בקטנה

קפת

New member
בטח בצדק. רק בצדק.

כאילו, מה יש לי להשתתף בשיחוד על דברים שאני המצאתי בעצמי? יוזף האיום מעולם לא היה באמת. הוא היה פיקציה. אלטר אגו שלי. הילד הרע שבי. יום אחד נחמה נתנה לי זריקה במינון שגוי והופס - נעלם היוזף. זה שיחוד? תביאי משהו שווה. שווה-שווה. שווה ביותר. ביותר ביותר.

אתם שניכם תקשיבו לי טוב טוב. הכיטוב

אין דיבר בעשרת הדיברות של עברתם עליו, אין חטא שלא חטאתם, אם תמשיכו ככה יכה אותכם ברק (ומצידי זה יכול להיות אהוד או אהרון - לא מעניין אותי) הקארמה של שניכם נראית כמו חצר אחורית של אטליז בנתניה, שום ג'יזוס ושום קרייסט לא ייטול על עצמו את עוונותיכם, גם אם תצומו ביום כיפור חודש שלם וברמאדן תדלגו על ארוחת ערב לא יכופר לכם לא יסולח גם צדקה לא תציל ממוות ובטח שלא השתטחות על קברי צדיקים כולל הר מירון, הר גריזים, הר קאיילש או הר E קרישנה להפעיל סחטנות על ישות תמימה כמו בוגו. בושה.

חזיז ורעם

חבל שלא אמרת קודם שאת ישות. לא היה פשוט יותר לכתוב: החוטיני שלי מנומר? כל שעליך לעשות הוא להתוודות בוגו. ותו לא. זה וידוי קטנטן, פיצפון ממש, אפילו יותר קטן מהחוטיני המנומר שלך.

קפת

New member
מי תמימה?

ותפסיקי להתלונן סחטנות זה טוב. היית צריכה לראות על איזו סחיטה שמתי את אודימותקאודימותק.

אני שם לב בוגו

מה שאני ביקשתי מקפט היה - לדגדג לך את בלוטת התריס. שלא באשמתה, כמו תמיד, היא טעתה בבלוטה.

זה בגלל שהגפתי את התריס

(מה כפת לי להודות, ממילא אתם חורצים את דיני ללא משפט). אם קפת תדגדג אותי יותר מדי בבלוטת התריס, גם לי, גם לך, אודי, וגם לקפת יצמחו שערות על השיניים. שנלך יחדיו למרפאות אריאל?

לא יפה אודי. לא מתאים לך.

אתה כזה מותקמותק. אני אשלול ממך את משחק הקלפים הערב בחדר המיסב המחלקתי. תעזבו אותה. ילדה טובה בוגונביליה. היא באמת בסדר. אני לעומת זאת, אף פעם לא הגעתי לאיקאה. זה היה לי רחוק. כמה פעמים רציתי מאוד להגיע לטיב טעם בשביל לקנות דגים לקבב, אבל ציון האכיל אותי כבר אז שתקתי. כדג שתקתי. לעומת זאת, לפני חודשים ספורים, הזמנתי הרבה הרבה רכישות מאיקאה במטבע זר ובאמצעים טכנולוגיים. לאחר שבועיים ימים קיבלתי מהם הודעה שהזמנתי מבוטלת. שאלתי למה, אמרו כי הקטלוג לא היה מעודכן. שאלתי אם יהיה משהו מהקטלוג בכל זאת, אמרו שכן, אבל שהמשלוח בעינו עומד והסכום הוא פי 5 לערך מסכום הרכישה. אז שלחתי אותם לקיבינימטולכושלאמאהמצורעתשלהםבניזונותשרמוטותאוכליםבתחתאנטישמיםיושביםעםערביםלקפה. ככה לא עושים לנחמה. לא בערב ריקודי עם. ושוב לא הגעתי לאיקאה.

מותקאחותימותקנחמה

זה לא אני, נשבע לך. זו הבוגו. היא דוגלת במדיניות ההכחשה. אני בטוח שאם נבצע סקירה מדוקדקת בארונות המטבח של בוגו, אנחנו נמצא לפחות פומפייה אליפטית אחת ומסננת נירוסטה- שתיהם תוצרת איקאה. שתי הראיות המחשידות הללו מספיקות כדי לחרוץ את דינה לטוב או לרע. עדיף לרע. בגלל שאני מותק. ולגבי איקאה helvete איתם ועם הרהיטים הבלונדיניים שלהם. כן קפט, ספרי לה מיד. ניראותך. (אל תשאלי מה עבר עלי אחותי עד ששירשרתי את התגובה שלי למקום הנכון. זה לקח לי 8 שעות).

נינטייב

New member
כדי לא לפתוח שרשור חדש

רק אציין שנהניתי אתמול לראות תיעוב אמיתי מצד אילנה דיין לצפון תל אביב (שכונות עבר-הירקון, כשפתה) ולמה שהיא מייצגת. זהו.

קפת

New member
וואי, לא ראיתי

שווה שירשור חדש אילנה, אם יש לך מה להגיד, נינטקוש. ואגב, בנות, כידוע לכן אני חובבת איקאה מושבעת ומוצהרת. אני תוצר של שכונות אבר הירקון. אופס. עבר. ואני פלצנית. (אוהבים אותי, קפת). אם תרצו, אני לוקחת אתכן לסיור מודרך בחנות, ומשם ממשיכים לסעודה בלתי כשרה בטיב טעם. יש עכשיו סייל, ואני כבר שבועיים מתכננת ללכת ולהזרים קצת מזומנים לשוודים. תראו שיהיה כייף.

יס באך

New member
צ'מעי אחות

בשל אירועי הדור והלהט הוחלט עם מעצבת הפנים- איקאה. למה? כי זול ויפה ושאר ירקות. אני כמובן לא הגעתי לשם, מה אני פסיכי להסתובב בין מדפים של רהיטים שעות על שעות? אז נקנו מדפים חדשים ונקנו 3 ארונות מטבח. עם המדפים לא היתה בעיה, עם ארונות המטבח? אהה, כן היינו צריכים לצלצל ולהתלונן על המתקין, באותו יום הוא הגיע... אבל היה צורך לצלצל, נכון?! בוודאי, שילמדו כבר מהכבלים לתת שירות כמו שצריך.. קפיטליזם, קפיטליזם - מי שלא קרא את ההמלצה של יובל אלבשן ב"הארץ" ספרים על הספר "כלכלה בגרוש - איך [לא] להסתדר באמריקה" -שכחתי שם הכותבת, שיידע, שעפ"י אלבשן מומלץ מאוד ורצוי מאוד לקרוא ספר זה, העוסק בעבדות המודרנית במסווה של "בחירה חופשית ומימוש עצמי" עאלק.. אלבשן עצמו הוא מנהל המכון המשפטי-דמוקרטי או משהו המאופסן תחת כנפי האוניברסיטה העברית.

קפת

New member
זה בגלל שאתה משתמש

ב38 הס"מ שלך כדי לחשוב, ציונמותק.

יס באך

New member
מה? לתותח יש 38?

זה בהחלט ראוי לגינס.

למעלה