אני אשמח לשריון מקום!! אוף, שלושה ימים אני בירושלים וזה מה שאני מפספס.
מ מוגלי7 New member 1/12/11 #38 אני אשמח לשריון מקום!! אוף, שלושה ימים אני בירושלים וזה מה שאני מפספס.
ש שירלושקה New member 2/12/11 #42 אני לא מאמינה!! משריינת מקום ) אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן בפורום אבל הייתי ב-tumblr וראיתי את הסרט ואני לא מאמינה שלא ידעתי שאנחנו שולחים סרטון!! ולפגוש אותם יהיה הדבר הכי מדהים שקרה לי בחיים חח למישהו פה יש tumblr בכלל? כי אני יודעת שאני התמכרתי!
אני לא מאמינה!! משריינת מקום ) אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן בפורום אבל הייתי ב-tumblr וראיתי את הסרט ואני לא מאמינה שלא ידעתי שאנחנו שולחים סרטון!! ולפגוש אותם יהיה הדבר הכי מדהים שקרה לי בחיים חח למישהו פה יש tumblr בכלל? כי אני יודעת שאני התמכרתי!
R romulan commander New member 7/12/11 #49 OMG!!!!!!! אשמח מאוד !!!! אני מאוד רוצה ללכת למפגש הזה! אם לא הצגתי את עצמי אני אריאל , ואני אובססיבי לדוקטור בכלל ולקת'רין טייט ודיויד טננט בפרט!!!!.
OMG!!!!!!! אשמח מאוד !!!! אני מאוד רוצה ללכת למפגש הזה! אם לא הצגתי את עצמי אני אריאל , ואני אובססיבי לדוקטור בכלל ולקת'רין טייט ודיויד טננט בפרט!!!!.
ד דרקונשחור New member 7/12/11 #51 אשמח להצטרף למפגש למרות שאני לא פעיל בפורום אלא רק קורא (אדוק) שלו, ואני חולה על הסדרה הזאת אני באמת ישמח להיצטרף למפגש
אשמח להצטרף למפגש למרות שאני לא פעיל בפורום אלא רק קורא (אדוק) שלו, ואני חולה על הסדרה הזאת אני באמת ישמח להיצטרף למפגש
D Dizzy Miss Lizzy1 New member 8/12/11 #52 אני גם אשמח. למרות ששמתי לב שיש מקום ל30 איש, ואני חושבת שאני באיחור רציני. אבל אקווה.