בקשר לדיג´יגורל והדיג´ימון הישראלים

Digi Lista

New member
מתנגדת בתוקף!

לא להכול רק לעניין שלא הזכרת בחמודים את מושא הערצתי החדש אימפמון בעל הקול השטיחי שהוא ה- חמוד בעונה השלישית!...טוב לפחות לדעתי...

Digi Lista

New member
?

בכול זאת לא ענית על מה שאמרתי... הטורים הם נקראים למעשה שרשורים ומה שביקשתי ממך לקרוא נמצא קצת יותר למטה בעמוד הזה(תבדקי את ההודעה שלך מיום חמישי, קצת יותר למטה יש תגובה שלי, ובשרשור אחר יש את דברים שלא ידעתם על...שחוץ מהילה אף אחד לא טרח להגיב- עזבי אחר כך אני אעדכן אותך בכמה דברים שאני מרגישה, כמובן לא על גביי הפורום). אני לא יודעת ממש לגביי הכרטיסים הכחולים ואחרי שפלטתי בשיחה הטלפונית האחרונה איתך דברים שלא צריך אני גם מפחדת לחפש את התשובות...אני מאמינה שכמו בכול עונה הכול יתברר בהמשך הזמן...

LILO digital

New member
או

אני מקווה שלא נפגעת או משהו, כי אני בסך הכל די מתבלגנת פה ולא ממש מצליחה לעקוב. אני אחפש את ההודעה "דברים שלא ידעתם על", ואגיב עליה פה. אבל אל תקחי קשה משהו שאמרתי כי כמו שאת רואה אני לא מצליחה להבין איך עובד הפורום, וזה שהאינטרנט שלי איטי ונתקע לא ממש עוזר לי!! מבינה?

Digi Lista

New member
לילואית...

אני לא נפגעתי ממך, יכול להיות שאני נשמעת פגועה אבל זה לא קשור אלייך, אמרתי לך שאני לא יכולה לדבר על זה בפורום, אין לך מה להתייחס להודעות שלי היום כאילו זה אישי נגדך, גם ההודעה לגביי מה שענית לקן נשמעת כעוסה, היא לא, אני פשוט ממש לא במצב רוח, פרט לזה שעדיף שתעני בהודעה עצמה גם זה יקפיץ אותה ואת כול השרשור למעלה ואז אולי עוד אנשים יתייחסו...

יאקומו

New member
טוב, עכשיו...

מי שפה שיגיד! אני לא מתכוונת לכתוב פה ספר "שיחותיי עם עצמי"!!!

LILO digital

New member
מגניב!

אחלה תמונה! כמו ד"ר ג´קיל ומיסטר הייד... מתחבר לצד האפל שבתוכו... כך הוא נראה בפיצול האישיות שלו

יאקומו

New member
אני הלכתי, אחותי ביקשה ממני טובה...

שזה לכבות את המחשב כי זה מפריע לה, מצטערת ווילו...

Morphia

New member
בן? יאקומו?

זה... מאיה, נכון? אוך האירוניה... שתי מאיות נשארו בפורום... ואם לא, תשכחי ממה שכרגע כתבתי... ^^;;;

Morphia

New member
אררר...

אני פה... אבל את כבר מזמן לא... טוב, אדיוס אמיגוס, אני הולכת לבקר את המיטה שלי... היא בטח מה זה התגעגעה אליי... אם זה ממש מעניין מישהו, ימאטו וטאיצ´י עכשיו קצת בהלם בגלל איזה פיק שקראתי בפנפיקשן... ושאר השלושה כבר מזמן נוחרים... (כבר ציינתי כמה טוב זה שהדלת של הארון מסננת רעש?) יאללה... מאט, טאי, צאו מהטראנס, זמן להדחף לארון... ביי ביי ימאטו: *מנער את הראש* ביי כולם טאיצ´י: *קם, מנופף, מפהק* לילה טוב אני: בייס

הלדין

New member
יש עוד שמות...

אדם. לי. חווה. רבקה. נעמי. לילית(יש בסטימצקי בעיר שלי מישהי בשם הזה). ויש עוד דוגמאות. אני לא כל כך מחבב את השם מאיה(אסוציאציות מ-"זבנג"). על כל פנים, רעיון נחמד. עכשיו נותר רק להסביר באיזה מהפיגועים בעת האחרונה היה מעורב הדיג´ימון של הדיג´יגורלית הערבית.

Rocketshipper

New member
האם אמרת... "לי"? ^^

אבל אי אפשר להגיד ביפנית לי! אין ל´ ביפנית! רק ר´!

למעלה