצמך לעוד לידה בעתיד. אוהבת המון
גדול-גדול מירב

משוש30

New member
יקירתי אני קוראת והלב נחמץ ../images/Emo7.gif

אני בטוחה שעכשיו למדת מהניסיון. כולנו באות לבית חולים בפעם הראשונה פגיעות וחסרות ניסיון וידע ובית החולים מנצל את זה היטב לנוחות שלו על חשבוננו... אבל בפעם הבאה זה כבר לא יקרה, כמו שגם לי לא יקרו דברים מסוימים שקרו הפעם למרות כל ההכנות שעשיתי מראש... ככה זה עכשיו אנחנו יותר חכמות ויותר אסרטיביות. ומה שלא אגיד הרגעים האבודים האלו ילוו אותך אבל למרות הכל ולמרות חשיבותם, אלו 13 שעות מתוך חיים שלמים שיהיו לכן יחד עם רגעי אושר מדהימים ונפלאים.

אדר שלי

New member
לבי איתך../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך... גם לי יש את הסיפור שלי (כמו לכולנו) ואולי מתישהו גם אני אוכל לבכות בגללו ולשחרר את כל המתח. את מדהימה ואמיצה ואני מעריצה אותך על זה!

משוש30

New member
תמונות מקסימות ונתנאל כבר ממש

גדול... רק ששרשרת את זה למקום הלא נכון בטעות...

odeia

New member
אורנה - בוכה איתך. מאוד קשה

מה שעברת. היום הכל אחרת אבל הצלקת עוד מציקה. מנסיון שלי, לצערי, פרחי באך עוזרים למזער צלקות כאלו.

למעלה