בקשה לטרמפ+שאלה וטרוניה

galvin

New member
הו, מה מעט קרדיט אתם נותנים לי.

שיהיה.

../images/Emo3.gif

לא סיפרו לך שיש נושאים שלא צוחקים לגביהם איתי
..
אבל אל דאגה, ידעתי שאתה צוחק. זה לא היה מצחיק
אבל ידעתי שאתה צוחק..

galvin

New member
ומשהו שרציתי לכתוב

בפורום רוק ישראלי, בדיווחון שלי על ההופעה של עמיר לב, אבל החלטתי שהוא לא הפורום, .. (אני שנון!
): אני רוצה לגדל ילד של רונה ועמיר.
יהיה לו שפם, והוא יהיה דכאוני, טיפין.

bזוהר

New member
מנצלשת

רק רציתי לאמר שזה כל כך ברור שכולם פה בפורום הזה שונאים אותי! וזהו אתם זונות
אני עושה עליכם חרם ואתם תתגעגעו לbזוהר!!! abarak יורד עלי, עומר בוגד בי (עם דר!!), קוב מתחכם, עדי עוקצת.. והחדשים בטח מפחדים ממני! בחיי שרק נועה ושישיץ נשארו בסדר! (אה, ועומר כבר לא עושה לי מאוהבים. וכל מי שלא כתבתי זה כנראה בגלל שהוא כותב מעט! אז בעיה שלו) בייייייי

0mroosh

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ועכשיו את תגידי שזה כי ביקשת, אבל לא.
קחי גם
.

galvin

New member
תודה. ../images/Emo4.gif

אני אוויר, שימי אותי בבועת זכוכית ותעשי בי ניסויים כימיים.

bזוהר

New member
אוי אני זוכרת שבאתי לכתוב אותך!!

כי יש לי מה לאמר עליך. אבל אז נזכרתי במישהו אחר ואותך שכחתי! אתה מתעלם ממני! אבל לגמרייייי! אני אוויר, שים אותי בבועת זכוכית ותעשה בי ניסויים כימיים.

שישיץ

New member
אני בסדר??????????????????????_../images/Emo79.gif

רק בסדר לך???????????????? חרם על זוהר ומיד.
ברק אוהב אותך בדרכו אך אוהב הוא אוהב אותי ואני אוהבת אותך ולכן התוצאה התמקבלת היא מה? everybody loves raymond לאאא לאא everybody loves zohar לכן הכינוי הוא b-זוהר יענו תהיו זוהר
שיעור תיאטרון מחרפן אותי

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

את הרבה יותר מבסדר לי! אני סתם מתלוננת! והאמת היא שכשעשיתי את הכינוי הזה היה פה מההתחלה תרתי משמע. של "להיות זוהר", ולא רק b בגלל השמשפחה:)

קוֹבּ

New member
אני? אני בכלל הזדיינתי בתחת אז,

ויש לי אליבי מוצק (גזר) להוכיח את זה בעזרתו! מסתבר שפורצים לי לכינוי ומתחכמים איתך.
אני מתנצל בשמי ובשם המתחזה.

שוודה

New member
אני לא שונאת אותך!../images/Emo55.gif

זוהר! את הרוח של הפורום! אלמלא את הייתי מדרגת בשאלה "כמה אתה אוהב את הפורום?" 5 וחצי. קבלי מאוהב

bזוהר

New member
יווו! ועוד משוודה!

אותך אני הכי אוהבת!! באמת! עוד לפני שקראתי תהודעה הזאת.. אני נשבעת לך! תמיד הייתה לי כזאת חיבה לא מוסברת לשוודה, לא יודעת למה!:)

0mroosh

New member
הב../images/Emo107.gifהב. נצל"ש. אווז7

אני כותב מהבית הכפרי של דר ואחותה התאומה ההוללת, היות והוריהם נסעו לנופש ואני עושה להם בייביסיטר.
בכל אופן, גילינו שבהוט VOD, יש את כל הפסטיגלים לאורך השנים. אני חושב שאני מבייץ, אז ככה, אריאל זילבר בבגדי זמש סקסיים להפליא, לצד מיכל ינאי עם קטיפה סגולה ושרשרת PEACE, שלום היא מילה שימושית, מסתבר [תכנים פוליטיים בהצגות חנוכה לילדים?! לאיזו מדינה הפכנו
], איתם, ספי ריבלין, מתפקד כאבא המרשע של חני נחמיאס, שעושה רושם, כי אכלה פטריות הזייה ומנסה להתחכות אחרי מוג'דה|שרשרת חי|, ילדת הפלא. את כל זה תמצאו בפסטיגל 93', צוחקים עלי כאן, כי אני יודע את כל המילים [אך רק מ95' ואילך! נשבע
], ובכן- אלון אולארצ'יק, סקסי בטירוף, עולה לשיר, כולכם זפזפו לVOD לחוויה מינית טהורה. "בואי ראש כרובית, אני אקצץ אותך כמו בצל!"
[הפסטיגל הניח תשתית לאלימות בארץ ובעולם בכלל! השמרו לכם].

שוודה

New member
וואי וואי וואי!!!! איזו התרגשות!!

יש לי את הפסטיגל הזה מוקלט!!!!! הוא עוד מהזן הנדיר של הפסטיגלים הטובים, עוד כשזמרים שרו בפסטיגל ולא דוגמנים!!! וגם אני ידעתי את המילים של קטעי הקישור בעל פה!! "אבא סליחה, אבא סליחה, זה לא היה בכוונה" כן כן! כך חני מפזזת לה בשמלה אדומה ושתי צמות ועם מנגינה מזרחית משו. אם יצא לך לראות את 92 בכלל יהיה לך כיף! חני נחמיאס וחנוך רוזן!!!

0mroosh

New member
טוב, שוב.

התפקיד של חני בפסיגל זה, ללא ספק-גאוני. יכולות משחק אדירות מתווספות לכתיבה שנונה. [ועכשיו הופה היי שרים, ולחשוב שבכינו על זה שהיי פייב התפרקו..
, יגאל בשן
].

bזוהר

New member
גם אתה בכית שהיי פייב התפרקו?!

את מסתובבת בדרכים לא סלולות בונה לי מבוכים כאלה שקשה לי לקלוט אם רק היית אומרת לי מה לעשות הייתי רץ בלילה מחפש מסיבות כולם רוקדים עכשיו, שמח זה מה שבטוח כולם רוקדים עכשיו איתנו זה מה שבטוח אם אשאר איתך הרווחתי זה מה שבטוח אם אשאר איתך אולי אמצא... אהבה בוערת אל תוך הלילה אהבה בוערת בכל זאת קר לה שש עשרה הערב בחוץ למעלה ככה היא גומרת תשבור לי את הלב אהה... בתחרות הזאת כולם מנצחים הגשם מטפטף בשקט מכסה ת'כבישים אני ואת במכונית עוד לא מצאנו תנוחה את לא חייבת לענות לי את בכלל לא צריכה

שוודה

New member
איכססססס שנאתי את היי פייב!

הם היו ממממ מה המילה? מתלהבים כן כן הם היו מתלהבים ולא חינוכיים בעליל לפחות לילדה תמימה בכיתה ד' אני אהבתי את ווסטלייף

0mroosh

New member
ווסטלייף, גרמנים בלונדינים.

ממוצא אירי
.
. בכל אופן, אל תגידי שלא בכית כשמייקל פרש לו בחזרה לארץ מולדתו. ניתץ לבבות והכתיב את גורל הלהקה. היי פייב

למעלה