מקסימה נהנת מהשיר המקסים לשרון קול נעים אכן כישרון
ב בת אל 7 New member 21/11/05 #64 למקסימה ../images/Emo47.gifכתרים לראשך גם אופה וגם יפה...גם מצירת וגם כותבת אולי חבוי עוד משהוא?
נ נֵנָה New member 21/11/05 #76 מקסימוש, בדיוק עכשיו מתנגן לי השיר המקסים שלך בקולה הערב של בתך המוכשרת. כאם כן הבת, ברוכות כשרונות
M maxima New member 21/11/05 #66 תודה לכולם...בת אל..אני לא אופה../images/Emo13.gif ובענין יפה....פעם אולי הייתי היום....הגיל קילקל כל חלקה טובה...
תודה לכולם...בת אל..אני לא אופה../images/Emo13.gif ובענין יפה....פעם אולי הייתי היום....הגיל קילקל כל חלקה טובה...
פ פורפורית 1 New member 21/11/05 #68 עומר? משתבחים? מזדקנים,מגלים כל יום קמט חדש,מתחילים לסבול ממחלות כרוניות, קמים בבוקר כל יום עם כאב במקום אחר אין כמו הנעורים
עומר? משתבחים? מזדקנים,מגלים כל יום קמט חדש,מתחילים לסבול ממחלות כרוניות, קמים בבוקר כל יום עם כאב במקום אחר אין כמו הנעורים
ע ע ו מ ר 4 New member 21/11/05 #72 תגידו...... אתן ממש נגדי ???. עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר. אז אלחש באזניך עד בוקר, עד אור, כשכור: עטור מצחך זהב שחור.
תגידו...... אתן ממש נגדי ???. עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר. אז אלחש באזניך עד בוקר, עד אור, כשכור: עטור מצחך זהב שחור.
מ מיכה רגב New member 21/11/05 #73 ../images/Emo45.gif כבר נאמר שהחיים מתחילים בגיל ששים, אז מה הקיטורים שם למטה? עומר, תקראי אותן לסיידר ומיד!
../images/Emo45.gif כבר נאמר שהחיים מתחילים בגיל ששים, אז מה הקיטורים שם למטה? עומר, תקראי אותן לסיידר ומיד!
ע ע ו מ ר 4 New member 21/11/05 #74 מיכה!!! ניסיתי. מנסה. הן נעלמו...... החיים מתחילים בגיל שישים? אתה בטוח מיכה? אתה זוכר מה קרה ביום שבת? אתה בטוח? מה אעשה עד אז?
מיכה!!! ניסיתי. מנסה. הן נעלמו...... החיים מתחילים בגיל שישים? אתה בטוח מיכה? אתה זוכר מה קרה ביום שבת? אתה בטוח? מה אעשה עד אז?