בקשה לטרמפ+שאלה וטרוניה

שוודה

New member
לא בכיתי.

אז מה? אני סוג ב' בגלל זה? אני תת אדם? פשוט תשים אותי בצריף עץ קטן וצפוף עם עוד 5000 כמוני שלא בכו ותנעל אותנו שם ותקרא לזה אושוויץ.

bזוהר

New member
ההההההוו מיי גאדדדדדדדדדד

אוקייייייי הלכתי לראותתת!! ועצרתי בשיר השני בתותי תותייייייייייי!!:) יוווווווווווווווווווווו אני זולגת פה דמעות מהתרגשותתתת!!! אני לא מגזימה! באמת ! עזבו שאני מכירה את כל השירים ואת כל המילים! אני גדלתי על זה!! זה נוסטלגיה מטורפת!! חני נחמיאס באמת משחקת פה מעולה מעולה ומיכל ינאיייייייייייי:) יווו אתם שומעים שהיא רועדת בקול?! היא מתרגשת!! איזה מתוקהההה יוויויויווווו אני מתהההההההה:)))) :) :) :) ו..וו..שלוםםם היא מילה שימושית- שלום! אומרים אותה מאה פעמים ביום~! בבוקר בערב בקור ובחום....שלום היא מנילה שימושיתתתתתת-שלום!! ובזמן האחרון..משהו שלום בחדשות, ובכל הכותרות כי שלום זה לא רק היי ויאללה ביי ומה נשמע! שלום זה גם ההפך ממלחמה, שלום זה גם ההפך ממלחמההההההההה!!!!!!!!! אני חוזרת לראות!! יוו תותי תותי היה השיר שאני הכי אהבתייייי!!! ואני מכירה פה את כל השירים!! ויווו איך נקרעתי מצחוק שהיא שרה לאבא שלה ורוקדת לו "אל תלך! אל תלך!" חחחחחחחחחחחחחח אני פשוט נקרעת פההההההה יווווווו איזה נוסטלגיהההההה איזהה יופייייייייי :) אתם לא יודעים מה עשיתם לי!! אני חוזרת לראות~!! ביייי!!! : -)))))))))))))

שוודה

New member
אם כבר במנילה עסקיננו

קיבלתי אחת לפני יומיים. הצבא הולך לחטוף אותי! אני אומרת לכם

galvin

New member
באיחור מה, ולאור הרהורים בנסיעה

גשומה מבירתנו האפרורית למישור החוף האפרורי פחות,- הרהרתי במושג מיינסטרים, והגעתי להבחנה חשובה,- טריביאלית אמנם, אבל צריך לנסח אותה לאור מה שכתבת: כשאתה אמן שיוצר מוסיקה כדי שיאהבו אותה, כדי למכור, כדי להיות בראש המצעד של המוסיקה הפופולרית וכיו"ב (בריטני וכיו"ב),- זה בעיני מיינסטרים במובן השלילי, א-ב-ל, אם אתה אמן שיוצר משהו שבוער לך בפנים, ואנשים אוהבים את זה, ולאחר שנים רבות של עבודה- אתה מצליח- אז הגדרת המינסטרים השתנתה. ואתה, אתה בסדר דווקא. פה נכנסת כבר העדפה למחוזות לא מוכרים, חדשניים במוסיקה- ואין לי בעיה איתה. אני פשוט לא חושב שגידי, מהיותו מינסטרים מהסוג השני, בעיני ולאזני, הופך מאוס או מיותר. (הערת אגב,- גידי אמנם לא כותב או מלחין את רוב החומר שהוא מבצע, אבל הוא מגיש בתובנה עמוקה, ורגש. ובכלל. ובענין עבר את שיאו- שמעת את "בקצה ההר"? מישהו ממכם? לדעתי, החומר החדש שלו מוצלח יותר מוסיקלית, פחות מיינסטרימי אם כבר, והקול הסדוק סטייל טום וייטס,- תמיד מוסיף רק טוב). זהו.
לא היינו רוצים כולנו שרונה תהיה מיינסטרים עוד 10, 20 שנה?

bזוהר

New member
califia..

אני רוצה להבין :) בגלל שהיא לסבית היא לא יכולה לנגן עם גבר?
אה הא, היא בטח הייתה צריכה לשכב איתו בשביל התפקיד הזה.:) אז עכשיו אני מבינה אותך... הגיוני!

למעלה