בקטנה

בוגו מאמי

רבות דובר פה בשבחה של הפומפייה האליפטית. אפילו ג'וזף האיום (אגב הוא חי, מת, נחטף ע"י חייזרים, או סתם הפסיק לאהוב אותנו?) רכש אחת כזו. תגידי, היא שווה? זה לא בשבילי, זה בשביל החבר שלי. באמת.

אוי, איך שהתסבכתי.

אם אני אגיד שאין לי מושג מה היא פומפיה אליפטית (בשביל החבר שלך, ברור), התאמין לי? אם אתוודה שמעולם לא גיררתי (זה מה שעושים עם פומפיה, לא?) תפוחי אדמה ללטקעס, הייכופר לי? אם אשבר בחקירה ואספר שהייתי פעם אחת באיקאה, אבל בברלין ולפני מלאנתלפים זמן, היומתק עונשי? אם אשחד אותך ואגלה (ולא תחת אזהרה) שלמיטב ידיעתי ג'וזף האיום חי ובועט, התבוא גאולה לנשמתי האובדת? אבקש ממידת הרחמים, אם אפשר.

קודם טענת שמעולם לא היית באיקאה

אח"כ את משנה את הגירסה שלך ומודה שאכן ביקרת באחת מחנויות הרשת, אולם הפעם הזו לא נחשבת שכן זה היה ביקור קצרצר, לא משמעותי, שנעשה בחו"ל ואת בכלל לא התכוונת להיכנס לחנות ההיא, סתם טעית בדרך. מעניין מה עוד נגלה אם נפעיל עליך עוד קצת לחץ. אין לך גבולות בוגו. אינלך.

קפת

New member
לא כדאי בוגו, לא כדאי

החוקר הטוב זו אני. ורוד או מנומר?

הנה קפת!

מחר אסרוק את כל זוגות התחתונים שלי, כולל אלה עם החתול האדום ואשגר את התמונה. יופי?

קפת

New member
ומתי תסרקי את החוטיני?

אגב, את סורקת או מסרקת את החתול האדום?

יש לי רעיון, קפתית

שכל אחד מיושבי הפורום יסרוק את זוג התחתונים החביב עליו ויעלה אותו לצפיית הציבור. כך כולנו נוכל להכיר זה את זה טוב יותר.

קפת

New member
מכובסים או לא?

ומה עם אלה שלא עונדים תחתונים? ומה עם החוטיני? זה לא ממש תחתונים, למרות שזה נכנס להגדרה. ואגב, החוטיני שלך מנומר או ורוד? אם תגלילי, אני אספר לך איזה חוטיני אודיסאוס קיבל במתנה, וממי הוא קיבל אותם. מבטיחה.

מכובסים או לא.

מי שלא עונד תחתונים, שיסרוק מצדי את רוכסן המכנסיים, מבפנים. נגיד, לצורך העניין שהחוטיני ורוד. עכשיו תספרי לי מיד איזה חוטיני אודיסאוס קיבל וממי והאם יש בו חריר ליהלום.

מותקאחותימותקנחמה

זה לא אני, נשבע לך. זו הבוגו. היא דוגלת במדיניות ההכחשה. אני בטוח שאם נבצע סקירה מדוקדקת בארונות המטבח של בוגו, אנחנו נמצא לפחות פומפייה אליפטית אחת ומסננת נירוסטה- שתיהם תוצרת איקאה. שתי הראיות המחשידות הללו מספיקות כדי לחרוץ את דינה לטוב או לרע. עדיף לרע. בגלל שאני מותק. ולגבי איקאה helvete איתם ועם הרהיטים הבלונדיניים שלהם. כן קפט, ספרי לה מיד. ניראותך.

קפת

New member
אין פה כלי עריכה

או שתעתיק את עצמך למקום הנכון ואני אמחק בהתאם, או שתשאר בקלונך וכולם ידעו כמה אתה משלומפר.

קפת

New member
מזתומרת נגיד?

את מודה שיש לך חוטיני או שאת לא מודה?

את, קפת ואתה, אודי

כן תספרו לי על התחתונים של אודי, כי אני שחדתי את אודי במידע על קורותיו של ג'וזף האיום ומי שמשחד, מן הראוי שיקבל תמורה הולמת. ולאלתר.

למעלה