בקר טוב .

אנימו

New member
מקסימה - סליחה. לא זכור לי שהיה

כתוב שזו הבת שלך או השיר שלך. עימך הסליחה. כנראה שפיספסתי. והיד שלי לא כ"כ זריזה על המחיקון. תאמיני לי שאני חושבת הרבה לפני כן. בכל אופן מבקשת סליחה על הפספוס. ואת מוזמנת להעלות שנית.

maxima

New member
להזכירך אנימו...כך היה כתוב בערך

הכותרת היתה... להאיר לנו את היום האפור זריחה שיר שלי....הזמרת ...גם שלי...

bimbo.

New member
רוצה להודות לכל מברכי ../images/Emo51.gif

מצטערת שאתמול לא יכולתי. שנדע כולנו רק שמחות אמן ואמן!!! שולחת לכם ביום גשום זב קצת אביב

emmy5

New member
אנימו וכולם ,בוקר נעים וחם בלב

חיכיתי ,לכסא ריק , אתם כמו בכנסת ...לא נותנים לאף אחד להתקרב לצלחת ... מזל שאני מכירה את פורפורית , מכירה קצת עוד כמה חברים טובים , ונתנו כבוד ועשו לי מקום ...מה שלומכם היום ? איזה ריח של פרחים..ואני רציתי את ריח של
.. אנימו ,עשית לי חשק של מוזיקה מי גברתי הנאווה ..

אנימו

New member
אממי- מסתובבת בינינו גברתי הנאוה...

אולי היא משוטטת עכשיו בין גרגרי הברד בדרום ספרד.....

בוקר (ר)טוב לכולם ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

ואווו בעו אני התחפרתי עוד טיפונת מתחת לשמיכת הפוך, אתם כבר הכברתם מילים בפורום...ואווו איזו חריצות
המשך יום נפלא לכולנו - חכה לי יום צפוף..

י מ י ת 2

New member
בקר טוב וגשום../images/Emo182.gif

לכל הקומונרים החביבים, הגשם מרוה את האדמה ואת נפשנו. חן חן על השירים והמנגינות , שנגנזו, ולמיכה, לדיווח היומי, הבקר שמעתי בגלי צה"ל שחיים חפר הודיע בקולו לעם ישראל שהיום יום הולדתו ה - 80 הוא חוגג עם חבריו בצוותא, אז אם אתם חברים אתם מוזמנים. שיהיה בריא ולאריכות חיים וימשיך לנפק לנו שירים ומקאמות. לחיים! ולכלם יום נעים גשום וטוב. הים גלי למעונינים.

maxima

New member
לאחר שיושרו ההדורים...והובהרו

אי ההבנות שיר שיאיר לנו את אפרורית היום כדי שלא תהיינה אי הבנות השיר הוא שלי וההקלטה נעשת עבורינו. מילים...מקסימה... זמרת...שרון קורן... לחן...רומי גולהמר עיבוד והקלטה צן ציפורי זריחה.......רמקולים חזק....שיר שנכנס ללב.

אפי 7

New member
מתמוגגת לראות איך שוזרי המילים ../images/Emo23.gif

בפורום מעלים מפרי עטם. מקסימה כבר מזמן יודעת שהנך גם ציירת וגם שוזרת שירים. odo - כוכב עולה בשמי הפורום - אנא באם ישנן עוד מילים כאלה באמתחתך - הבא לנו - ונעונג. אפי

למעלה