בקשר לעונה ה-4-

niranat

New member
רבקה

Rebbeca ולא Rivka
כמו שאמרתי אני מהמרת שהיא, מישל ולובי שלושת הראשונות שעפות

niranat

New member
בעצם...

בטח כריסטינה תעוף לפניה שכחתי ממנה... היא הרבה יותר מכוערת ממנה

חמודה. מזכירה לי את שרה מישל גלר...

היא קצת דורשת כאפה כזאת, באמת נראית כמו אחת שתעוף באחד מהפרקים הראשונים. אגב טלי - שמת לב במקרה שגילית לנו כבר ארבע בנות שלא יכולות לנצח העונה? חחחחחחחחחחח כי את הרי יודעת מי המנצחת, ואם את מהמרת עליהן שיעופו בפרקים הראשונים, זה אומר שאף אחת מהן לא תגיע לפרק האחרון...

niranat

New member
../images/Emo58.gif מעליי ו-../images/Emo58.gif אצלי ../images/Emo9.gif

חחח לפני שאמרת אפאחד לא ידע.. ואני רק יודעת מי המנצחת ואין לי מושג את הסדר חוצמזה, אז אממ כן מסתבר שאת צודקת אבל..... אוף נו חחח שתקי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נורא במילא גיליתי מי המנצחת בגלל סימסית הזאת
ועוד לא הלכתי לישון הלילה נראה לי אני אפרוש עכשיו

niranat

New member
אוחח היא זונה ../images/Emo123.gif

חח היא לא באה בכוונה רעה אף פעם היא מה זה משתדלת אבל היא הרסה למלא אנשים בטעות!!! שהיא לא סימנה ספוילר או שזה היה מין ספוילר מרומז כזה.. מרגיז מצידה

צריך להוציא נגדה צו ../images/Emo18.gif

חחח ואל תדאגי בקשר למה שאמרתי לך כמה הודעות למעלה, אני לא חושבת שעוד מישהו יעלה על זה... הם לא חכמים כמוני

niranat

New member
פששש אפשר להרשים אותך עם 6 נכשלים?

חחח
עזבי זה סתם סיבוך בביצפר אנלא טיפשה
נשבעת!
פשוט הורידו לי הכל על התנהגות וחוסר נוכחות.. חרא של שנה בכל מה שקשור לביצפר

niranat

New member
יופי, יופי, תתלהבי!

תשתחצני! תשוויצי! זה לא שאכפת לי זה לא שאני מקנאה זה לא שאת בכלל מזיזה לי את קצה העפעף לא, לא!!!
חחח סתאם, דוגרי לא

randu

New member
נירענת....דחוףף ביותרר...!!

כבר התכתבנו פעם ושאלתי אותך מי תנצח בעונה השלישית...ואני חייב לשאול אותך או את כל מי שיודע...מי תנצח בעונה ה-4...!? דחוף דחוף דחוף..!!

niranat

New member
כבר ענו לך, אבל - [לא ספוילר]

בחיים לא ראיתי מישהו שנואש ככה לספוילרים! חח זה ממש מצחיק, כולם פה מנסים להתרחק מהם כמו מאש, יש כאלה שלא עומדים בסקרנות אבל אם לא היו שמים פה - הם היו מעדיפים לא לדעת, ואתה היחיד שמת פשוט לדעת.. משעשע

butterfly211

New member
אני לא מבינהאת השופטים.../images/Emo28.gif

הא יפה לדעתי אבל בטח היא לא תזכה, והשופטים בטוח יעיפו אותה כי "היופי שלה מסחרי מידי". הם עושים את זה בכל עונה
שלא יבחרו אותן וזהו.

למעלה