בקטנה

בקטנה

נברתי בערמה, מצאתי דגם שחיבבתי וביקשתי מהמוכרת "כזה ב-38", אה, בטח שאמרתי "בבקשה". היא פשפשה רגע קל, הושיטה לי בשמחה את מבוקשי ואמרה: "יש לך מזל, בדרך כלל אין לנו מידות גדולות". רק מההלם ירדו לי שני קילו. 38. מידות גדולות.

כמה קלוריות יש באייקיו של ע. רפאלי?

אני לא מתפלאת בכלל, למרות שלא הייתי פה כשהתחוללה סערת עופר רפאלי. הדיאלוג הקטן בחנות היה ביני לבין המוכרת, אישה לאישה. או שמא אישה לקולב?

קפת

New member
אינלי שונדבר

חכם,מבריק, מקורי, יצירתי, שנון ו/או מרגש להגידלזה. תזרקו עלי קיפוד, אנא ערף?

נינטייב

New member
בוגו, תגידי לה שנינט מחרימה אותה.

ותפרסמי את שם החנות כדי שאפ'חת/ד מפה לא יקנה שם.

נינט כפרות

אני לא זוכרת את שם החנות ובטח שאני לא אחזור להגיד לה שנינט מחרימה אותה. היא בטח לא מצפה שנינט, שעל פי קנה המידה שלה היא הר אדם בהריון, תגיע לסביבה. זאת החנות הענקית הזאת ליד איקאה, הדוכן של מיס סיקסטי או משו כזה. בואו נלבש כולנו גלביות בלי תחתוני חוטיני למטה.

קפת

New member
בוגו!!!

שני גילויים מסעירים הנוגעים לבוגונביליה: 1. היא קנתה חוטיני. 2. היא היתה ליד איקאה, במתחם הקניות הכי נתניתי, על כל המשמעויות הנילוות. אפסה התקוה.

קפת

New member
אני אומרת לכם, בוגו זותי

היא השתנתה לנו. זו לא בוגו מפעם. קרה לה משהו. בוגו, אנחנו קהילה תומכת. ספרי לנו מה קרה. לא נגרש אותך מתוכנו. נהפוכו, אולי נסלק אותך, אבל לפני זה נתמוך בך. כי כאלה אנחנו. תומכניים. ואם ממש תרצי, ניתן לך חיבוק, אבל זה ממש עלול להרוגותך, אז תשקלי היטב לפני שאת לוקחת את האופציה הזו. ובוגו, מלה אישית: לקרוא לי נביילה לפני כולם זה מעורר פיחות במעמדי. וכשאני מפוחתת אני מאוד מסוכנת. זה לא איום. ממש לא. רק עיצה. בחיי. הנה חיבוק.
אויש, התבלבלתי. התכוונתי לזה:
. זה הכל בשבילך.

נינטייב

New member
כשאת אומרת לה "תשקלי היטב"

למה את מתכוונת? כי טראומת משקל אחת כבר עברה בוגו שלנו. אני במקומך הייתי זהיר יותר בבחירת המילים שלי. למשל, "בוגו, שמרי על התחת" או "בוגו, עטי שריון כמידתך". ככה טוב יותר.

קפת

New member
את צודקת, נינטוש

גמני שמתי לב לדו משמעות העמוקה והמורכבת של הביטוי "תשקלי", אבל רציתי להכניס לה, בקטנה, כי קראה לי נביילה. וזה מעליב להיקרא ככה לפני כולם, אפילו שאני כזו וכולם כבר יודעים שאני כזו. אבל "שמרי על התחת", זה לא ביטוי טוב לאשה שלובשת חוטיני. חוטיני, לא רק שהוא לא שומר על התחת, תפקידו לחשוף את התחת, אם את מבינה למה אני מתכוונת. וגם "עטי שיריון כמידך", זה בעייתי, כי המידה של בוגו היא מידה בעייתית. יש כאלה שיקראו לה "מידה גדולה", ויש כאלה שיראו במידה הזו אופטימלית וטבעית. אבל בוגו, מן הסתם, מלאת אמביוולנטיות כלפי המידה שלה כרגע, אז אני לא הייתי מכניסה את המושג הזה בפנייתי לבוגו. אני מציעה שנדבוק ב"תשקלי היטב", כי יש בו גם קונוטציות אופטימיות.

אני נשבעת לכם בכל היקר לי

(ולא שזה הרבה) שכף רגלי (מידה 37, מקווה שזה לא גדול) מעולם, אבל מ ע ו ל ם לא דרכה באיקאה.

נינטייב

New member
תודי שעברה לך מחשבה!!!

ואני אודה שאני מתה כבר להגיע לאיקאה, אפעס, רחוק לי וצפוף לי ואין לי זמן.

למעלה