בקשר לדיג´יגורל והדיג´ימון הישראלים

בקשר לדיג´יגורל והדיג´ימון הישראלים

סיימתי לצייר אותם ממזמן אבל הסורק שלי נדפק ואני לא אצלם את זה במצלמה הדיגיטלית כי זאת איכות ממש גרועה. אז עד שאני לא אסיים לבדוק את הסורק- אנ´לא אוכל לפרסם.

LILO digital

New member
אחי

ובכן לידיעתך, זה לא יהיה הוא, אלא היא!!! הדיג´יגורלית הישראלית תהיה ילדה יפה בשם מאיה, שתזכיר קצת בפרצוף את רוזה (הדיג´יגורלית המקסיקנית מהענוה השניה, שאתה ומאט פגשתם), אלא שהיא בגובה שלהם, ויש לה תלתלים חומים ומשקפי שמש מעל המצח. יש לה חולצה ורודה ומכנסי ג´ינס סטייליסטים והדיג´ימון שלה הוא או דיג´ימון ימי או דיג´ימון מדברי (סוג של לטאה), כי ישראל היא צחיחה והיא מדינת ים. ויקראו לה מאיה, כי זה אחד השמות העבריים היחידים שיפנים ואמריקאים יכולים להסתדר איתם!!!

Digi Lista

New member
זאת דעתך בלבד...

חשוב להזכיר שהרעיון הוא אישי לפי טעמו של חבר הפורום ואין לשפוט את זה, כול אחד ואיך שנראה לו, אני כבר כמעט בסוף הסיפור(מצטערת אבל ציור זה לא הצד החזק שלי...)על הדיג´ימון הישראלי(לפחות פרק א´...). הגבתי על ההודעה שלך מיום חמישי, את מוזמנת לענות....

LILO digital

New member
כל הכבוד

אין שום רע בשני דיג´יגורלים ישראלים... להפך, כל המרבה הרי זה משובח! למה מה, בעונה 2 יש שנים עשרה דיג´יגורלים יפניים!!!

Digi Lista

New member
זה הרעיון...

תקראי אותו הוא נמצא כנראה בדף אחר בכותרת "ג´יפה של פרק"

LILO digital

New member
יקירתי

זה ממש טלפתי ומטורף שאת חשבת על זה גם. לא, בעצם, זה די הגיוני שרעיון כזה יצוץ במוחם של עוד אנשים. כי בתקופה שראיתי את ה"מסע עולמי" בעונה 02, מיד התחלתי להמציא פרקים על דיג´יגורלים ישראליים, אלא שאז, כדי להתאים לעלילה, נאלצתי לעשות 3 דיג´יגורלים ישראליים ולא אחת: מכיוון שהם מייצגים את ישראל, והדיג´יגורלים היפנים יפגשו אותם בירושלים, כמובן, נאלצתי לעשות אותם די מגוונים: הדיג´יגורלית ה"ראשית" תהיה ילדה יפה ובהירת עור, קצת כמו קארי אבל עם שיער חלק. הדיג´יגורל השני יהיה ילד שבמבט לאחור יראו שיש לו כיפה קטנה על הראש, והדיג´יגורלית השלישית תהיה שחומה עם שיער שחור קלוע לצמה, והיא תדבר במבטא ערבי (כי היא ערביה כמובן). הפרק הזה גרם לי להמציא עוד ועוד פרקים שלמים על הדיג´יגורלית הישראלית!! ואז היא הפכה למה שהיא היום: מתולתלת (כמוני) ושחומה!! אוף, הלואי והייתי מיוצרי דיג´ימון.

LILO digital

New member
יש לך תמונה

מהמסע העולמי של קן ומאט? היה לי אוסף ענק אבל הוא כמובן נמחק עם התיקיה...

Digi Lista

New member
האמת?...

אם את זוכרת אני דווקא לא מאלה שמתות על תמונות מפרקים, אבל בקרוב אני מעלה את הגלריה של תמונות מפרק עונה 2 ו1 (הן מוכנות, אבל לא מספיק עדיין...אני פרפקטציוניסטית...) נדמה לי שיש שם את התמונות האלה ממסע עולי חלק שלישי...

LILO digital

New member
הידד!!!

אני זקוקה בדחיפות לתמונה של רוזה, כי יש לי את תוכנת עריכת התמונות במחשב ואני רוצה להשתמש בה כדי לנסות להפוך את רוזה למאיה שלי!! אגב, את יכולה בבקשה לשים פה את ג´רימון? אני נורא מתגעגעת אליו!

LILO digital

New member
מה זה, כולם הלכו?

אוף, חשבתי שתישארו פה עד השעות המאוחרות. מה זה, אני פה לבד?

Digi Lista

New member
לא, אני עוד כאן...

אמרתי לך שג´רימון נמצא באחד ממאות הדיסקטים שיש לי מהפעם בה חשבתי שהכול הולך להימחק(וזה אכן קרה, אם כי רק אחרי שהקלטתי הכול...)ואני אחפש אותו כשהמחשב הדפוק שלי ירוחם לא יתקע.(ולא יהיו לי ארגזים בכול הבית...) אגב למה את לא מגיבה על ההודעה שלי אלייך מיום שישי(לא הייתי בבית בחמישי), וגם על דברים שלא ידעתם על...?

LILO digital

New member
אני מעדיפה לענות פה, סטטה

אני לא אסתבך עם הטורים של הפורום... אגב, את יכולה להסביר לי למה הם תמיד צריכים קלפים כחולים חדשים? הם לא יכולים לשמור את הראשונים לכל פעם שיצטרכו?

LILO digital

New member
שמתי לב לעובדה מוזרה

בכל פעם שיוצרי דיג´ימון ממציאים איזה יצור, שאמור להיות דיג´ימון מתוק וחמוד במיוחד, יותר חמוד מהאחרים --- הם עושים לו אוזניים שהם בעצם הכנפיים שלו. שמתם לב? הנה, בעונה ראשונה ושניה, הדיג´ימון החמוד היה פאטמון. והיו לו אוזניים שהיו בעצם כנפיים. בעונה השלישית יש שני דיג´ימונים חמודים, טריירמון וקאלאמון. לטריירמון יש אוזני ארנב שהן בעצם כנפיים (ומתי הוא כבר ילמד להשתמש בהן לעוף), ולקאלמון יש גם כן אוזניים שהן בעצם כנפיים. מה הולך פה?! דיג´ימון צריך שהאוזניים שלו יידעו לעוף כדי שהוא יהיה חמוד??!!

Rocketshipper

New member
אני לא יודעת מה איתך...

אבל לדעתי פטמון בכלל לא חמוד X_X הוא קציצה עם כנפיים

LILO digital

New member
הוא לא חמוד????

האופי שלו אומנם מעצבן וקרציה, ויש לו קול של צנצנת, אבל הוא עצמו מצויר חמוד! ואם הוא לא חמוד לדעתך (ובטח גם לדעתם של עוד הרבה צופים), אז לפחות תסכימי איתי שהוא אמור להיות חמוד, לפחות "החמוד הראשי". זה עדיין מבוסס על אותו עיקרון של אוזני כנפיים...

Rocketshipper

New member
כן, זה נכון

כמו שאני גם שונאת את קלומון, אבל הוא אמור להיות החמוד הראשי

למעלה