בקשר ליוני

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל את יודעת שזה לא נכון מה שאמרתי אתמול!!!!!! היית רוצה להעיף אותי?
ואם היית עונה לי אתמול היית מדברת איתי

TOUSH

New member
חחחחח...חופשי ראש כחול../images/Emo210.gif

ראש כחול שולט

הדססססססססססס../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

הכי צנוע: מיכל [חחח איזה חמודה:p..] הכי כישרוני: מיכל [חחחחחחחח מי שמדברת] הכי קרציה: מיכל, חחח סתם:p אמממממממממממ אין [חחחחחחחחחחחחחח יו
סתם אבל זה נכון זה פסדר..] הכי שתלטן: מיכל סתם סתם:p [ממתי אני שתלטנית?
] הכי מתוק: מוכלי [כפרעלייךךךך
] החברות הכי טובות: יעל מיכל חלי.. [כפרה עלייך
]

ובכלליות :אביחי../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו שמתי לב שבאמת כתבתי עליו בהכל

יקיר15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"הכי מאוכזב מהקדם: אפחד לא ענה אז אני אענה.. אביחי למרות שלא הבנתי ת'שאלה:p " הרגת אותיי
וזה מדהים איך שכל אחד חושב עלי משהו אחררר
אני מחורפן ? חחח

פוסה

New member
|קסם../images/Emo221.gifעונה../images/Emo9.gif

ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:ממ רעות[האכלנית] הכי מחורפן:הדס
הכי דפוק (מהמובן הטוב):
הכי חמוד:אורלי,רעות,עינב
הכי ביישן:אני:p הכי צנוע:אורלי הכי כישרוני:הדס הכי קרציה:לא נראלי שיש
הכי מצחיק:עינב בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:ממ הכי הרבה כותב הודעות:רעות[האכלנית] פותח הכי הרבה שרשורים:זיו הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום): אביחי,יאיר. הכי יפה:אני לא אומרת כי זה יכול לפגוע הכי שתלטן:ממ הכי מתוק:רעות[האכלנית] ועינב
[הכי מפתיע:אביחי הכי מאוכזב מהקדם:
הכי חדש:עינת הכי מזליסט[פגישות וכאלה]: אביחי חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג להביא חדשות:שיר פותח שרשורי אוף טופיק:ממ מתנהג כמו מנהל:אביחי את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):רעות ועינב
הכי אתם רוצים לדבר בפון:אממ הכי הייתם רוצים להכיר:אממ הכי הייתם רוצים להעיף:יש לי מישהו אבל אני שומרת לעצמי
מי? הצמד הכי משוגע בפורום:שרית,סיוון. הילד הכי מטרידן:ממ הכי מציק:ממ החברות הכי טובות:רעות,עינב,הדס,אורלי,שיר,איילה. החברה הכי דואגת: ממ חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!לא יודעת.. סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?!שאגם כתבה מה אתם אוהבים בפורום? לטיעון ושיפור: לשפר?! לפרגן?!

יקיר15

New member
אני ../images/Emo13.gif

ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע: מאשה [ אני עוד ארצח את נינט ?
ועוד עירמוה
] הכי מחורפן: חלייי היא הכי קרועה בעולםם [ צביקה מה שלומךך ] וואי אין לה בושה חחח
הכי דפוק (מהמובן הטוב): הדס
הכי חמוד: אממ יש הרבהה קשה לבחור - חלי,הדס,תותי, אביחיי כולם חמודיםם כפרעליכםם
הכי ביישן:זיוו וגם הדס לפעמים הכי צנוע:אממ לא יודע ... הכי כישרוני: כל אחד כישרוני בתחום שלו
הכי קרציה: החדשים החופרים והחד פעמיים שנכנסים רק כי הם צריכים משהו כמו ההוא עם האודם האדום
הכי מצחיק: חליי בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: הדססס הכי הרבה כותב הודעות: רעות האכלנית,הדס ושריתתת פותח הכי הרבה שרשורים: זיוו הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום): אממ לכולם כמעט אכפת מהפורום אביחי יאיר חלי רעות הדסס ובכלל כל החברים בפורום אכפת להם ממנו בגלל זה הוא הפורום הכי שולט בתפוזז
הכי יפה: אני ? פחחחחחחחח סתםם זה היה בשיא הציניות - הכי יפה זו אגם ...
הכי שתלטן: הדס
חחח סתםם כפרעלייךךך הכי מתוק: תותי [רעות] הכי מפתיע: אביחי תמיד יש לו משהו מפתיע להגיד חחח
הכי מאוכזב מהקדם: אע ?
הכי חדש: לא יודע חחח
הכי מזליסט[פגישות וכאלה]: כולם רשמו את איילה אז גם אני ארשום אותה
חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג להביא חדשות: אביחי,יאיר,חלי,רעות,הדס,מאשה, זיוו כולםם בקיצור פותח שרשורי אוף טופיק: האנשים החד פעמיים שפותחים שרשרי OFF סתם ... מתנהג כמו מנהל:אביחי שהוא לא מתנהג כמו- הוא מנהל
את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): תותי,הדס,אביחי
חלי וזיוו למרות שאותם כבר ראיתי
הכי אתם רוצים לדבר בפון: אממ דיברתי פה עם הרבה וכל מי שדיברתי איתו אני תמיד ישמח לדבר איתו שובב כי כולם קרועים כאלה וכיף לדבר איתםם רעות,הדס,חליי .... כפרעלייכם
אבל יש כמה שלא יצא לי לדבר איתם ואני אשמחח * האמממ* הכי הייתם רוצים להכיר: אממ שרית אולי ? הכי הייתם רוצים להעיף: את עינבב
חחח סתם [ פעם היא עיצבנה אותי במסן ואני אפילו לא זוכר למהה חחח
] מי? הצמד הכי משוגע בפורום: הדס ואביחיי הילד הכי מטרידן: אממ אמרתי כבר על הקרצייה לא ? הכי מציק: כנ"ל ^^^ החברות הכי טובות: אממ אני לא אנקוט בשמות מי שבחר טוב שלי יודע את זה
החברה הכי דואגת: הדס,חלי,רעות,אביחי,זיו חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! הדס , תותי, הורסת, חלי , אביחיי , מיכלל יש המוןן סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?! שהוא נפתח ושאגם נכנסה לכתוב בו מה אתם אוהבים בפורום? את האנשים לטיעון ושיפור: לשפר?! למה לפתוח שרשור של יום חדש לפני שהוא הגיע בכלל ?
לפרגן?! לכולם אם אנשים מדהימיםםם חמוד לא? נייססס

../images/Emo41.gifכנסו שנייה כולם../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif../images/Emo41.gif

וואי, הייתי חייבת להגיד לכם שהשרשור הזה עשה לי כל כך כייף בלבב
. ואם כבר אמרתי וזה שאלון על הילדים בפורום, אינ חייבת להגיד לכם, שאני נמצאת בפורום אך ורק בגללכם
, תמיד שאני חושבת לעזוב ..בגלל היגיון מסוים אני לא יכולה להמשיך ואני ישר וכתבתתת חייבת לראות תגובות של כל אחד ואחת מכם.. בקיצור...

למעלה