בקרוב - מפגש של הפורום עם... (קצת מתח..)

בקרוב - מפגש של הפורום עם... (קצת מתח..)

קודם כל, חזרתי לפני כמה שעות משבועיים וחצי עמוסי עבודה בלונדון וכיף לחזור לחיק הפורום. מאוד הצטערתי שבשל כך לא יכולתי להשתתף בצילומים, ואהבתי מאוד מאוד את התוצאה! ועכשיו לחדשות המרגשות, מדהימות, סנסציוניות, דרמטיות, חסרות תקדים וכל שאר ירקות. (אני יודע שזה קצת מטופש, בכל זאת אני כותב בפורום פתוח - אבל בכל זאת אני מבקש לשמור את המידע הבא לעצמכם ולא לפרסם אותו מחוץ לפורום כי אנו מעוניינים לשמור על כל העניין בשושו ככל האפשר) החברה בה אני עובד חנכה לאחרונה מספר סניפים ברחבי אנגליה, כולל סניף חדש וגדול בלונדון. בישיבת הנהלה חגיגית שערכנו בסניף החדש, העלה מנהל השיווק שלנו רעיונות לקידום החברה וסניפיה ברחבי אנגליה. כמובן שמיד קפצתי וצרחתי "דוקטור הו!!". אחרי שהמנכ"ל שלנו ניגב את הקפה שנשפך עליו (הוא די נבהל מהצרחה שלי) נתתי לשאר חבריי להנהלה תדרוך קצר (של שעה ורבע) על דוקטור הו. לא אשעמם אתכם בכל הפרטים, השיחות ובקשות ובעיקר המרדף אחר האישורים השונים שניהלנו בשבועיים האחרונים, אבל אני שמח לבשר על השורה התחתונה - דייויד טננט וקתרין טייט יובילו את הקמפיין שלנו באנגליה. מאחר וחלק מהצילומים יהיו בישראל, הם יגיעו לארץ!!! וכאן מגיעה הבשורה האמיתית - התעקשתי וקיבלתי אישור של כל המעורבים בדבר לקיים מפגש של הפורום עם דייויד וקתרין בסוף יום הצילומים באחד במשרדים הראשיים שלנו. המועד המדוייק עוד לא סגור אבל הכיוון הוא חודש פברואר. מאחר שאני משער שכולם יירצו להשתתף ובכל זאת חדר הישיבות שלנו יכול להכיל כמות מסויימת של אנשים, שלושים הראשונים שיבקשו - יישמר להם מקום במפגש. כמובן שאמסור פרטים נוספים בהמשך. לא נותר לי אלא לחתום הודעה זו ב

רציני ביותר

ממש כמו הדוקטור כשהוא הודיע לדאלקים שהוא מגיע לחלץ את רוז בסוף העונה הראשונה, או כמו כשהוא בא לחלץ את איימי ב A Good Man Goes to War

limors2

Active member
אה, אם זה לא ברור, ההודעה הזו אומרת "גם אני".

שלא יקרה מצב שהם יגיעו ויהיה מפגש איתם ואני לא אהיה שם בגלל חוסר בהירות. רק ליתר ביטחון

‫כספקנית אני מוצאת את זה די מופרך.

קשה לי להאמין שתוך שבועיים וחצי הצלחתם להשיג חוזה עם שני שחקנים מאוד מבוקשים ופופולריים כמו טננט וטייט, ועוד להביא אותם לישראל, ובנוסף להכל גם לשכנע אותם להפגש עם מעריצים לסידרה שהם כבר לא חלק פעיל ממנה. כל ההודעה הזו נשמעת לי מומצאת ולא ריאלית. ובכל זאת, המעריצה הקטנה שבי רוצה להאמין שאתה כולך נופת צופים ודובר רק אמת, אז אם וכאשר יהיו לך הוכחות ממשיות שדבר כזה באמת קורה ואתה לא סתם כותב את זה בניסיון לעבוד על חברי הפורום, ראה אותי משריינת מקום במפגש, כי What the hell, this can't hurt. אם כי כאמור, הנני בספק רב שהדבר אמיתי ושרוב הסיכויים שהוא מומצא. אשמח מאוד להתבדות.

limors2

Active member

זה מה שניסיתי לומר, את ניסחת את זה יותר טוב ממני

ואני מנסה להבין

מה בדיוק האינטרס שלי "לעבוד" על חברי הפורום (חוץ מלצאת אידיוט גמור, חלאה מוחלטת וכנראה היצור הכי שפל שקיים). מילא אם הייתי מתנה את המפגש בתשלום או בכל סוג של תמורה אחרת אז היה בסיס לתחושתך. כל חטאי שרצתי ושיתפתי את חברי הפורום בגלל ההתלהבות שלי. אז אני מבקש ממך בזאת בתור מנהלת הפורום למחוק את ההודעה שלי וכאשר יגיע יום כבר נמצא דרך לרשום את האנשים שמעוניינים להתשתתף, ואז אשמח בסוף המפגש לקבל את התנצלותך (ואפילו מבטיח לא לנצל את החוק החדש נגד לשון הרע
) התלבטתי (מאוד מאוד מאוד) אם לכתוב על כך, מה עוד שאני עובר פה על הסכם הסודיות עליו אני חתום כחלק מהחוזה האישי שלי בחברה בה אני עובד, אבל הרצון לשתף גבר על ההגיון הרגיל שלי. בכל מקרה, מאחר וברור שאין לי דרך להוכיח את אשר אני אומר למעט חשיפת החוזים וההסכמים שחתמנו (וברור לחלוטין שאין לי כוונה לעשות זאת) כל מה שנותר הוא לחכות ליום המדובר ולהמתין להתנצלותך. נ.ב. תופתעי כמה "קל" לשכנע אנשים מבוקשים ופופולריים כאשר מציעים להם סכומי כסף לא מבוטלים...

אין צורך למחוק את ההודעה שלך.

כבר כתבו בהיסטוריה של הפורום הודעות יותר ופחות מופרכות מזה, תתפלא מה אנשים יעשו משעמום או רצון שיקנאו/יאהבו אותם. כמו שכתבתי, יותר מאשמח להתוודות ולגלות שטעיתי וכל מה שכתבת פה נכון, ואם זה יקרה, אני מבטיחה שתקבל את התנצלותי הכנה. עד ליום המפגש מיועד, אני שומרת לעצמי את הזכות להיות סקפטית עם תקווה זהירה.

John the Savage

New member
טוב, תשמע

לא יודע מה האינטרס שלך לעבוד על חברי הפורום, וגם לא איכפת לי. אישית אני גם לא חושב שזה היה מוציא אותך "חלאה מוחלטת וכניראה היצור ההכי שפל שקיים" כדבריך, אלא בתור סתם מישהו עם שריטה שאוהב לספר סיפורים. ולראיה, אף אחד גם לא חושב על הברון מינכאוזן בתור אדם רע. מה שכן, פשוט יש יותר מידי דברים בהודעה שלך שנשמעים לא הגיוניים: א. נתחיל מזה שזה מקרה קלאסי של "טו גוד טו בי טרו" ב. שבועיים וחצי מהרגע שהעלת את הרעיון לאוויר וכבר מתוכנן ביקור שלהם לארץ? בלתי מתקבל על הדעת. ג. החברה היא לא זו שמפיקה את הפרסומת בעצמה. בייחוד לא כשמדובר בקמפיין פרסומי בסדר גודל הזה. פונים לחברת פרסום שמפיקה את הקמפיין, הקופירייטרים שלהם אמורים לגבש את הקונספט לקמפיין, לקבל אישור עקרוני של החברה, ורק אז הם פונים לשחקנים ופותחים איתם במשא ומתן. ד. בשביל לגייס שחקנים בקליבר של דיוויד טננט וקתרין טייט לקמפיין פרסומי, לא מספיק להציע להם סכומי כסף לא מבוטלים. הם צריכים גם להשתכנע שהקמפיין מתאים להם, משתלב בקריירה שלהם ולא פוגע בתדמית שלהם. הם ירצו לבדוק מי החברה ומה היא עושה, מה התוכן של הפרסומת וכן הלאה. גם כל זה לוקח זמן. ה. למרות שדיוויד טננט כבר לא משחק בתור ד"ר הו ולא קשור חוזית ל-BBC והוא חופשי עקרונית להשתתף בפרסומות, הדמות של דוקטור הו שייכת ל-BBC, ואי אפשר להשתמש בה לפרסומת ללא אישור שלהם (וסביר להניח שלא תקבלו אישור כזה). ו. כבר יודעים שחלק מהצילומים יתקיימו בישראל? במילים אחרות, אנחנו צריכים להאמין שבמהלך שבועיים וחצי הספיקו גם לגבש את הקונספט, גם לחתום על חוזה עם דיוויד טננט וקתרין טייט וגם להעביר את הכל לצוות הקריאטיב, וגם להחליט על הלוקיישנים של הצילום. זה כבר ממש לא סביר. מה גם שלא ברור לי איזו סיבה יש לעשות חלק מהצילומים בישראל ולייקר עוד יותר את הפקת הקמפיין. ז. אתה כותב בכרטיס האישי שאתה סמנכ"ל טכנולוגיה באיזושהי חברה. אני יכול עוד להאמין שאתה סמנכ"ל טכנולוגיה באיזושהי חברת הזנק. אבל בחברה בסדר גודל שיכולה להרשות לעצמה לגייס את דיוויד טננט וקתרין טייט לקמפיין פרסומי? ח. ונניח שאתה אכן סמנכ"ל בחברת ענק שכזו. אתה מצפה שאאמין שאיש בכיר שכזה יסתכן בפיטוריו על ידי הפרת חובת הסודיות שלו כלפי החברה רק בגלל שהוא מתרגש לחלוק בבשורה משמחת עם חברי פורום? אז בקיצור, לא קונה. ולא קרה כלום אם זה סתם סיפורים, אני מבטיח שעדיין נאהב אותך כאן כפי שאתה.

OKDeSign

New member

אז כן, אני לא רוצה להשלות את עצמי כי אני מהספקנים, אבל ברגע שזה יהיה אמיתי המעריצה שבי שכבר צורחת מבפנים צבא החוצה ותיהיה הראשונה להגיע לפגש שכזה :)

Apple Scruff

New member
אבל בכל זאת לא יזיק לשריין לעצמי

מקום, אהמ. (אני נטולת עמוד שדרה, ככה זה)

lizashurman

New member
גם אני

טוב, אני לא יודעת אם זה הוגן לבקש, כי לא הגבתי בפורום אף פעם, אבל אני קוראת באדיקות כבר הרבה זמן :) ואם כבר, אני אנצל את ההזדמנות להגיד שלום. קוראים לי ליזה ואני חובבת דוקטור הו בערך מאז שהתחילו את הסדרה מחדש. היות ולחברים שלי נמאס לדבר על זה הרבה יותר מהר ממני, התחלתי לחפש חברה באינטרנט, ומצאתי את הפורום הזה. אני לא כל כך רגילה לפורומים אז לא הגבתי עד היום, אבל נהנתי מאד לקרוא. הסרט שעשיתם עשה לי את היום! ממש הצטערתי שלא יכולתי לבוא לצילומים. ודייוויד טננט וקתרין טייט הם לגמרי הדוקטור והקומפניין האהובים עלי בסדרה, אז אם זה באמת יקרה אני ממש ממש (ממש!) אשמח להשתתף.

למעלה