ברא
2004.. היה משו משו

DidjiT

New member
ברא../images/Emo93.gif 2004.. היה משו משו ../images/Emo8.gif

יאללללללללללללה חזרתי הבייתה היה מוי כיף! מממ.. אני מציעה שלא כל אחד יפתח עכשיו שרשור חזרתי.. פשוט שרשרו לפה... פאנן? ואל תצפו שאני יכביר במילים כי אני לא.. אני עפתי להתקלח ולישון.. אההה.. רק משעשעת אותי המחשבה שבזמן שאני יהיה כבר במיטה.. רן יקירנו יהיה רק בחצי הדרך ויש לך עוד איזה שלוש שעות נסיעה! חחחחחחחחחחחחחחחח!
יאללה לילה טוב אנשים

היה ממש כייף!!!

עבר ממש מהר..): לא הייתי מתנגדת להשאר שם עוד איזה שבוע
וזהו...מוזר פתאום להיות בבית=\ היה ממש נחמד לראות את כולם!

היה גזעי +

אני וניצן הגענו בשעה טובה, משה אסולין הוא השטן... לילה טוב שיהיה לכולכם חברים!

אשכרה שטן../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

כולם על האוטובוס של הצפונים(נו.....רמת אביב, אל תשנאו אותי כי אני צפונית
) כולם כבר בסרטים שהם הולכים להגיש עליו איזה תלונה, או שהאבא המיליונר שלהם ידאג לפיטוריו של המשה הזה....

pompii

New member
תודה רבה לך באמת../images/Emo70.gif

לפחות לא חיכית 3 שעות עד שהאוטובוס שלך יגיע
אבל נירדמתי כל הדרך וזה עבר כמו חצי שעה

אה באמת?!?!?!../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

טוב סליחה שחיכיתי שעתיים וחצי ולא שלוש, רחמים עליך.....תאמיני לי שגם זה לא מעט, ולפחות את לא היית לבד

חחחח...בדיוק עכשיו חברה שלי כתבה

לי באייסיקיו שיכורה משוקו (20:17) : אני תובעת אותם.. גם אמרו לנו כל שניה להחליף אוטובוס וגם הנהג נבע לרכבת צפון ולא לרמת אביב שיכורה משוקו (20:18) : זה מושה שמארגן את זה.. אמרו לי שגם ככה מפטרים אותו ונזכרתי בהודעה שלך...זה דיי משעשע אותי חח

InfernalMajesty

New member
../images/Emo2.gif ברוכייים החוזריייים

יאלההה אנשים עוד חוויות ותעלו תמונות אם יש

DidjiT

New member
ברא../images/Emo93.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo60.gif../images/Emo163.gif

יאאאאא... היה כל כך ye! [מה שמזכיר לי, איפה אמיר???] טוב אז, אני ביום הראשון לא הייתי...אבל בקטנההה. למרות שהיום הראשון זה הכי פאנן! אז ככה... יום שישי 9 בבוקר אני וידיד שלי מתעוררים מתארגנים ויוצאים.. טרמפ מהבית עד לכנרת... כמה נחמד.. בכניסה אני רואה חברה שלי בוטן [כפרע עליה!] שהולכת ולידה עומד עוד מישהו שכנראה הם תפסו ביחד טרמפ חזרה הבייתה או משהו.. שניהם הלכו.. אז אני ואביתר ביקשנו ת'צמידים שלהם.. והם הביאו לנו את זה בחינם... הם היו יום אחד שם והלכו והביאו לנו תצמידים.. ישששש.. אז לא שילמנו הסעות ולא כרטיס.. חה חה חה נכנסו ומצאנו את כולם.. אז פיספסתי תמפגש פורום אבל בקטנההה כי פגשתי את כולם חוץ מאת נועה [קרמבואית
] אבל בקטנה.. במפגש הבא... היה מוי כיף!!!!! כל כך כל כך שמחה שהלכתי!!!!!!!! =] שיהיה לכם יומטוב! אההה אווקי.. האנשים שראיתי... שוצי מאיה שלומית רן ניצן עדי ברית לי מעיין הילה לילך יש עוד מישהו?
היה מוי כיף

pompii

New member
היה משהו בנז!!!!../images/Emo59.gif

היה ממש כיף לראות את כולם פה, איזה כיף שבאתם!
כל כך הייתי צריכה את החופש הזה, נהנתי עד השמים
למרות שכוסאמאשלהם התעכבנו איזה 3 שעות בנסיעה חזרה, אבל בקטנה... היה כיף קטיושות לשבת איתכם בצ'אי:) שוצי עיניים שלי, תמשיכי לרקוד ולצעוק "אמסי מנצור נותן לי כאפות על התחת" דווקא הולם אותך, הייתי צריכה לראות את זה, פאק
ומאיו נשמה שלי מיצי שלי בסוף לא אנסת אותי אבל לא נורא, תמיד יש את שנה הבאה
אה ואני רוצה בהזדמנות זאת לאחל למאיה וגם לי
לפזמולדת שלנו! ביום שבת היה לנו יומולדת שנה בצהל!
ומזל טוב כמובן לשוצי, אבל בשביל זה יש שרשור אחר אז אני אעבור עכשיו לשם
שיהיה לכם חג שמח

איזה להיט היה...

משו משו...כה נהנתי, אפילו ששילמתי כסף רב... זה היה שווה את המחיר לאלה. לקראת הסוף קצת כעסתי על משה. כאילו קצת..רציתי לרצוח אותו.וצעקתי בלחש (כי הכל שלי לא היה משהו לקראת הסוף)... חח ודור חיקה אותו צורחת... אוי היה מבדר. בקיצור אחרי זה הודתי למשה שבזכות העיכוב שלו..פילחתי לבראשית חולצה! ye!

פ ו ס ט י

New member
ההההההאאאאאאאללללללההההההההה

טוב אין לי יותר מדי מה לפרט... היה ממש כיף.. ובכלל לראות את אנשי הפורום... קיצר ממש נהנתי.. בעעעעעעעעע אני רוצה לחזור
הא! ואני עזרתי לרואי למזוג לימונדה [עם טעם של מים] לתוך בקבוק! תקנאו.. הוא ממש אבל ממש אדיש..

../images/Emo98.gif

היה ממש ממש ממש ממש כיף!! למרות שלא פגשתי מהפורום אנשים חוץ ממעיין ושוצי שהיו חמודות לאללה =] כי פשוט די פיספסתי את המפגש...אבל לא נוראאא תמיד יש פעם באה
הייתי יכולה להישאר לגור שם ממש! חוץ מהחום הבלתי נסבל..אם היה קצת יותר קריר ועם קצת פחות שמש חח אני טיפוס חורפי

גררר החום הזה היה כ"כ מצייייק!!!

אבל בערב שהתחיל להיות נעים ובלילה שהיה ממש קר היה כייף!!

היה מדהים../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

איזה כיף היה..... כל כך מרגיע ומשחרר, הייתי ממש צריכה את החופש הזה... תודה לכל מי שהיה שם שהפך את הפסטיבל הזה ליותר מדהים ממה שהוא
לאישתי בפרט ולראשל"ציות בכלל- היה מדהים לבלות איתכן סופ"ש ארוך בכינרת...מזל טוב לאישתי, וכמו כן גם לי ושלומפ
למעיין, שהיא כזאת מותק של בנאדם, איך אני אוהבת אנשים שאוהבים חובוקים
לאלאניס-או-מיי-גוד-עדי, שהצחיקה אותי ברמות מטורפות
לחוסע המתוקה שהייתה המלאכית האהובה עליי
לשירוש, היה כיף חיים לארח אותך באוהל שלנו
לברית, היה כיף לעמוד איתך שעתיים בציפייה להליכת המלאכים
רן וניצן, אנשים יפים שכמותכם, היה כיף לראות אותכם שוב
לי, יצור מדהים שכמוך
אני כבר מתגעגעת....רק ראיתי את השמיכה כשהגעתי הביתה, ישר נזכרתי בך
שיהיה לכווווווווווולם שבוע מקסים
מאיה

יהההההההה היה כיף אחושלוקי

היה אחלע בחלע לפגוש את כולכם+לעבור אונס בכנרת אבל חפיף סלחתי לכן(= חיחיחיחיחיח והיה ממש כיףףףףףףףףףףף ומצחיקקקקקקקקקקקק ומשחררררררררררר ואני אוהבת את כולכםםםם (=

למעלה