תמונות?
מ משתוללת בכפר New member 3/10/04 #19 שלום איך אתן מרגישות חמודות? אחחח הניצול... בקרוב. הילה- לשים גם את ה-תמונות?
Y yb7 New member 3/10/04 #25 היי אנשים! זאת יעל =) החלטתי שאני יותר מידי מכירה אנשים מהפורום כדיי לא לכתוב פה.... אז הנה תכירו את הכינוי ותפנימו. לגביי בראשית- היה משו משו=) שמחתי להכיר את כולכם אנשים טובים! ואת ברית שהצילה אותי כשהייתי שיכורה..חחחח
היי אנשים! זאת יעל =) החלטתי שאני יותר מידי מכירה אנשים מהפורום כדיי לא לכתוב פה.... אז הנה תכירו את הכינוי ותפנימו. לגביי בראשית- היה משו משו=) שמחתי להכיר את כולכם אנשים טובים! ואת ברית שהצילה אותי כשהייתי שיכורה..חחחח
D DidjiT New member 3/10/04 #26 אוף יעל... יש לך כינוי מעצבן... תעשי משהו יותר מקורי... זה מזכיר לי את אבא שלי yb - yosi buckshtien יאללה משתמש חדש וכינוי אחר פליזזז
אוף יעל... יש לך כינוי מעצבן... תעשי משהו יותר מקורי... זה מזכיר לי את אבא שלי yb - yosi buckshtien יאללה משתמש חדש וכינוי אחר פליזזז
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 3/10/04 #30 יש יש יש יש יש יש יש !!!!!!!!!!!!!! יעלי כותבת בפורוםםםם!!!! ! כל הכבוד ילדה!!!! ישששש חחח סוף סוף ברוכה הבאהההההההההההההההההההההההה ילדה מתוקה שלי!! כיף חיים!
יש יש יש יש יש יש יש !!!!!!!!!!!!!! יעלי כותבת בפורוםםםם!!!! ! כל הכבוד ילדה!!!! ישששש חחח סוף סוף ברוכה הבאהההההההההההההההההההההההה ילדה מתוקה שלי!! כיף חיים!
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 4/10/04 #40 אממ לא הבנתי אותה...../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif מפתיע