בעקבות שרשור שמות המשפחה

T noki

New member
שלי מאז ומעולם היה T NOKI

זה התחיל בפורום הריון ולידה בהריון עם עודדי, ששמו העוברי היה "תינוקי". לכן רציתי את השם "תינוקי" בעברית, אבל היה תפוס, וגם TINOKI היה תפוס, אז הלכתי על T NOKI ועם זה אני נשארת כבר כמה שנים. יש גם המכנים אותי בשם חיבה ד"ר T (נדמה לי שטאש המציאה? או שאני טועה?)

פעם הייתי ניק אחר לגמרי

ואז עקבו אחרי
. אז החלפתי לנסע שזה ראשי התיבות של כל יושבי הבית ("המשפחה המצומצמת" לפי עדי
). כשנוסף גם יהב למשוואה אז התלבטתי מה לעשות, הרי צריך לכלול אותו בענין, וככה נוצר נסע ויוּד. זה מספיק לא ברור בשביל שאני לא ארגיש שהוא ממתג אותי כאמא של... שזה מצב שאני לא כל כך אוהבת, מצד שני, לא הייתי מספיק יצירתית בשביל לשנות למשהו אחר לגמרי. אגב, בטלפונים סלולריים של חברות-פורום ותיקות אני עדיין מופיעה בניק המקורי לגמרי שלי
.

isidora

New member
דווקא חשבתי לשנות ניק...

הניק שלי מלווה אותי מהריון ולידה ועד היום (וואו! המון זמן) זה התחיל משם שנתתי לאחד הקעקועים שלי והוא גם משלב בתוכו את השם שלי.

ענתש

New member
זה ה"ניק" שלי עוד מהצבא...

וחשבתי על ניק כמו "ענתש של נגה" כשנכנסתי לראשונה לפורומם (שבוע 27 וכבר ידענו שהיא תהיה נגה) אבל אז: א. בעלי נעלב שהוא לא מופיע בניק. ב. חשבתי על זה שאני אאלץ לשנות כל פעם שיהיה עוד ילד (אני מתכננת לטווח ארוך
). וככה נשארתי ענתש. גם החברים שלי בחיים קוראים לי ככה לפעמים. זה חלק מהזהות שלי ואני יכולה להגיד שכמה פעמים ניסיתי ניקים אחרים (בעיקר כדי לנסת להיות "ענתש" מנהלת הפורום ומישהי אחרת שיכולה להגיב בלי שיאכלו אותה בלי מלח על כל הודעה קצת אסרטיבית...) אבל זה יושב עליי לא טוב. לא מסתדרת עם זה - האשיות המאד קלה לזיהוי שלי פורצת החוצה בכל ניק שהוא וחוזרת להיות פשוט "ענתש".

משוש30

New member
אני משוש30 שזה קיצור של מאשה

והגיל בו התחלתי עם הפורומים (הריון ולידה) מדי פעם אני חושבת לשנות כי 30 כבר מזמן הלכו ואינם...

swann

New member
שיניתי קצת אחרי שהתחלתי

כדי שאוכל להכנס עם הניק שלי בכל מחשב שגם אין בו עברית... (ככה זה בקנדה
). וזה היה בערך אמצע ההריון עם מאיה, לפני כמעט 3 שנים. לפני כן הייתי סיוןן לזמן קצר. חוצמניקים גמדיים למינהם היה לי גם ניק הריוני (לא מזמן. כן סטנגה זו אני) והחלטתי לא להשתמש בו יותר עקב סיום מוקדם לצערי. החלטתי שדי, בלי ארונות ושטויות בפעם הבאה (כן כן, נראה מה יהיה בפועל).

Arfilit

New member
אני הייתי גוז ../images/Emo118.gif

ועם ההריון - שיניתי לערפילית כי לא רציתי להזדהות מיד בפני מי שכבר הכיר. אחר כך כבר נשארתי ערפילית.

עמית@

New member
וואלה?????

עכשיו אני נזכרת בראשית ימי פורום ביקורת מסעדות.. איזה קטע.

אני הייתי פעם "לא תגנוב" כולם נבהלו

מהניק אז החלפתי. עכשיו שוקלת להחליף סתם לחנה

למעלה