בקשר לדיג´יגורל והדיג´ימון הישראלים

Digi Lista

New member
זה לא הפוך?...

תמיד סיפרו לי שליפנים אין ר´ והם מחליפים אותה בל´...אבל מה לי וליפנית בעצם?...

LILO digital

New member
לא, זה ככה

באמת אין להם ל´... בגלל זה, כש-AIM שרה שירים יפנים ומגיע הקטע של "לה לה לה", זה נשמע קצת מוזר.

star_female

New member
לא בדיוק...

זה שילוב כזה בין ר´ ל-ל´... לפעמים זה נשמע יותר דומה ל-ל´ ולפעמים ל-ר´ ^^;

Rocketshipper

New member
כן נכון... אבל זה נחשב כ"ר"

אם תראי בכל התרגומים יש R... זה מין שילוב בין ר´ ל-ל´ שדומה יותר לר´. משהו כמו ד´ ריישית ^^;

LILO digital

New member
אוקיי, אז לא מאיה

הבעיה ב"חווה", אבל, שאין ח´ באנגלית אז הם בטח לא יאמצו את השם הזה... אפשר לקרוא לה תמי, יש גם שם כזה באמריקה אז בכלל זה טוב. ובקשר לדיג´יגורלית הערביה, גם לי לא מש מצא חן לשבץ אותה אבל אם היפנים יעשו משהו עם ישראל הם בטח גם יוסיפו איזה ערבי כדי שהעולם לא יחשוב חס וחלילה שהם לטובתנו או משהו!!...

LILO digital

New member
סטטה

קראתי את ההודעה "דברים שלא ידעתם על", ומתברר שכבר קראתי אותה כשנכנסתי לכאן! זו ההודעה על אימפמון, לא? ממש חמוד, רק מאיפה הבאת את כל העובדות האלה??? לדעתי אימפמון דווקא כן מחמצן! והוא גם משתמש בעדשות מגע אבל הוא לא רוצה שיגלו כדי שלא יצחקו עליו. ובאמת אין לו מאמן, למרבה המזל!

Digi Lista

New member
זהירות לילו גררת אותי ל ../images/Emo58.gif

לאימפמון יהיה מאמן ולא אחד אלא שניים והוא גם דיג´יגדל (מי שנהרסו לו עכשיו דברים, אני מבקשת סליחה אבל הזהרתי שזה ספוילר...)

Digi Lista

New member
למה לא מאיה?

כמו שציינתי כול אחד אמור להחליט לפי דעתו על דיג´יגורל\ או דיג´ימון ישראלי ולצייר או לכתוב(או אפילו שני הדברים ביחד למוכשרים בשני התחומים מבנינו)ולא מפתחים דיונים על השמות, זה אומנם נחמד לדון אבל כאן מדובר בהחלטה אישית לפי דעתו של כול אדם...אני אעתיק עוד מעט שוב את פרטי הרעיון למי שפספס, שכח, או סתם דילג על השרשור... פרט לזה שמאיה זה בסדר, זה יהיה כמחווה למאיה בר שלום... בפעם הבאה שהיא תיכנס לכאן אמורה לצפות לה הפתעה(לא משהו גדול, אבל אני אף פעם לא מספרת לה...כמו שלא סיפרתי לה שאני המנהלת של הפורום עד שהיא נכנסה...)

LuNaTiC

New member
ותארי לך הם היו עושים שני

דיג´יגורלים ערביים ואחד ישראלי, או אפילו לא אחד? O_O אפילו אי אפשר להגיד אם יש ליפנים ר´ או ל´... פשוט יש להם משהו באמצע, ש-לי מגדירה אותו כ-ד´ עם הלשון, זו הדרך הכי טובה להגות את זה... וחווה זה eve.... אוי, אם יהיו דיג´יגורלים adam ו - eve זה יהיה כל כך שיפי XD

Digi Lista

New member
אז לא eve !

אומנם זה לא נכתב אותו הדבר אבל השם הוא שם של פוקימון והמטרה היא לעשות משהו קצת יותר מקורי שעוד לא חשבו עליו...מה רע במשה?או ביחיאל, או אפילו בפרידה?(המבין יבין...)

LILO digital

New member
קרה משהו מוזר

כתבתי לך הודעת תגובה על אימפמון אבל זה לא מביא אותה. אז הנה אני אעתיק אותה לפה כהודעה בפני עצמה:

LILO digital

New member
והנה גם דברים שלא ידעתם על...

גילמון! 1. הוא אדום באמת ולא מחמצן כמו אימפמון... (חחחח) 2. גם לגילמון אין דיג´יכלי (לטאקאטו יש, לגילמון לא) 3. הוא מת על העוגות של המאפיה של המשפחה של טאקאטו, חוץ מאשר קרואסוני השוקולד עם פצפוצי הקרמל, שאותם הוא מקיא מיד אחר כך 4. יש לו אובססיה לציפורים כחולות 5. הוא הגיש בקשת קבלה לטכניון אבל דחו אותו בשל רמת האייקיו הנמוכה להחריד שלו 6. הוא הגיש בקשת קבלה לבית הספר אבל גם הם דחו אותו מאותה הסיבה 7. הוא הגיש בקשת קבלה לגן הילדים של שולה מעבר לרחוב וגם שם לא הסכימו לקבל אותו 8. הוא יודע איך לשיר בחרוזים בלי להתבלבל 9. הוא חושב שטריירמון שוויצר ושריינמון חסרת חוש הומור, אבל לא מגלה לאיש 10. הוא נבוך ממגע ממושך של ילדות, למשל ג´רי, כי הן מלטפות באהבה ולא בכוח כמו בנים 11. הוא רוצה לעשות ניתוח פלסטי בזנב (אל תשאלו אותי למה) 12. הוא שולח כל יום שני שאלה לרופא בעיתון המקומי, ושואל אותו למה יש לו עיניים צהובות 13. הוא מת לרסק את המשקפת האידיוטית של טאקאטו אבל לא מעז 14. הוא חושב לבקר בישראל כשיהיה בדיג´יגדילה הסופית אבל יוותר על הרעיון כשזה יקרה 15. הוא לא סובל קומדיות רומנטיות 16. הוא אוהב להשתמש במשחת שיניים, רק חבל שטאקאטו לא מביא לו 17. הוא חושב להסתפר, כשיצמח לו שיער 18. מתישהו

Digi Lista

New member
תגיבי ישירות בשרשור על אימפמון...

לא אומרת שזה יעזור אבל לפחות שיהיה קשר בין הדברים(יפטרו אותי בסוף אם יהיו מלא דברים שלא קשורים..)

LILO digital

New member
נו, זה מה שעשיתי!

וזה לא הופיע שם! לא בשרשור, וגם לא הקפיץ אותו להתחלה! זה פשוט לא הופיע! רק עכשיו, כשכתבתי את זה בתור תגובה בשרשור הזה, אז זה הופיע... כנראה שיש בעיה עם ההוא או משהו.

LILO digital

New member
למען האמת העצובה...

יש להודות שאם אכן היו הדיג´יגורלים מעונה 02 טורחים לבקר במזרח התיכון במסע העולמי שלהם, אני כמעט בטוחה שהם היו פוגשים ערבי - אולי מיצרי, או סורי או לבנוני. אבל הסיכוי שיהיה ישראלי הוא נמוך... כי רוב העולם שונא אותנו. היפנים לא, אבל הם לא יכולים להסתכן ברייטינג של דיג´ימון. אז אם זה היה ככה, היו עושים דיג´יגורלים ערבים. חוצפה!

Digi Lista

New member
לא נראה לי שזה קשור...

בעונה השנייה עשו על דיג´יגורלים שהתרכזו במקומות גדולים למשל רוסיה וסין\הודו וזה לא משהו אישי נגד ישראל כי לא הייתה אף מדינה מהמזרח התיכון, כנראה שהמזרח התיכון לא מושך במיוחד כמו אירופה והעולם המערבי בכלל את היפנים(אנשי המזרח הרחוק...), בכלל לא בטוח שישראל וערבים מעניינים אותם או לחילופין מוכרים להם, אנחנו בסך הכול מדינה פצפונת, והאמת אם חושבים על זה איך היו מאפיינים ישראלי? עם כובע טמבל ומכנסי חאקי של שנות ה50?...

הלדין

New member
היפנים היו נאלצים להתיישר בפני

ההיגיון. כדי לקבל דיג´יכלי, צריך שיהיה לך מחשב וחיבור לרשת. במצריים, לבנון וירדן כל המשתמשים בעלי המחשבים הם אנשים מבוגרים.(כמובן, הרי לא יעלה על הדעת שהדיג´יכלי יופיע באמצע בית-קפה-אינטרנט?) לא *כל* העולם שונא אותנו ואף אחד לא צופה בדיג´ימון במדינות ערב.[כמובן שאת יכולה לשנות את דעתי] בעצם, מעניין מה יקרה אם דיג´יכלי יופיע באמצע מרכז מחשבים ישראלי? זה רעיון מצוין לפיק...

למעלה