בעקבות שרשור שמות המשפחה

Arfilit

New member
אכן אכן - הייתי שם בראשית

אבל עם הכניסה להריון התחרבש לי חוש הטעם, וגם האיסור על האלכוהול ביאס לי מגוון ארוחות - אז הפסקתי.

אדר שלי

New member
אני עם הניק שלי מאז הריון ולידה

כשכבר ידענו שיקראו לו אדר. רציתי רק "אדר" אבל היה תפוס, פשוט כי זה שם יפה בעיניי. האמת היא שהרבה זמן בא לי להחליף אותו, כי אני מרגישה שהוא לא מייצג ממש את מי שאני. השאלה היא איך מחליפים ניק ככה שמי שאת רוצה שיידע, יידע ומי שלא לא. אולי תספרו על זה קצת?

27חומד

New member
ואני עם אותו ניק מאז הצטרפות

לפורום לקראת הריון לפני שנה וחצי בערך... לקח לי זמן והתלבטתי. בסוף חומד שזה הכינוי הכי שכיח בו האיש קורא לי, 27 הוא חלק מתאריך היומולדת שלי. הרבה פעמים חשבתי לשנות - חומד? מה פתאום אני מעידה על עצמי אם אני חומד או לא? אבל כבר ככה מכירים אותי, וגם אני נמנעת מכינויים משפחתיים כמו אמא של כי זה כ"כ ממלא אותי ומעסיק אותי שפה יש מין חלקה קטנה של מה שהייתי קודם וזה די מוזר וסותר את עצמו בהתחשב בזה שהיום אני העיקר בפורומי הנקה ותינוקות למיניהם... נו שישאר כבר חומד.

מאז

New member
עם אותו ניק עוד מימי פורום חתונות

או יותר נכון - מאז פורום חתונות (לפני פחות משלוש שנים). הניק קשור לי ולבעלי. לא שיניתי אחרי הלידה. גם אני לא אוהבת שהניק מצמצם את מי שאני רק לנושא אחד (אמא של). ומה אם אני שואלת משהו בפורום אופני כושר (לא, לא קניתי לאביר אופני כושר בסוף)

yaelia

New member
גם אני עם אותו ניק מהריון ולידה

כמעט כולם קוראים לי יעלי והa היא התחילית של שם המשפחה. לא מתה עליו אבל הוא פסדר.

יש לי ניק משובש...

נכנסתי לתפוז בפעם הראשונה כדי לשאול שאלה בפורום הנקה, והניר הוא שיבוש (או שם חיבה) של השם של בתנו הבכורה. ניסיתי להחליף לשם שקצת יותר קשור אלי אישית, אבל לא התחברתי לשם החדש...

POOH*

New member
אני עם אותו ניק מפורום חתונות...

ובעצם עוד מלפני זה, מימי IOL, שם הכרתי את האביר...
במעבר לתפוז רק נוספה ה -* כי הוא סירב לשחזר את הסיסמה שהייתה לי בלי. ולא נתן להירשם מחדש על אותו שם כי כבר יש לו כזה..
POOH

קובולט

New member
שמו של אחד החתולים שלי

פרוש מתכת שחורה... באזושהי שפה שדיברו בעליו הקודמים של החתול לפני שנטשו אותו במרפאה של הבעלול

אוהו.. כמה ניקים היו לי....

התחלתי בפורום חתונות עם ניק אחד, עד מהרה התחילו לזהות אותי ברחוב אז החלפתי ניק וצמצמתי משמעותית נוכחות. אחרי זה היה לי ניק אחר בפורום לקראת הריון, וניק הריוני שגם בוטל עקב סיום מוקדם מהצפוי
עשיתי הפסקה וחזרתי בהריון עם הניק הנוכחי כי אז עדיין הייתי אמא ל 2 חתולים פרסיים. עכשיו אני אמא של נועם אבל נמאס לי מהחלפות הניקים אז אני נשארת
.

למעלה