בקשה לטרמפ+שאלה וטרוניה

califia

New member
בקשה לטרמפ+שאלה וטרוניה

אני צריכה טרמפ מכ"ס להופעות בת"א אני מחזירה כסף על דלק על איזו גיטרה רונה מנגנת? למה היא שרה עם גידי שהוא- גבר, יכול להיות אבא שלה, עבר מזמן את שיאו ולא טוב כמוה, מינסטרימי ? ביי

galvin

New member
ובכן,

במסגרת מאמצי לעשות הכל חוצמללמוד, תשובות: 1. לרוב על פנדר, אבל אצל גידי למשל יש לה גם גיבסון. מה יש לה בבית, ובכן, ... אני לא יודע. 2. למה היא שרה עם גידי? א. כי הוא מותק. ב. כי הוא משלם לה. ג. כי זה טוב לרקורד. ד. כי לא בוחרים אנשים לשיר איתם לפי גילם. ה. כי הוא משלם לה. ו. היא על תקן גיטריסטית בלהקה שלו,ו... ז. הוא משלם לה. אה, וגם- הוא לא כזה גברי ...
ובענין הטרמפים, .. יש לך מעט מאוד פרטים בכרטיס. אני לא מכניס זרים לאוטושלי. (סתם. אני מגיע להופעה הקרובה ב"שער". שלחי נא מסר).

../images/Emo99.gif

אולי תקפיץ גם אותי להופעות
איזו תשובה...
אממ, זהו. רק רציתי לומר שאתה מותק..
נ.ב: צחקתי לגבי ההופעות, אני בעלת רישיון..

galvin

New member
רק רציתי לשאול,

כשאת כותבת "מתגלגלת בדשאים",- למה בדיוק את מתכוונת?
|ישליעלהירוקעלהראשואנימזוגגעיניים!| (תודה. אני אוהב קומפלימנטים. אני לא כ"כ אוהב כימיה, לעומת זאת). (סתם. אני אוהב את שניהם). |חנווץ|

0mroosh

New member
*../images/Emo132.gif, לזה התכוונת?

[נעלמו לי בפתאומיות.
].

../images/Emo6.gif

יש למאיר בנאי
שיר שנקרא "אביתר" ונכתב על אחיו הקטן, כלומר, אביתר בנאי
ואחת מהשורות שם היא: אביתר מתגלגל בדשאים, אביתר נושם ת'צבעים.."
שווה בדיקה
הוא נמצא באוסף של מאיר, רצועה מספר 3

galvin

New member
אני הולך להסתכסך איתך,

אבל את השיר הנ"ל אני מכיר, ובגללו אני לא טורח לשמוע הלאה, ... למרות שאני מנגן קצת משיריו,- עכבר העיר, ואהבה קצרה, ועוד אחד. משהו, המממ. לא זוכר. רגע. זה בא. לב סדוק! אני אוהב אותו דווקא. אבל תקליטים, לא. עוד לא.
אותי הקגב תפסתי, עוד כשהייתי ברוסיה... אבל קלרה לא.

../images/Emo12.gif

זו בדיוק הבעיה, שאתה לא טורח לשמוע הלאה.. הוא מדהים ודווקא ה"להיטים" שלו פחות טובים.. לפחות לטעמי.. לא רק שלא הסתכסכת איתי, אתה אפילו מוזמן לבקר אצלי עכשיו..

galvin

New member
יש תה וקלמנטינות?

ומזל טוב לתאיר. נו, שתתפרש על פני שרשורים חדשים. |עצלן|

אוי אני אוהבת את השיר הזה..

עד כמה שהוא אחד השירים הגרועים שלו כי הוא נכתב ממש בתחילת דרכו.. אני עדין ממש אוהבת אותו

../images/Emo11.gif

זוהר, ספרי לו של מי השיר הזה.. או כמו שנהגי מוניות נוהגים לכנות אותו "דוח רפואי"..

0mroosh

New member
ולחשוב שיש אנשים ציניים לעתים../images/Emo3.gif

יש לי אווז!

צודקת..

אחרי שכבר שלחתי חשבתי על זה.. אני חוזרת בי! זה אחד השירים הפחות טובים שלו

למעלה