ברגע זה מתרחש חילול השם.

TheOrion

New member
איפה השחצנות המדוברת שלך?

אני לא ראיתי שחצנות בהודעה שם. הוא סך הכל הטיח את האמת בפניך
. אתה זה שעירב פוליטיקה ואידיאולוגיה עם ספורט. אחרי זה אתה טוען שהעובדה שהוא עשה אותו דבר היא שחצנית?
. מוסר כפול, מוכר לך?

יוֹאב

New member
../images/Emo6.gif

הסתכלתי בכרטיס האישי שלך, והבנתי הכל. אתה מתוסכל כי כבר חסמתי אותך בעבר בפורום מכבי תל אביב. יאללה, לך חפש אנשים אחרים לרדת עליהם, טמבל.

yellow6

New member
בעם הפלשתיני

מה במה?? בניסים הקטנים שקורים לך כל יום...באיחור לאוטובוס שלא תתפוצץ בו, בדברים קטנים יותר לא רק בהתנתקות. ההתנתקות היא גזרה משמיים בגלל כל העוונות שלנו. היא באה לעורר אותנו להתחבר לה' ואל העם. אחרת יבוא היום שתמות(מאחלת לך חיים ארוכים וטובים) ויתגלה אליך אלוהים ואתה לא תוכל לשנות את ההיסטוריה( דבר עם אנשים שהיו במוות קליני ותבדוק את זה) אז לא חבל להקדיש את החיים שלנו לכלום??... נ.ב- יאללה מכבי.

יוֹאב

New member
אתה אוהד מכבי??

רגע, אתה סותר את התאוריה של ה-Z DEAD !! תחזור בך!! ולענייננו, בניסים הקטנים שקורים לך כל יום...באיחור לאוטובוס שלא תתפוצץ בו - ומה עם אלה שלא איחרו לאוטובוס? איפה הנס שלהם? בדברים קטנים יותר לא רק בהתנתקות. - דברים קטנים כמו מה? לא נתקלתי בהם. ואל דאגה, ביום שאמות לא אפגוש אף אחד מלבד תולעים שיבואו לאכול את הגופה שלי.

yellow6

New member
תלוי איזו מכבי

אבל אולי yellow אומר הכל או שבעצם לא(ומה זה הz-dead הזה לא הבנתי).. אז מה אתה רוצה שאנשים לא ימותו בכלל?האנשים שמתו בייסורים נמצאים עכשיו סביר להניח בגן עדן כי כאן הם עברו גיהנום. ובקשר לדברים הקטנים אני בטוחה(אני בת) שנתקלת בהם ולא שמת לב ולכן הם נקראים דברים קטנים. אני מקווה שתאמין שמישהו ברא לך ת'עולם שלך(ולא העולם הוירטואלי בתפוז) ושתהיו חברים טובים מאוד.

יש להאשים רק מי שיזם את המהלך.

אם בא שודד ונותן לך מכה בראש בגלל שאתה מסרב לתת לו את הארנק צריכים להאשים אותך שלא נתת לו?

אם בא טיפש

ורושם הודעות בפורום ואז חוסמים אותו, והוא משנה את השם מתשמש שלו וממשיך לכתוב הודעות, צריך לקרוא אותן?

יוֹאב

New member
אם בא כובש

ומונע ממך זכויות אדם, אתה אשם בפיגועים שאתה עושה נגדו? זה ההגיון שלך?

זה בסדר

אני לא מרגיש שמישהו מחלל את שמי. האוריון - מה אתה אומר, תעזור לי בשבוע שלי? שנינו נהיהי בוראי עולם השבוע?

TheOrion

New member
סורי,

אני נהנה מהחופש שלי
. אתה לא יודע(בעצם אתה כן) עד כמה המלאכים נהיים נודניקים.

TheOrion

New member
אתה תצטרך להיות מרואיין על ידינו.

אתה מוזמן לראיון אתמול בשעה 15:09. בתודה, בורא העולם של שבוע הבא.

למעלה