בקשר ליוני

עונההה...:]]../images/Emo41.gif

ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:לאדעת.. הכי מחורפן:גם לא.. הכי דפוק (מהמובן הטוב):האמממ שיר הכי חמוד:כולםםם אחד אחד! הכי ביישן:אינלי מושג..אני מאוד ביישנית כמה שנראה שלא.. הכי צנוע:לאדעת.. הכי כישרוני:כולם כל אחד בתחום.. הכי קרציה:אין פה קרציותתת!! הכי מצחיק:שיר,הדס,רעות בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:הדס לפעמיים...חחח.. הכי הרבה כותב הודעות:הדס,מיכל,רעות פותח הכי הרבה שרשורים:האממ לאדעת.. הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):כולם..כולם עוזרים תורמים ואחראים! הכי יפה:כולם חוץ ממני..חחח הכי שתלטן:לא נראלי שיש.. הכי מתוק:האממ...זיווש ושירוש ומאשוש... הכי מפתיע:לאדעת.. הכי מאוכזב מהקדם:לאדעת.. הכי חדש:עדידוש.. הכי מזליסט[פגישות וכאלה]:איילה..מיכל.. חשים מנהלים(מהמובן הטוב):האממ לאדעת.. דואג להביא חדשות:כולם כל אחד מביא משהו.. פותח שרשורי אוף טופיק:כל פעם מישהו.. מתנהג כמו מנהל:אביחי..והוא באמת היה צריך להיות המנהל פה!! את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):זיו,שיר,איילה,מאשה,הדס וכולם נראלי..חחח הכי אתם רוצים לדבר בפון:שיר..וזה יקרה..חחח הכי הייתם רוצים להכיר:האמ את הרוב אני מכירה.. הכי הייתם רוצים להעיף:אפחד! מי? הצמד הכי משוגע בפורום:לאדעת.. הילד הכי מטרידן:אלה שפותחים סתם הודעות על שטויות אבל הם לא מהפורום זה ילדים מבחוץ..חחח הכי מציק:אין.. החברות הכי טובות:שירוש ואיילה,מאשוש ואיילה,הדס וחלי,אני וזיווש כפרעלייה..=] החברה הכי דואגת:האממ לאדעת זיווש דואגת לי הרבה כפרעלייה..שירוש כולם פה דואגים אחד לשני אני חושבת..=] חוסר חמצן:לאדעת.. מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!הילושש..ובשבתות כל מי ששומר.. סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?!שהוא קיים..=] מה אתם אוהבים בפורום?את הכול! לטיעון ושיפור:אין כלום אתם מדהימים ומקסימים כל אחד!!=] לשפר?! לפרגן?! -שירק'י-

כפרה עליךךךךךך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עלאקק מי הכי יפה כולם חוץ ממניי..... ממשששש

ME../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

הכי משוגע: מאשה - שאמרה שהיא תלך ערומה ותצעק שונאת את נינט
הכי מחורפן: אביחי
הכי דפוק (מהמובן הטוב): אפח'ד:p הכי חמוד: יקיר:] הכי ביישן: אורלי:p הכי צנוע: אנלי שמץ
הכי כישרוני: הדס ומיכל
הכי קרציה: פוסה [אפרת] הכי מצחיק: כולם:p בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: הדס
מיכי
הכי הרבה כותב הודעות: אני הדס ומיכל
:p פותח הכי הרבה שרשורים: שיר אביחי והדס:p הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום): יאיר ואביחי
הכי יפה: כולם
הכי שתלטן: לע ד'עת:p הכי מתוק: כולם:] הכי מפתיע: מאשה:p הכי מאוכזב מהקדם: אע?:O הכי חדש: אממ, אנלי שמץ:p הכי מזליסט[פגישות וכאלה]: איילה [אין ספק:p] חשים מנהלים(מהמובן הטוב): חחחח, הדס ואביחי
דואג להביא חדשות: אביחי
פותח שרשורי אוף טופיק: יאיר:p מתנהג כמו מנהל: חח, יאיר
את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): מממ, מיכי והדס בטוח!!, יעל
, איילה כבר ראיתי 3 פעמים:p הילה [היללי2] כולם ממש כולם:p הכי אתם רוצים לדבר בפון: האממ לע אכפת לי:p הכי הייתם רוצים להכיר: חלי:p הכי הייתם רוצים להעיף: אפח'ד:p מי? הצמד הכי משוגע בפורום: ממממ, שרית ואביחי
הילד הכי מטרידן: יעל
הכי מציק: אני:p החברות הכי טובות: יש מלא:p החברה הכי דואגת: כולם:] חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! הדס, מיכי, אביחי [בגלל הצבע המאודם]:p סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?! שאני מכירה את כולם:] מה אתם אוהבים בפורום? אתכם:) לטיעון ושיפור: לשפר?! את האלבומים:p לפרגן?! כולם מפרגנים תמיד:) אוהבת'ותכם

אייללוש

New member
יאללללללללה אני לא מזליסטית להפך../images/Emo70.gif

תמיד יוצא לי להדפק ובטעות זה קרה

פוסה

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif../images/Emo221.gif

אני קרציה?
אני הכי לא
אם את באמת חושבת ככה סבבה יותר אני לא אדבר איתך

יעל 13

New member
ממתי אני מטרידה אותך?!../images/Emo46.gif

חחחחחחח ולמה זה מצחיק שאת רוצה לפגוש אותי?
*מע*

יו רעותתתתתתתתתתת../images/Emo108.gif

למרות שאת לידי ולמרות שעוד שניה אני הולכת ךפרק אותךךך אני רוצחת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך 3 2 1 רצחתי אותה
רציני

חלי 66

New member
עונה../images/Emo23.gif

ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:הדס הכי מחורפן:הדס הכי דפוק (מהמובן הטוב):הדס הכי חמוד:יקיר הכי ביישן:האא אני לא מכירה אחד כזה בפורום הכי צנוע:אני חושבת שכולם עם כול הצחוקים כולם צנועים הכי כישרוני:כולם הכי קרציה:
הכי מצחיק:דסע בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:הדס הכי הרבה כותב הודעות:הדס פותח הכי הרבה שרשורים:האאא ניראה לי דסע הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):וואי יש מלא יקיר,אביחי,הדס רעות כולם
לכולם איכפת מהפורום
הכי יפה:יאיר
הכי שתלטן:אין אחד כזה
הכי מתוק:יקיר
הכי מפתיע:אביחי(אני הכי אוהבת את העידכונים שלו
) הכי מאוכזב מהקדם:
הכי חדש:לא יודעת אני פול זמן לא בפורום
הכי מזליסט[פגישות וכאלה]:
חשים מנהלים(מהמובן הטוב):אביחי(בשבילי הוא מנהל לכול דבר
)
דואג להביא חדשות:כולם אין אחד כזה שיודע על הודעה חשובה ולא כותב
פותח שרשורי אוף טופיק:
מתנהג כמו מנהל:תסתכלו 3 שורות למעלה זאת התשובה
את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):הדס ורועותי מואביחי הכי אתם רוצים לדבר בפון:עם אגם הכי הייתם רוצים להכיר:את האמת חחח את יאיר אני ביכלל לא מכירה אותו
הכי הייתם רוצים להעיף:אף אחד
מי? הצמד הכי משוגע בפורום:איילה והדס
הילד הכי מטרידן:הילדים החדשים שפותחים סתם הודעות הכי מציק:הנ"ל החברות הכי טובות: החברה הכי דואגת:חברה במקרה הזה זאת הדס חבר זה יקיר
חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!-ניראה לי שאני חח לא יודעת אם שמים לב
סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?!-הכרויות,שהכרתי חברים טובים כמוכם
מה אתם אוהבים בפורום? הכול אני אוהבת את זה שקוראים לנו קהילה
אנחנו קהילה כולם ביחד
לטיעון ושיפור: לשפר?!-כמו שאביחי אמר שפותחים שירשור ליום שלמחרת מהערב
לפרגן?!-לכולנו
אין עלינו
חמוד לא?מאוד

אייללוש

New member
הדס רוצה להיות חברה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

אם אנחנו זוג משוגע צריך להיות חברים
[אני הבת כ