עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ../images/Emo13.gif
היה בנזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
זה היה יום ההולדת הכי מדהים שהיה לי
אני כל כך אוהבת את כולכם... רקדת עד כלות, עליתי על הבמה עם אמ סי מנצור הכוסון ורקדתי איתו וצרחתי "אמסי מנצור תן לי כאפות על התחת
, עשיתי מדיטציות והשתתפתי בהליכת מלאכים שלקח לי שעתיים לצאת מההיי שהייתי בו, חיבקתי את רואי ועזרתי לו למזוג לימונדה
, שחיתי בכינרת בשביל כל השנה קניתי לי דברים יפים, השתוללתי, השתגעתי,השתזפתי ועכשיו אני עוד יותר שחורה
התנשקתי עם אנשים יפים ובעיקר, פגשתי את כולכם אהובים שלי
(בסדר אקראי בלבד..):
ברית-הכרתי ילדה מקסימה
שכל הזמן אמרה שאני דומה לאיזו שרית שהיא מכירה
... איזה כייף היה לראות אותך פעם ראשונה וסוף סוף לדעת מי את
את מותקקק
עדי-כוסית עלללללללל שלי
היה לי ממש כייף לאנוס אותך בכינרת ולהשתעשע איתך בצ'אי... את בובע
מעיין-אין לי בכלל מילים לספר על הכייף שעשינו ועל החיבוקים והשטויות וכמובן המומולדת שלנו
היה לי כל כך נהדר ובנזזז לפגוש אותך אחרי כל שיחות הטלפון הארוכות והכייפיות... את בנאדם מקסים.
שיר- טוב די
אני מאוהבת בך עד עמקי נשמתי..... חיכיתי וציפיתי לראותך בבראשית וזה קרה לבסוף למרות שהיו עיקובים אבל כמו שאומרים: כל עקבה לטובה כי ישנת איתי באוהל ורקדנו ביחד עם אביתר הממוש והשתוללנו והיה נהדדדדדררררר
חוסע- את המלאכית הכי מדהימה שיש
ואני מתע לך על התחת השחור שלך
ורק שתדעי- את מנשקת ממש טוב
חיחיחי
ניץ- ניץ ניץ ניץ
את בובעעעעעעע ואני קרועה עלייך!!!!!!!! איזה כייף היה לרקוד ביחד לצלילי רגה וסוף סוף לראות אותך עוד הפעם
את מקסימה
רן- בובי שלי, אתה כל כך חמוד ועכשיו אני מכירה אותך קצת יותר אחרי שבמפגש פורום האחרון לא ממש יצא לנו לבלות זמן איכות ביחד... ותודה שהאוטובוס שלנו הוא שולט
כפרות עלך
לי-יואו
את לא מבינה... היה לי ממממש כייף לבלות איתך בבראשית... סוף סוף יצא לנו לדבר והשיחה שלנו בצ'אי היתה אחת הטובות... גם עשינו שתי מדיטציות שאל העולם הזה נחשפתי רק בשלושה ימים משכרי החושים הללו ואיזה כייף שחוויתי את זה איתך... את רוחנית ומקסימה ואני דורשת שידור חוזר
אני אוהבת את כולכם... שiצי