בצלאל עוזב אותנו!

suki da yo

New member
בצלאל עוזב אותנו!

בהחלטה תפוזית בצלאל עוזב את הבלוגיה (ואת תפוז) בשל טענות על תפקודו. טוב, אנחנו לא יודעים מה הטענות של תפוז, וכנראה הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים, כי מבחינתנו, בצלאל היה מנהל בלוגיה מעולה. כל פניה קיבלה יחס אישי ואדיב, כל תקלה טופלה באופן מיידי, כל בקשה נענתה או זכתה להסבר, הבלוגיה פרחה- תחרויות, פיצ'רים חדשים, דיונים ושרביטים, נושאים חמים, אפילו הצעות לכתיבה שהיו הפרוייקט שלו במקור. למעשה, מי שזוכר את הבלוגיה לפני בואו של בצלאל בוודאי יכול להביט אחורה ולראות את הדרך הארוכה שעשינו בזמן הזה. זוכרים כשבצלאל נכנס לתפקיד? נעמה, קודמתו, אמרה לנו "את מקומי יתפסו שניים - בצלאל שיטפל בכם ובפיתוח המוצר ובהמשך יצטרף אליו עוד מישהו שיטפל בתכנים של הבלוגיה". טוב, שניים לא היו פה עד ממש לאחרונה, כשעורכי דף הבית לקחו על עצמם גם את עמוד הבלוגיה. בצלאל עשה עבודה של שניים (ואולי גם יותר מזה), ובהצלחה רבה. חוץ מהבלוגיה, שלעולם אינה נחה, בצלאל השתתף בניהול פורום הבלוגיה ופורום תמיכה טכנית בבלוגיה, כתב את בלוג הבית והיה אחראי בשבועות האחרונים על מערכת הסנוז. סתם כדוגמה קטנה לסגנון העבודה האישי שלו- כל בלוגר שלא עדכן את הבלוג שלו בשלושת החודשים האחרונים, קיבל לפני כשבוע מסר מבצלאל שתוהה אם הבעיה היא טכנית, אישית, מחסום כתיבה. אם יש משהו שהוא יכול לעזור בו. לכל מאות התשובות שקיבל הוא ענה באופן אישי ומיידי. בצלאל- אתה תחסר לנו מאוד בתפקידך כעורך הבלוגיה. הרבה בהצלחה בהמשך, ואל תשכח לבוא לבקר לפעמים!
לעורכת הבלוגיה החדשה- ברוכה הבאה.
אנחנו לא חבר'ה קלים, ולא תנוחי איתנו על זרי הדפנה לרגע, אבל כשנותנים לנו את הלב, אנחנו נותנים בחזרה. את נכנסת לנעלים ש"גדולות" אפילו לא מתחיל לתאר אותן. שיהיה לך המון בהצלחה. wranger ו- suki da yo

זה ממכר

New member
אל תגידי לי שדבורית תחליף אותו? :/

ושלחתי מסר לבצלאל אתמול והוא ענה לי, אז כנראה זה כבר לא שימושי :/ ובואי נגיד שגם הכניסה של בצלאל לא הייתה מרשימה במיוחד שהוא הגיע לתפקיד הזה, אני אהבתי את נעמה, למרות שהיא הייתה בתפקיד זמן מוגבל מאוד, והיא הפכה להיות מנהלת התוכן :( עידכונים למה אנחנו לא שמענו על זה?

goldy

New member
אולי הוא לא מספיק בז"ם

(נחשו לבד). אולי הוא נשמה טובה ונימאס לו לשקר לעצמו כדי לקבל קידום? תשובה ששלחתי על "עידכון אחרון לפני שלושה חודשים": לי הוא לא ענה
.

לא יאומן

תפוז האלה פשוט הולכים מדחי אל דחי... משטר האימה של דבורית... מהנסיון שלי עם בצלאל לאחרונה, נתקלתי בהמון אכפתיות ורצון לעזור מצידו בבעיה שהיתה לי. לא חושבת שמישהו אחר היה משתדל כמוהו. היתה הרגשה שיש עם מי לדבר, לפחות בנוגע לבן אדם אחד בבלוגיה הזאת.

חהמן

New member
לא מצחיק.

גבר, בלי קשר לכל החתולים השחורים שעברו ביניכם, בנאדם הרגע איבד את מקום העבודה שלו. תנסה לשים את עצמך במקומו. בבקשה תפסיק לשמוח לאיד, לפחות לכמה ימים. תודה מראש, אנשי חה!

לא שמח לאידו,הבן אדם נכשל ונגמר

זה שהוא היה מקורב אליך לא אומר שאני צריך לשתוק. אני מעביר את מה שיש לי לאמר בדרך הכי פחות פוגעת. וממש לא מעניין אותי לגביו מעבר לבלוגיה.

אתה אכן שמח לאיד,

ואם אתה חושב שלא, אתה סתם משקר לעצמך. "בנפול אויבך אל תשמח, ובכשלו אל יגל לבך, פן יראה ה' ורע בעיניו", זוכר?

LOL, מה קשור?

אני לא חוגר שום דבר, גם לא מפתח. אני גם לא מתהלל, וגם לא מתעלל (ואני נותן לך את הקרדיט שמדובר בטעות מכוונת, ולא במקרה עצוב של שגיאת כתיב). אני לא זה שנלחם כאן על שום דבר, רק אתה.

לא נכשל ולא נעליים

לא, אני לא מחסידיו של בצלאל. למעשה, יש לי דבר או שניים לומר על תפקודו (מהצד של המשתמש) אבל זה בדיוק הענין - ביחס לאחרים שהיו פה, ביחס לתפקידו - יש רק דבר או שניים לומר! (שהם שליליים). בצלאל - בסיכומו של דבר - ניהל את הבלוגיה מתוך ראות עיניו. הוא עשה עבודה טובה מאד. הבעיה העיקרית שהיתה, ועדיין ישנה, בבלוגיה - היא עירוב של פוליטיקה ושל כסף .. ואם מישהו במערכת תפוז קורא - אני בטוח שהוא מבין על מה אני מדבר. אני אישית כבר לא כותב בתפוז (וזאת אחרי כ-4 שנים בהן תמיד היה לי בלוג...) גם לא אכתוב. התאכזבתי מההנהלה יותר מפעם אחת. אבל שאף אחד לא יקשקש ויאשים את בצלאל. הוא קיבל תפקיד כפוי טובה בעיתוי גרוע. אני רק מקווה שהוא יצליח במקום החדש (מה שמשעשע הוא שתפוז עשו לו טובה וירו לעצמם ברגל אפילו בלי לדעת זאת.. אבל הם יגלו זאת בקרוב..)

זה ממכר

New member
אגב מזא טענות על תפקודו?

גם על תפקודה של דבורית יקירתנו יש טענות, מתי נזכה ליום בו היא תפוטר? D:

חהמן

New member
בצלאל עוזב?!

זהו! עד שלא מחזירים אותו אנחנו לא מפרסמים שום דבר חדש בבלוג שלנו! חה! בצלאל, תודה על כל מה שעשית, לפני ומאחורי הקלעים בשביל הבלוגיה. מקווים שתמצא מהר מקום חדש וטוב יותר להתמקם בו, ושתחזור לבקר פעם בכמה זמן. אנשי חה!

גאמי

New member
כמה רעעעעעעע זה עשה לי על הבוקר../images/Emo10.gif

כשאומרים על מישהו שדרך הכתובים, קצרים לכשיהיו ניתן לראות את האדם העומד מאחורי, לא יכלו לומר זאת על אחר מאשר בצלאל. הרגשתם פעם שאתם דבר מיוחד? אני בטוחה שלא מעטים חשו כאן כך ולמה? כי ככל שאני משוחחת עם בלוגרים רבים יותר אני מגלה שלא היה זה יחס שהופנה רק כלפי זה או אחר, אלא פשוט אדם שאיכפת לו מבני אדם. כל מסר שאי פעם שלחתי, על דברים שהפריעו, בקשות, מענות טענות הערות ודברים אחרים שכלל לא קשורים לבלוגיה, אלא לבקשת עזרה כללית בתפוז תמיד, אבל תמיד תוך שניות נענו עם חיוך ותחושה שהוא שם בשבילי, בשבילך ובשביל כל אחד כאן. האנושיות שלו היא חלק בלתי נפרד מהמקצועיות שלו ואת הפאן הזה כל כך קשה יהיה למלא, אינני יודעת מדוע אתם כאן, אני כאן בגלל היחס, בגלל שתמיד הרגשתי שמקשיבים לי, לא בכדי מגיעים לכאן הבולטים שבבלוגרי פורטלים אחרים, אחת הסיבות העיקריות היא היחס ואנושיות שכזו, כמו שיש בבצלאל שהיא חלק מאוד חשוב במקצועיות וברצון שלנו הבלוגרים להשאר כאן, יהיה מאוד קשה להחליף. לאות מחאה והוקרה, אפסיק בימים הקרובים לכתוב בבלוג, לא כדי לסחוט דבר, אלא בשל העצב שגרמה לי הידיעה הזו, ש"אב" הבלוגיה הולך לו, החלפתם פעם אבא?ואחר כך נראה מה הלאה, זו התחושה שלי כעת. סוף שבוע נעים...בעיקר לך בצלאל. ממני גלית.

למעלה