בעקבות שרשור בפורום "מעצבנים בחו"ל"

Mירב

New member
בעקבות שרשור בפורום "מעצבנים בחו"ל"

שאלה שבטח עלתה בראשכם בשלב כלשהו, אולי לא אצל היותר צעירים פה, אבל בכ"ז אני אזרוק אותה לפה (כן, אייל, גם במטרה להיענות לבקשתך לעזרה בהחייאת הפורום
): מכירים את ה"נשמות הטובות" שחושבים שאם לא התחתנתם אז "יש בעיה" או משהו לא "בסדר", או שאתם/ן הומואים או לסביות ולא מגלים לאף אחד? אני לא נוהגת להצטדק במקרים אלו. אני חושבת שזו חוצפה ושעדיף שאנשים כאלו יפקחו קצת את העיניים ויסתכלו עד כמה הכל באמת "בסדר" אצלם, לפני שהם מעירים הערות נבזיות לאנשים אחרים.... אני חושבת שלהיות סינגל לא אומר שמשהו לא בסדר. כל אדם הוא שלם בפני עצמו, בין אם יש לו בן/בת זוג ובין אם לא. (מעבר לזה, אני חושבת גם שיש להיזהר בכבודו של כל אדם, בייחוד בפורומים, שכן אתה אף פעם לא יודע מה הסיפור המלא של אותו אדם...)

Benkok

New member
את מבלבלת שתי סיטואציות...

יש סינגלים שטוב להם להיות סינגלים. הם שלמים עם עצמם, כמו שאת אומרת, בין אם יש להם בן/בת זוג או לא. הם לא מחפשים מערכות יחסים, הם אוהבים לחיות לבד עד רמה מסויימת. הסינגליות זה הדבר האחרון שמטריד אותם והיא חלק ממכלול הדברים שמרכיבים את עולמם. מצד שני יש סינגלים שבאופן שיטתי מחפשים לצאת מהסטטוס הזה - אתרי היכרויות, מסגרות שונות של פנויים/פנויות, פגישות עיוורות וכו'...כל עולמם סובב סביב היותם סינגלים וההשלכות של זה... אני מסכים איתך שהערות נבזיות (או בכלל התערבות בחייו של אחר לצורך הנושא) מקומן בפח הזבל, אבל מצד שני אותם אנשים שמעירים הערות כאלה הם בדיוק אותם אנשים שיעירו לך אם את שמנה, מבולגנת או לא מתקדמת בעבודה...אם בחרת להתייחס הטעות היא כולה שלך... אדם שבאמת שלם עם עצמו יידע איך ומה לענות לאותן היערות טיפשיות...

Mירב

New member
יפה כתבת

ובקשר לבלבול, אני חושבת שלא משנה אם האדם הוא סינגל שמוטרד ממצבו, או סינגל שלא מוטרד: בכל מקרה אין להעיר לו הערות בסגנון "מה הבעיה שלך", כי זו לא בעיה. זה מצב. בתוך ה"מצב" הזה, יש מגוון של חוויות, שכל אחד עובר. חלקן טובות חלקן גרועות, אבל עדיין, גם מי שמוטרד מסטטוס הסינגל, לא בהכרח נמצא בבעיה! אגב, לדעתי, יש גם מצב שלישי - כמו שאפרת מגדירה אותי כששואלים אותי אם אני "Happily SIngle": "תלוי באיזה יום שואלים אותה"
פשוט מטרידה אותי האקסיומה הזאת שאם אני "אמצא חתן" אז כאילו כולם ינשמו לרווחה ויגידו שזהו, אין יותר בעיה... אני חושבת שאני אשאר בדיוק אותו אדם, לא?

אושי 6

New member
מסכימה איתך במאת האחוזים....

לדעתי מי שמחפש להתחתן או כל היום סביב השאלה הזו מתי אמצא חתן או כלה הוא בנאדם שמשעמם לו בחיים הרי מי שלא יכול להינות מהלבד לא יכול להתמודד עם המון דברים אחרים בחיים. אני מאמינה בגורל ובמשפט הידוע "מה שצריך לקרות יקרא" , לא צריך למהר לשום מקום אני דוגלת קודם כל בראש ובראשונה להגשים את עצמי ובטח לא רואה את עצמי מתחתנת בקרוב אבל שוב פעם זה כמו שציינת "תלוי באיזה יום שואלים את השאלה". והערה אחרונה נראה לי שאנחנו טיפלה משתנים כשאנחנו מתחתנים אני רואה כמה זוגות כאלו שהתחתנו ופתאום נופלת עליהם משכנתא, הוצאות וכו', מפניי שבכל זאת כשאנחנו רווקים יש מין חוסר דאגה כאילו כל העולם פרוס לפנייך עוד אין לך כלום על הראש... זו בכל אופן דעתי ...ואחריי 5 וחצי שנים שלו זוגיות טוב לי לבד ...

Mירב

New member
../images/Emo6.gif בת כמה את, ילדה?

יש גם סינגלים עם משכנתא, הוצאות " וכו' " ... הבעיה היא שיש אנשים שחושבים ש "יש להם בעיה" ו"חייבים לחתן אותם"...

אושי 6

New member
למירב "הזקנה"

ראשית כל אני בת 26 , ותתיפלאי אבל אני יודעת שגם סינגלים מתמודים עם משכנתא והוצאות ותאמיני לי שגם לי יש את הדירה שלי ואת האוטו שלי ואת ההוצאות שלי אבל עדיין אני חושבת שאין לי to much לחצים בחיים אני מרוויחה יפה אפילו יפה מאוד ואני מחשיבה את עצמי כמשכילה ונאורה שיודעת דבר או שניים על החיים ומנקודת מבט שלי אני חושבת שכשמתחתנים מתחילות הדאגות סורי ממי אבל זו דעתי...

אושי 6

New member
בסך הכל הסכמתי איתך

אני חושבת שאת צודקת וזה גם מה שאמרתי מקודם הראייה שלי עוד תשתנה עם השנים אני מאמינה אבל בסך הכל אהבתי את מה שאמרת ואין גיל לא לחתונה ובטח לא לאהבה שיהיה לך יום מקסים מירבי.

אושי 6

New member
לא יפה...../images/Emo190.gif

למה להיות רע לב ? את זה אני לא מבינה....

Mירב

New member
גם אני לא מבינה

אין לי מושג מה עשיתי לה, תאמיני לי. רוע לב נטו. אני חושבת שזה קשור למה שסלסרו כתב....

Mירב

New member
מעניין.

קודם כל מה את נדחפת לכל שירשור בו אני כותבת ומתלכלכת??? שנית, אם כבר ליכלכת: בת כמה אני נראית לדעתך? כי לא זכור לי שהתראינו אי פעם אבל משום מה כל הזמן יש לך דברים "טובים" להגיד עלי. אגב, מאז שאני זוכרת את עצמי ועד היום כל מי שפוגש אותי ממש לא מאמין לי על גילי. תמיד נותנים לי הרבה-הרבה-הרבה פחות.

Mירב

New member
../images/Emo6.gif מתי ראית אותי, רוניללה?

50 יתנו לי כשאהיה בת 70, כנראה... (המחזר האחרון, בן ה-28 היה בטוח שאני בגילו או שנה שנתיים יותר
) היית צריכה לראות את ההלם על פניו כשאמרתי לו מתי נולדתי!

למעלה