בעקבות שרשור בפורום "מעצבנים בחו"ל"

Mירב

New member
חוצמזה שימי לב

שאני לא ירדתי על רונית על איך שהיא נראית או על גילה ואני גם לא אעשה את זה. ואתן בוחרות להמשיך ולהמשיך ולהמשיך להתקיף. לא נמאס, תגידי???

תיקון לרוניללה...

אם התמונה של M אותנטית, אז 50% הנחה לגיל שלה יהיה יותר מתאים... אבל זה באמת חשוב בני כמה אנחנו? האם הגיל מהווה פקטור? וואלה, נתתם לי רעיון לשרשור חדש....

Mירב

New member
../images/Emo6.gif ועל איזו תמונה אתה מדבר?

זאת שבכרטיס שלי? ממש לא רואים שם כלום אבל גם כשרואים את המקורית היא ממש ממש תמונה לא מחמיאה פוטוגניות זה לא הצד החזק שלי, תמיד אומרים לי שאני נראית טוב יותר במציאות מאשר בתמונות

Mירב

New member
ועכשיו

אני הולכת למחוק את התמונה! בייביי תמונה!

אושי 6

New member
רונילילה למה את רעה?

האם את כל כך זדונית כמו שאת מתבטאת אני ראיתי את התמונה של מירב ולדעתי היא ניראת טוב אז מה הבעיה שלך? למה להיות רע הרי הכל חוזר אלייך בסוף ואולי במקום לבקר את חזותם של אחרים תשימי תמונה שלך וכולם נשפוט את המראה שלך. קל לנו להתחבא מאחורי מחיצות נוח מאוד שאף אחד לא יודע מי מעברה השני של המקלדת אבל זה לא מקנה לנו זכות לפגוע ...אני ממש לא מבינה אנשים ממורמרים כמוך...

Ronit FL

New member
אושי,

את באמת לא רוצה להכנס לקלחת הזו, עזבי את המריבות שלנו, לנו.

Mירב

New member
לא, רונית. זה מה שאת לא מבינה.

את שוכחת שזה פורום פתוח ויש פה עוד "כמה" קוראים חוץ ממך והחבר'ה שלך! הדברים שאתן כותבות נראות רע מאוד בפורום. חברות שלי קוראות ולא מאמינות! הן אומרות שפשוט לא כותבים דברים כאלה בפורום!!! אתן עושות את זה לא נעים לכולם. אושי היא משתתפת בפורום הזה, וזכותה לדרוש שהוא יישאר נקי!

אושי 6

New member
לידיעתך הכללית....

את חלק מפורום וכמו שאת מרשה לעצמך להביע את דעותייך גם לי יש זכות ואם לא נעים לך לקרוא זו בעיה שלך!!! שמעת פעם על המילה פירגון אהדה סימפטייה? נראה לי שלא!

Mירב

New member
היא מנסה לאמר לך ל"קלחת" הזו

יש היסטוריה... ואת צודקת לחלוטין שזזה לא צריך לעניין אותך, ולא אף קורא אחר פה - גלוי או סמוי!. מה גם שאני בטוחה שאם תשאלי אותן בארבע עיניים מה בדיוק הבעיה שלהן איתי הן תתפתלנה ולא ממש תהיה להן תשובה עניינית. פשוט משועממות. עזבי - לא להתייחס.

אושי 6

New member
צודקת...

בגדול זה באמת לא עינייני אבל לא נעים לקרוא דברים כאלה במיוחד שזה פורום של אנשים בוגרים ומתורבתים (חלקם כמובן) אז באמת עדיף לא להתייחס כי זה לא יגמר לעולם. לילה טוב...

אושי 6

New member
וזה רק מחזק את הטענה שלי...

תמשיכי להתחבא מאחוריי מסיכות תרתי משמע!!!!

למעלה