בקרוב - מפגש של הפורום עם... (קצת מתח..)

myaron

New member
אני גם מבקש שריון בבקשה

מאוד מקווה שזה יצא לפועל.

ailag

New member
הווו (עם חולם)

תשמע, נראה לי שהספקנות פשוט באה כי אתה מציג דבר כל-כך טוב בצורה כל-כך פתאומית, ונדיר שדברים כאלו קורים בחיים.. אם זה יקרה כמובן שאשמח להשתתף וסחתיין בן אדם. אם לא, לפחות שועשענו קצת :) אגב, אפשר לחטט ולשאול במה אתה עובד? (איפה אני משערת שלא, אחרת היית אומר כבר)

1אלני

New member
שתי שאלות

אחת, הרי הם כבר לא חלק מהסידרה. האם הם יכולים מכל מיני בחינות, כ ליחצן סידרה שהם לא חלק ממנה? שנייה, הרי אין בישראל קהל לסידרה, מה האינטרס להביא אותם לישראל. הייתרון הגדול....יהיה להם שקט ברחוב....

1אלני

New member
תשאלי סביבך חברים מכרים קרובים וכו'...

מי רואה את הסידרה. אני מניחה שלא הרבה. לזה הכוונה. גם אם יש קבוצת מעריצים שרופים לסדרה אין לזה קהל גדול.

Apple Scruff

New member
שאלתי.

התפלאתי לגלות שאפילו אנשים שהכי לא קשורים בעולם לנושא- מכירים אותה. בכל זאת, היא משודרת בשתי חברות הכבלים.

jacobyd

New member
הקמפיין מיועד לקהל האנגלי אז יש הגיון

אני מאוד מקווה שזה נכון למרות שבטח לא אוכל להיות במפגש בארץ. בנושא מעט אחר... הם מחפשים עובדים בלונדון? אני מחפש שינוי :) אני אשלח לך הודעה בפרטי...

אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה!

לא אהבתי את הדרך בה הגיבה "מנהלת" הפורום הזה. אני אאמין עד שאופרך אחרת. אני מתרגשת כבר מבעוד מועד ואשמח לקחת חלק אם זה אכן יצא לפועל. איזה יופי!!

maayanh10

New member
גם אני!

היי, אני קוראת סמויה בפורום כבר הרבה זמן.. אז קודם כל אנצל את ההזדמנות להגיד שיש פה פורום מקסים ומהנה! ולמקרה שזה באמת יצא לפועל- תוסיפו אותי לרשימה (כן, גם אני קצת ספקנית.. אבל מקווה מאוד שזה אמיתי) ועכשיו אחזור לאלמוניות השקטה..

me too!

אם זה באמת נכון,אני בנאדם עם הרבה מזל,כי בפעם הבודדה במיליון שנה שאני מחליטה להיכנס לראות מה חדש פה (אם מישהו עוד זוכר את התקופה שהייתי פה...) אני רואה כזאת הודעה,באופן מיידי קופץ לי הלב! עכשיו נשאר רק לקוות שזה אמת...

Talpa europaea

New member
sign me up twice!

סקפטית מהסיבות המובנות אבל מצטרפת לרשימה, אוחזת במקל בשני קצותיו בלי בושה
ברצינות, אפשר לשריין ספוט נוסף לידיד הוביאני מושבע... בבקשה יפה?

אוי, הספקנות.

אבל אני אתן לילדה המאמינה שבי לנצח ואגיד, אומייפאקינגאד! אני רוצהרוצהרוצהרוצהרוצה!

XUXA141

New member
count me in .

ואם אפשר את טננט וצנצנת נוטלה ביחד, אז בכלל סבבה.

מתה להירשם

יש לי גם מצלמה מקצועית (שקניתי בעמל רב!) ואני ממש אשצמח לעשות לנו אלבום פורום מהמפגש

למעלה