מה עניין ביקורת שלילית לכאן?
כתבת ביקורת שבה הסברת שהחוויה לא היתה טובה, בין השאר, בגלל שלא היו מנות שהתאימו למגבלות התזונה שלכם. על כך ענו חלק מהגולשים והגולשות, שבחרתם מסעדה שלא מתאימה למגבלות הללו. זה הכל.

אף אחד לא יתייחס לכך שמנות לא היו טעימות לך, משום אנחנו לא מבקרים את ההעדפה הקולינרית של אנשים. יש מי שמסבחה משורשים לא תהיה לטעמם. אחרים אוהבים מאד סלט תפוחי האדמה עם מיונז וצלפים.

אילו היית הולך למסעדה אחרת שבה יש יותר מנות צמחוניות, סלטים, מנות לא עשירות ושמנות מאד, ומנה או שתיים היו פחות לטעמך, כל החוויה שלך היתה שונה לגמרי. לכך התייחסנו.

שוב, יש לנו אחריות כלקוחות, ללכת למקומות שמתאימים למגבלות שלנו, אם יש כאלה. אחזור לדוגמא הפרטית שלי: אני ממעטת ללכת למסעדות מכסיקניות ותאילנדיות, כי אני לא אוכלת חריף. אם אני קוראת דיווחים משבחים על מסעדה כזאת, אטרח לברר אם מגישים בה מנות שאני יכולה לאכול.

אם להתייחס למנות שהזכרת:
בדרך כלל מכינים פולנטה עם חמאה ופרמז'ן, כך בכל המסעדות בהן אכלתי פולנטה מתירס טרי או מקמח תירס. אין סיסה לחשוב מראש שבבסטה היא תוגש אחרת.

כך גם לגבי סלט תפוחי אדמה. במרבית המקומות בהם אכלתי סלט תפוחי אדמה, היה בו מיונז. מעטים המקומות או המטבחים הביתיים בהם פגשתי סלט תפוחי אדמה בלי מיונז. יכול בהחלט להיות שיש מסעדות בהן מגישים סלט תפוחי אדמה בלי מיונז, אבל לכן אם יש לך מגבלות תזונתיות, כדאי לבדוק זאת.

אני מאחלת לך ארוחות מוצלחות יותר וחוויות טובות יותר.