בעקבות שרשור שמות המשפחה

בעקבות שרשור שמות המשפחה

מה עם הניקים? התחלתי לחשוב על זה שיש בוגרות פורום הריון ולידה שמיד שינו את הניק לניק "משפחתי" יותר ויש כאלה שלא (כמוני
). בטח הפעילות בפורומים אחרים שמרו על הניק, ואני יודעת שאני, לכבוד ההריון שיניתי את הניק מניק שליווה אותי בפעילות ארוכה בפורום אחר, כי פשוט הנושא נהיה לי שונה לחלוטין, וזה היה גם פורום בו נפתחתי לב וקרביים ולא התחשק לי בהתחלה שיזהו אותי אבל עכשיו, כמו עם שם המשפחה המקורי שלי, אני יעל מטיילת ולא יכולה לחשוב על עצמי אחרת. זה אומר עלי דברים?

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif נו-נו-נו את לא קוראת את הודעות

המנהלת. זה נמצא בקישורים בקטגוריה החדשה (אחרת מאיפה שלפתי את זה כל כך בקלות
)

אני שניתי בקיץ

התחתי בפורומים כאמא של עופרי - ואז טלטל נולדה ובמשך שנה וחצי חיפשתי שם שיתאים לי וגם רציתי חתימה חדשה. וידעתי מה אני רוצה בחתימה רק שלא מצאתי את זה ואז אפרת היקרה מצאה לי את זה. אז הייתה חתימה אבל שם לא היה - בסוף כבר לא היה לי נעים מטלטל אז הוספתי אותה ובזה סיימתי. יש לי קצת בעיה עם השם הזה כי אני הרבה יותר מ"אמא של..." אבל כרגע זה מה יש.

מיהדר

New member
איזה קטע... בדיוק אתמול שיניתי את

הניק שלי מחנשוקית (שזה שילוב של שמי הפרטי ושם המשפחה) למיהדר זה שילוב של שמות הבנות שלי - מיה והדר. זה מצחיק, ההודעה שלך נגעה לי בדיוק בנקודה שחשבתי עליה, פתאום הרגשתי שלא מתאים יותר הניק הקודם, ומעניין מה זה אומר?...

lulyK

New member
החלפתי ניק פעם אחת.

נכנסתי בהריון הראשון לפורום הריון ולידה בניק אחר. כשההיון ההוא נפל, החלפתי שם כדי להפטר מהמזל הרע (אם לא יועיל לא יזיק).

ו שתי

New member
זה הניק, מאז ועדולם

פעם, בגלגול קודם, ובפורומים בענין אחר היה עוד ניק.

מעיןבר

New member
זה הניק מאז ומתמיד ולתמיד

לא הרגשתי צורך לשנות את הניק עם הלידה. ידעתי שאני מי שאני רק שעכשיו אני *גם* אמא והיותי אמא לא ביטל את מי שהייתי לפני כן ובנוסף לכך. אגב, שרון של לוטן תהיה מבחינתי לעולם ועד שרונס
וכך גם ג'סורלי...

לאחרונה חשה אי נוחות עם הניק

הניק הקודם היה "אמא של אחת וחצי", שנוצר כשהייתי אמא לאפרוחית אחת והגעתי בדיוק לחצי ההריון השני (שבוע 20 פלוס מינוס). כמובן שעיקר פעילותי הפורומית התמקדה בפורום הריון ולידה. לפני כשנה, כשנולד ר', הגעתי במסלול הישיר לכאן
(פורום אינטימי ואיכותי) ולפורום הורים לתינוקות, שממנו פרשתי בינתיים בשל כיבושו ע"י ...טוב, נו, לא משנה... כדי לא לקפח את ר' (שכבר מזמן לא חצי) שיניתי את הניק ל"אמא של א וגם של ר". אני חושבת שהמוטיב המרכזי בניק/ים שלי הוא האמהות, שכמובן ממלאת חלק נכבד מחיי בתקופה האחרונה, אבל בשבועות האחרונים אני מוצאת את עצמי, במסגרת ההתחבטויות המקצועיות שלי, משוטטת בפורומים שאינם "הוריים", בעיקר כמשתתפת סמויה, ולא כותבת או מגיבה להודעות כי נראה לי קצת מגוחך להזדהות בניק שלי (בפורום עסקים קטנים למשל). הצלחתי להבהיר את עצמי?

lulyK

New member
גם אני נבוכה בפורומים מקצועיים

בגלל החתימה שלי.

זאת אחת הסיבות שלא הפכתי לניק משפחת

זה פשוט נשמע לי מגביל, ומהזמן הקצר שניסיתי להחזיק שני ניקים במקביל גיליתי שזה לא בשבילי. כל הזמן רק התבלבלתי לי. האמת שגם כמו בנושא שם המשפחה, לא מרגישה שאני רק אמא.

סם2

New member
בדיוק בגלל אותה סיבה יש לי שני

ניקים. יש פורום מקצועי שאני מבין מנהליו ו"אמא של..." נראה לי ממש לא מתאים. לעומת זאת, אם אכנס עם הניק האחר שלי לכאן, או ל"הורים" אף אחת לא תזהה אותי...

גם לי...

אמנם בפורום המקצועי שלי (ריפוי בעיסוק) לא כתבתי כבר חודשים, אבל כשכן כתבתי בו- זה היה בניק אחר (שמי הפרטי). הניק הנוכחי שייך לפורומי ההורות למינהם...

למעלה