בצלאל עוזב אותנו!

suki da yo

New member
מאמא

אני מבקשת לא להפוך את הפורום לשדה קרב, ולא להמשיך הכיוון הזה. תודה.
 

דם דם

New member
בואו נשבות../images/Emo70.gif

היום זה באופנה להשבית את המדינה. מערכות החינוך שובתות והיום גם מנהל מקרקעי ישראל התחיל לשבות. אני מציע שביתה כוללת בבלוגים. כמו ששבתנו אז כשהתקנון הוחלף ועשרות בלוגים פרסומה רשומת מחאה ולא עדכנו ככה אני חושב שצריך לעשות גם עכשיו. אני לא יודע מה הטענות של תפוז ונכון שזה לא ענייננו להיכנס להם בעבודה. אבל יש בלוגרים וגולשים כאן שמעריכים את בצלאל אז מין הראוי להראות את ההערכה. במהלך היום אשבית את הבלוג אצלי. לא כי אני רוצה את בצלאל בתור עורך,שיביאו את מי שהם רוצים זו החלטה שלהם. אני מתכוון להשבית כדי שהוא ישאר.
 
האמת? אני די בהלם ממה שהולך כאן!

איכס אחד גדול {כמובן שלא מצד כולם} יש פה כמה אינטליגנטים {או כאלו שמתיימרים להיות כאלו} שטוב להם לשמוח לאיד ולסובב את הסכין הנעוצה בגבו של אדם. איך אני אוהבת כאלו !!! בצלאל יקר, אני אמנם חדשה מאוד כאן וטרם הספיקותי להכירך באופן אישי, אבל שמעתי עליך דברים נפלאים, לא רק על הפן המקצועי, אלא גם על הפן האנושי, וזה אומר דרשני. אני לא מבינה מה בדיוק הולך פה, כי אני מפוליטיקות אפלות נגעלת, מה שאני כן יודעת זה כשאדם נשאר נאמן לעצם היותו אדם {כפי ששמעתי עליך} אזי הצלחתו מובטחת בכל מקום אליו יילך. אני מאחלת לך שכפי שדלת "תפוז" נסגרה בפניך, ככה ייפתחו אלפי דלתות אחרות, וטובות פי כמה. מחזיקה לך אצבעות, גם ברגליים... ...ואתם שם למעלה, המלעיזים ה"מכוערים והעאלק אמיצים".. חאלאססס... הגעלתם !!!! לילה טוב. אריאלה.
 

malka3

New member
יש לי דיבור אתך ואת לא עונה ../images/Emo33.gif וגם לא ב-

 
לכל הלקקנים והדו פרצופיים איכס 3 ענק

יש כמה לקקניות שרק הגיעו לבלוגיה ומרשות לעצמן להשתלח באחרים. בשביל רייטינג כולן מוכנות ללכלך על קולגות
 

skaramoosh

New member
בטוח שאתגעגע אליו

למרות שלא ממש דיברתי עם בצלאל, שמתי לב שהוא עונה למסרים בתשומת לב ובתוך זמן קצר. עד כמה שראיתי, הוא היה מנהל טוב וחבל לי שהוא עוזב. לפי התגובות האחרות כאן אני מבינה שהוא באמת העניק יחס אישי לכל אחד וביצע את התפקיד שלו בצורה טובה, ומההתכתבות איתו במסרים באמת נהנתי, לעומת התתכתבות המייאשת עד כדי מריטת שפם (למה אתם חושבים שאין לי אחד?) עם הנהלת הפורומים, שבסופו של דבר הפנו אותי לבצלאל שהראה לי שמסתבר שכן יש מישהו חי מאחורי הנהלת תפוז. אני מקווה שמי שלא יחליף אותו יבצע את התפקיד טוב כמוהו. ותגידו- אתם חושבים שמגיע לנו לדעת למה מפטרים את בצלאל? כי עד כמה שאני יודעת לא ראיתי איזה טענות על התפקיד שלו.
 

trigotrigo

New member
ענייננו? כנראה. מגיע? לא ממש

סיבות לעזיבתו של אדם את מקום עבודתו, ראוי שיישארו חסויות כל עוד הוא בוחר שלא לשתף בהן.
 

tamax

New member
מצטער לשמוע על כך

בצלאל תודה לך על הכל ובהצלחה בהמשך הדרך.
 
איזה בוקר

ממש חבל לי לשמוע על זה. אני לא יודע מה הסיבה, אבל יצא לי לדבר איתו ולראות את ההתנהלות שלו מהרגע שהגיע לבלוגיה (ואז לסנוז) ולדעתי הוא היה נהדר. חבל. בצלאל, תודה והמון בהצלחה בהמשך.
 

micka0011

New member
מצטערת על כך..

מבחינתי - היה עם מי לדבר. המעט שפניתי - נענה ברגע ועם אנושיות. מצטרפת לדבריה של סוקי.
 

Duo Maxwell

New member
אני לא אחת שכותבת בריבוי אותיות, אבל...

למההה? הוא השקיע בנו כל כך הרבה!
אני רוצה לתת לו חיבוק, ומאחלת לו הרבה הצלחה בהמשך.
 

siv30

New member
זה נורא עצוב לי

אני חושבת שבאמת עברנו דרך ארוכה עם בצלאל. לזכותו יאמר כי הוא הפנים המון ממה שביקשנו והתאמץ לשפר ולתקן. במערכת כזו, לוקח זמן עד שהדברים באים לידי ביטוי וניכרים. זה עצוב עוד יותר אם הטענות של תפקוד נובעות מכל סאגת הקידומים ההזוייה שרצה כאן בחודשים האחרונים. מאחלת לו כל טוב והמשך דרך צלחה. בהצלחה לעורכת החדשה
 

שירה1973

New member
יחס אישי, דאגה ואכפתיות

היו מהמאפיינים הבולטים שלך כמנהל הבלוגיה, בצלאל, ואין לי ספק שזה ימשיך ויאפיין אותך בכל עבודה שתבחר לעסוק בה בעתיד. מקווה שתמצא את עצמך במקום בו ישתלבו יחד גם עבודה וגם הנאה, ובעיקר הרבה סיפוק וכיף. תחסר כאן, לי ולעוד הרבה אנשים. אושר וטוב
 
חבל,

במהלך כעשר שנותיי בתפוז, מעטים הם המנהלים שנתנו יחס כמו בצלאל, אפילו שכמציקים לו
אני מצר על ההחלטה, ומאחל לך הרבה בהצלחה (ומנסיוני גיליתי, שהרבה פעמים הדברים האלה מסתדרים לטובה). מצטרף לסוקי ול-wranger באיחוליהם לעורכת החדשה.
 
למעלה