בראנץ׳ מאכזב בבסטה

Pixelss

New member
כשאתה בא עם ציפיות

שתואמות למה שיש למסעדה להציע לפחות על הנייר והמסעדה לא מספקת את מה שהיא מיימרת לספק.
בתאוריה כל ביקורת שלילית או אי הנאה במסעדה היא בחירה לא מוצלחת בדיעבד, מה שרוב המגיבים פה מנסים להגיד לך שיתכן וזה היה נמנע אם היית בודק מראש שהמסעדה תואמת לדרישות שלכם.
&nbsp
רוב הטענות שלך בפוסט מדברות על מנות שלא טעמו למה שרציתם, מלבד שתי מנות שהטענות כלפיהן שהן לא טעימות.
רוח הדברים בפוסט שלך משקף בעיקר את מה שחברי הפורום בחרו להגיב אליו.

PantherettePitz

New member
לא הייתי מעולם בבסטה

בין היתר בגלל הדיווחים שהיו על היחס של מעוז אלונים לחוקי הדיג.
&nbsp
כצמחונית על גבול הטבעונית אני חושבת, כמו אחרים פה, שהביקורות הקיימות על המקום היו מרחיקות אותי רק בגלל המחשבה על העבודה שאצטרך להשקיע במציאת משהו לאכול שם. יש עוד לא מעט מסעדות כאלה בתל-אביב ומבחינתי העובדה שבחרתי לברור עוד יותר מבדרך-כלל את מה שנכנס לי לפה אומרת שמוטל עלי לבדוק את הדברים האלה עד כמה שניתן, גם כשאין תפריט (למשל על סמך ביקורות). אני לא מאלה שמניחים כמובן מאליו שכל מסעדה מגיבה לטרנד הצמחונות/טבעונות בהוספת מנות מתאימות לתפריט שלה.
מצד שני, אני מאוד מבינה מה שאתה כותב על הביצוע של המנות שכן הזמנתם שנשמע שבלי קשר לא היה מוצלח (וכן, יש דרך לעשות גם אוכל לא בריא כך שלא ירגיש כבד ושמן). באופן אישי אני יכולה לומר שהפעם הראשונה והיחידה עד כה שבה הייתה לי צרבת (חוויה איומה כשלא יודעים מה היא) הייתה לאחר ביקור במקום אחר של אנשי הבסטה, כנראה בגלל אוכל שמן וכבד מדי, והחוויה הייתה לא נעימה מספיק כדי לא לחזור.

salo22

New member
חייב לציין שזה מתפתח לשירשור קצת מוזר

ואף פעם לא מתחבר לסיגנון שמנסה לשייך סוג של אחריות לפורום או המלצה כזו או אחרת ברשת ופותח במשהו כמו "אחרי כל כך הרבה הדים טובים בפורום".. כל אחד רשאי לדעתו והמלצתו, גם אתה, העסק עובד פשוט מאוד, הולכים ומנסים, אם נחמדים אז מדווחים, משם פשוט מחליטים אם לבקר שוב או לא, אין לזה שום קשר לפורום.

יש לפעמים ביקורות קצת תמוהות

&nbsp
זכורה לי פעם מישהי שהתלוננה על מנת פסטה ברוטב חמאה שהייתה לה שומנית מדי. הביקורת הזו מזכירה אותה מעט.
&nbsp
אין ספק שכל אחד רשאי לדעתו והמלצתו, העובדה שמנות לא היו טעימות והשירות היה לא משהו זה כמובן דבר שהוא לרעת המקום, אבל אין לו דבר וחצי דבר עם הדברים שנאמרו כאן. כאשר אדם בוחר לעצמו מגבלות מסוימות או כשיש לו בעיה עם טעמים מסוימים, יש לו גם אחריות משל עצמו, למען הבילוי וגם למען הכיס, לברר האם המקום עומד בדרישות ובצרכים שלו.

londi81

New member
הי, זו הייתי אני.. וגם עליי התנפלו פה

זה לא היה ברוטב חמאה אלא ניוקי לחי עגל בשמונה.. שוואלה הייתה שומנית ברמה לא אכילה.. וגם אז עשיתם עליי עליהום.. שאיך יכול להיות שאני לא עפה על המקום...
מאוד מזדהה עם ההוגה... יש פה לפעמים תחושה בפורום מאוד לא שיוונית ולא מקבלת, כאילו מספיק ללחוץ על איזה חצי כפתור ויאללה כל הנשקים יוצאים החוצה...
אני חושבת שפורום זה מקום להחלפת דעות, ואם ההוגה יצא מאוכזב מהבסטה, אז הוא מאוכזב, ואם מישהו אחר לא מאוכזב אז נהדר לו.. ואם אני כצמחונית, למדתי לא ללכת לבסטה - תודה על השירות.
אני הפסקתי לכתוב פה ביקורות כי התגובות פה לא צפויות ולא נעימות לי תמיד, וואללה לא מתאים לי..
אפשר להיות נעימים יותר, מזמינים יותר, ולקבל חווית מגוונות, בינמו - כולה בראנץ בבסטה, לא הגרעיון האיראני

&nbsp

לא מדובר עלייך

אני זוכרת את הדיווח שלך ואני חושבת שאני זו שנתתי את ההערה ביחס לזה, בטח לא עליהום.
&nbsp
אין בעיה עם האכזבה, בכל זאת השירות לא היה להיט והיו מנות שהיו לא טעימות. אבל לא על אלו מדובר כאן אלא על ציפיה שמסעדה תתאים את עצמה לצרכים ספציפיים של לקוח, ומה לעשות, זה לא תמיד עובד ככה.

אושר מ

New member
אני חושבת שהדרך לשנות משהו שלא נעים לך

היא להשתתף.
אבל לא ראיתי אותך מגיבה לדיונים אחרים...

אין פה עליהום על ההוגה רק חוסר הסכמה עם משהו מאוד בסיסי.
לא נהנה בבסטה הכל טוב. אני לא נהנתי במקומות אחרים שהם קונצנזוס כאן. למשל אני מאוד לא אהבתי את קפה 48 למרות שכל חברי "עפו" על המקום.
אבל מעולם לא ציפיתי שמקום ישנה את האופי שלו על מנת להתאים את עצמו אלי. לצמחוני אין מה לחפש בבסטה. כמו שאין לו מה לחפש בהאדסון ואני מהמרת שגם לא במול ים.

לא היתה התייחסות למנות עצמן כי זה לא היה העיקר בדיווח. הדיווח שלו התמקד במנות המוגשות במקום.
אני יכולה להגיד לך שמאוד אהבתי את הסלט תפו"א בבסטה. ולעמות זאת אני לא אוהבת את הפולנטה שלהם כל כך. לא כולם צריכים לאהוב את כל המנות וזה עניין של טעם.
הדיון פה הוא לא על טעם. הוא על משהו קצת יותר בסיסי מזה

RandS

New member
לא כל פעם ביקורת על ביקורת היא אישית

בסופו של דבר, מה שנראה לי שהחברים פה בפורום מנסים לומר, כל אחד בצורתו הוא, ש״נפלת״ על מקום שלא מתאים לך. זה הכל. אף אחד לא חולק על כך שלא היה לך טוב או טעים, זו הרי חוויה פרטית שנעוצה בטעם שלך. אבל לחפש אוכל קצת בריא או צמחוני במקום שחרט על דגלו את החמאה הצהובה ושימושיה הרבים, זה לצערי ובעיקר לצערך, מתכון לכשלון.
כפי שחתולית אומרת: חבל שזו היתה החוויה שלך.

חבל שאתה משמיץ בגלל בחירה אומללה שלכם. קח אחריות

אתה מזכיר לי בחורים שמטנפים על דייט בגלל סיבות שנעוצות בהם.
לא יפה.
לפעמים שידוך לא מצליח.
בשלב קריאת התפריטים הייתם אמורים לעבור למקום אחר והייתה נחסכת עוגמת נפש לשני הצדדים.
אגב, אם קראת את הביקורות המהללות בפורום (לדעתי אחת או שתיים הן שלי) יכולת גם לראות שמנות בריאות/דייאטתיות זה לא הקונספט.
התמונות מצויינות, תודה , אם הייתי באיזור הייתי רצה לשם. נזכרתי כמה טעים שם.

mereng

New member
בתור צמחונית בעצמי, אני מבינה לגמרי את האכזבה.

אני גם מבינה את הטענה שעלתה פה בשירשור של אחריות הלקוח.
אני משתדלת תמיד לבדוק מראש אם יש לי מה לאכול, ואם האופציות הצמחוניות לא לטעמי אני מוותרת מראש (יומונגס למשל). כצמחונית כבר המון המון שנים למדתי שלפעמים אצטרך להתגמש במסגרת האופציות שלי - כי הרבה פעמים יש רק אופציה צמחונית אחת מתוך תפריט שלם, ואז אין ברירה אלא לקחת אותה גם אם זה לא לטעמי, או לנסות ולשדל את הצוות להוריד רכיבים שאינם צמחוניים במנה. במקרים ממש קשים אני מרכיבה לעצמי ארוחה מה"תוספות", אבל בד"כ זה קורה בחו"ל כי בארץ כמעט תמיד יש אופציה צמחונית סבירה.

למעלה