בעקבות שרשור בפורום "מעצבנים בחו"ל"

Mירב

New member
אני בטוחה.

אבל בוירטואלי היא נראית רע. רע מאוד.
 

Mrs G

New member
נשמה טובה שכמותי,

מנסה לחסוך את אלפי המסרים שיפקדו את תיבתכם - תנו לי להרגיע את הרוחות. כל הנאמר מתחת לשורה זאת חף מציניות (ואני מבקשת - בלי נשיקות ובלי מסרים - כי חסמתי אותך). M ממש לא נראית כמו בת גילה, סגנון לבושה שיקי ומצא חן בעיני מאוד ,יש לה שיער יפה נורא ועיניים מאאממות.
 

Mירב

New member
תעשי לי טובה

קודם כל טעית בפורום! חחחחחח שנית, לא התכוונתי לכתוב אף מסר - לא לך ולא לאף אחד אחר. ואני לא מאמינה לך שחסמת אותי כי כבר אמרת את זה פעם ובסוף המשכת להתכתב איתי... ומעבר לזה, תודה רבה על המילים היפות אני אנצור אותן לנצח.
 

Mrs G

New member
הוא שאמרתי.

המראה החיצוני שלך היא לא הבעיה פה.
 

Mrs G

New member
תפסיק, נו.

היא הרי הריצה קמפיין באותה התקופה לגבי ביאתה של הM לניו יורק. אתה בחרת לסובב מבט ולהתחמק, לכן - תוותר עם תאוותך בידך.
 

saritoosh22

New member
לדעתי, זו לא החתונה אלא הילדים,

הם אלו שמשנים את המאזן, השינוי מגיע ברגע שהופכים מזוג למשפחה. הכל כ"כ שונה ואחר, פתאום הזוגיות מקבלת פחות מרחב וזמן והשקעה. בהתחלה כשהילדים קטנים אז הטיפול הפיזי בהם גוזל המון זמן ואנרגיה וכשהם גדלים הם נמצאים במרחב הבייתי כל הזמן ויותר ויותר קשה למצוא זמן זוגי איכותי. זו עבודה מאוד קשה גם לחיות כמשפחה וגם להקדיש זמן לזוגיות וגם לשמר על האני האישי בתוך שתי המערכות ובנוסף להשקיע בקריירה............... החיים ללא ספק מאתגרים ובאותה נשימה אומר לך שאם מאוד רוצים הרבה דברים אפשריים.
 
אני דווקא חושב שזו החתונה...

ברגע שמתחתנים והופכים לזוג נשוי, אז יש פתאום הרגשה של מחוייבות,שיתוף, אי אפשר יותר לקחת החלטה פזיזה ועצמאית מבלי להיוועץ ב"שותף" לחיים, כגבר, אני מאמין שבנישואים ענייני הפרנסה מקבלים חשיבות יתרה, לפתע צריך לדאוג לעוד בן אדם ואי אפשר יותר לחיות עם "מה שיהיה יהיה, מקסימום נצטמצם.." (וברור לי שכשמדובר כבר במשפחה מורחבת עם ילדים, העניין מסובך עוד יותר), יש המון שינוי ואחריות שבאה עם הטבעת, לא רק הכינוי.
 

Mירב

New member
אבל אבל אבל אבל אנשים

האם האדם עצמו משתנה? אני מכירה אנשים שהסטטוס שלהם השתנה מסינגל לנשוי וודאי מכירה גם אנשים שהסטטוס שלהם השתנה מנשוי לסינגל ואני יכולה לאמר שהם עצמם לא השתנו עקב שינוי הסטטוס.... מה שהיה בעיה בחייהם נשאר בעיה, ומה שלא היה בעיה נשאר לא-בעיה. ללא קשר לעם מי הם ישנו בלילה במיטה. ולנושא (האחר) שעלה פה, כן כשזוג נשוי אז יש להם מחוייבויות משותפות, אך הרבה פעמים זה גם קל יותר להתחלק בעול הכלכלי.... ענייני פרנסה חשובים לי מאוד כסינגלית כי אין לי גב כלכלי... אם אני לא משלמת את השכ"ד אף אחד לא ישלם אותו עבורי!... מוכת גורל כבר אמרנו?
 
למעלה