בקשר לעונה ה-4-

MeetLofe

New member
אחרי ששמו כבר תתמונות אני צריך לומר

בתור אחד שראה את העונה.. שכריטסינה מהממת בריטני כוסית בטירוף אבל יש בה משהו נורא ליידי בוי קיילין ככה מבטאים את זה יפיפיה קיניה פצצה אבל יש לה עודף שומן נאימה לדעתי מאוד מיוחדת ומדהימה רבקה מדהימה טטיאנה יפה אבל לא יודע אני לא אוהב את הסוג יופי שלה יש את יווי שאי אפשר ממש להסביר את היופי שלה אבל כן השוטפיםת תמיד אמרו לה שיש לה פוטנציאל להיות דוגמנית וגם אני אמרתי את זה לפני שאפילו שמעתי אותם טיפני מהוענה הקודמת בסדר ברנדי מכוערת שרה דומה לשרית חדד ואממ..זה מי שאני בערך זוכר כרגע

היא לא יפה...ממש לא!

היא מכוערתתת הגבות שלה במרחק 2000000000000000 מטר מהעיניים שלה והפה שלה פתוח כמו אנ'לא יודעת מה.... גם לדעתי היא תהיה בין הראשונות שיעופו(זה לא
,זאת הדעה שלי) לדעתי הכי יפות הן בריטה או איך שלא מבטאים את השם שלה,וקהלן שהיא מהממת!

לדעתי היא פשוט יפה

ואני לא מבינה מה אתם לא אוהבים בה, אבל שיהיה. היא נראית לי גם מצטלמת מעולה. בריטה וקיילין באמת יפות, אבל דוגמנית בלונדינית עם עיניים כחולות, כמה כאלו יש כבר? הן רגילות כאלו ולא ממש מיוחדות. פשוט יפות. בלי איזה ניצוץ של יחודיות. כמו קאסי מהעונה הזו. כוסית שאין מה לדבר בכלל, דוגמנית? לא ממש. דוגמנית צריכה קצת יותר מלהיות כוסית. זו לפחות דעתי.

niranat

New member
נראה לי שהתכוונת שבריטני טום-בוי

ליידי בוי זה גבר שמחופש לאישה...

MeetLofe

New member
אני יודע מה זה..

ליידי בוי ומה זה טום בוי חחח התכוונתי לליידי בוי טום בוי ממש היא לא ליידי בוי היא כן מי שלא מבין קוקסינל.. וכן זאת יובי ולא לובי

niranat

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif היא מה זה לא נראית ככה...

אבל תמונה לא אומרת כלום

למעלה