ברוך הבא לשנת 2014..נקווה שיהיה טוב יותר

הדסהש1

New member
ברוך הבא לשנת 2014..נקווה שיהיה טוב יותר

שיוזילו את המחירים ...לא למוצרי היוקרה אלא
לבסיסים ביותר...שלחולים יהחיה מרפא...ואולי כבר
יהיה שלום...לא רוצה הרבה...

בקר טוב בקר אור הנה הדסה,

מחירי החלב - הוזלו. ארנונה תחבורה ציבורית, דלר - יוקרו.

וזוהי רק ההתחלה....

שנה טובה.

בקובץ קורמורנים מתכוננים לשנת לילה בחפצי בה.

EFFE 7

New member
ברכות לשנה האזרחית החדשה

שהשנה תהיה הרבה יותר טובה מאשר
השנה שעברה.
שהשלום יבוא
שהמצב הכלכלי ישופר
שכל אדם יחיה תחת
גפנו ותאנתו בשלווה
ועוד ועוד המון טוב.

לו יהי.

אפי

יוליקה

Member
מנהל
שנה חדשה טובה לכולם

אני על הפנים...תקף אותי איזה וירוס שעושה לי
סחרחורת ואיבוד שיווי משקל...
מקווה שיעבור מהר, אני צריכה לרדת לאילת בשבת...

הדסהש1

New member
יוליקה החלמה מהירה...אם תסעי למרות

הכל לאילת מקווה שכן...שתהיה לך חופשה נהדרת

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, תודה. אבל זו לא חופשה

אני נוסעת לעזור לבת שלי בטיפול בתינוק, כי היא צריכה לעבוד.

עמיקם10

New member
ישנה איזה אנגינה..שתופסת בגרון..יומיים

אקמול פורטה-היחיד שעושה את זה..אבל צריך מרשם רופא בגלל הקודאין שממנו מסמטלים.
נ.ב.
יומיים לא קראתי ספר-וראיתי רק סרטים. בערוץ הטיולים מוזמביק ומדגסקר..אין שם בית ספר..וכולם דייגים. ויש פירטים השודדים את אניות המכולות הגדולות. במדגסקר משום מה הבטן נפוחה..אצל רוב האנשים. וסליחה שעברתי מאנגינה לבטן נפוחה..

יוליקה

Member
מנהל
אני עם דקסמול קולד כבר כמה ימים

גם בו יש קודאין... זה בהחלט עוזר...בייחוד הורוד של הלילה!!

החלמה מהירה עמיקם!!

עמיקם10

New member
זה עבר לי לבד מהנזלת-תודה.לקחתי אקמול צינון..

את בטוחה שכתוב דקסמול קולד..כי ביטלתי התור לרופא..לקחת ממנו אקמול פורטה.
קופת חולים כללית- משום מה בית המרקחת זה כמו נמל תעופה ..לפחות שעה. אז לקחתי מספר- והלכתי בינתיים לקחת את הנייד שהתקלקל וחזר מתיקון בקניון רוטשילד- [בראשון]כשחזרתי בדיוק הגיע תורי..
ואז...היה חסר איזה כדור- ונשלחתי חזרה לקניון לסופר פארם..
בסוף הלכתי 5-6 ק"מ בשני הסיבובים -וזו היתה הכוונה מלכתחילה. מזל שאני כבר לא עובד..ובכלל אין לי מה לעשות..
אבל זה כף.

נפטר יעקב איסקאקיס בשיבה טובה

דווקא מכיוון שאנשים לא מכירים אותו , אני כותב עליו.

ראשית איסקאקיס היה ילד בעיר יאנינה כאשר הנאצים כבשו את יוון .
אביו שהיה סוכן-נוסע ראה את תנועת הנאצים , חזר בבהילות הביתה והורה לאמא ולילדים לארוז מהר כל אחד מזוודה או תיק אחד ולקחת איתם מה שחשוב להם כי לא יחזרו לשם, והם הלכו ועזבו את העיר אחרי שהוא הזהיר את היהודים בקהילה שהנאצים מגיעים, אבל הם ליגלגו עליו שהוא פחדן.
כבר כשעלו להרים ראו שהנאצים נכנסים העירה ועד מהרה החלו בתים לעלות באש.
איסקאקיס סיפר לי שהם עלו ארצה וכל קהילת יאנינה הושמדה על ידי הנאצים, נותרו בחיים רק אלו שעלו לארץ ישראל או שהיו בנסיעה או העברה לארצות אחרות. לזכרם הוקם בית הכנסת בשכונת ימין משה ב-"נחלאות" בירושלים.

כשהוא שמע שאני נוסע לכרתים, היתה לו בקשה, להביא לו משהו מיאנינה שהוא מאוד מתגעגע לעיר הולדתו. טסתי לכרתים עם הפסקה של יומיים ביוון, נסעתי ליאנינה והבאתי משם : בקבוק אוזו, "קומבולוי" (שרשרת חרוזים יוונית, גם לי יש בכיס כזו) וסרט וידאו על העיר יאנינה.
כשחזרתי ארצה (הוא שרת יחד איתי במשטרת יפו) נתתי לו את הפריטים והוא הודה לי עם דמעות בעיניים. בסוף המשמרת הסעתי אותו ב-"דה-שבו" שלי הביתה והוזמנתי לקפה, ואשתו אף היא ממוצא יווני, אמרה לי שבחיים לא ראתה אותו מרוגש כל כך. ואמרתי שהכי כיף זה לתת משהו לאנשים ולעשות אותם שמחים. ישבתי איתו כשראה את הסרט על יאנינה עם כוסית אוזו וממולל את שרשרת הקומבולוי. והוא אמר שרגע כזה של נחת מושלם ורוגע, לא היה לו הרבה זמן.

משך שנים לא ראיתי אותו, ורק היום ראיתי עליו את מודעת האבל, אבל הוא בכל זאת מונצח בפנתיאון הסרטים הישראלי כאשר הוא עבד בשכר בעת צילומי הסרט "השוטר אזולאי" פעמיים רואים את המיניבוס המשטרתי מגיע פעם לפיזור הזונות ופעם להפגנת הדתיים, ורואים בבירור שהנהג הוא איסקאקיס (אסור למי שאיננו שוטר לנהוג ברכב משטרתי, וגם רשום לי בטופס העבודה בשכר שהוא הנהג).
הוא אישית היה אדם מאוד פשוט אבל אדם נחמד ולבבי ולמרות שהיה איש גדול, ממש ענק, מעולם לא צעק על אף אחד ומעולם לא רב עם אף אחד.

עדגיל

Well-known member
עולם קטן מאיר: משפחתנו התגוררה שלושה בתים

לפני איסקקיס ז"ל. בתו הבכורה היתה חברת ילדות, וההורים היו בקשר. בת אחרת שלו נשואה למנכ"ל בנה"פ ציון קינן. בשנים האחרונות נעלמנו אחת לשניה, ואתמול כשנודע לי החלטתי להגיע לביקור תנחומים אצלם.

י מ י ת 2

New member
יוליקה, מאחלת לך החלמה מהירה

ושתגיעי לאילת למלא אות חובותיך הסבתאיות.
צפיתי אמש בתכנית סבתא מחליפה. מה זה צחקתי. סבתא אחת שהיא בכלל סטנדפיסטית שחיה עם בעלה במלון דירות ואף פעם לא ממש בישלה, התחלפה עם סבתא שכל יום מבשלת ל 16 בני משפחה שלה שרגילים לבוא אליה לאכול או לקחת אוכל הביתה ובנוסף לכל, בעלה לא נוגע בשום דבר שלא לדבר על עזרה, וגם ילדיה ונכדיה משאירים את כל הכלים המלוכלכים ואת שאריות האוכל ומשחקי הילדים על השולחן ומפוזרים בכל הבית והיא צריכה לעבור אחריהם ולסדר ומבחינתה זה בסדר גמור ואפילו מהנה .ואילו הסבתא הסטנדפיסטית קראה לזה עבדות. היה מצחיק עם מוסר השכל.
שנה טובה.

מלכה 5

New member
סבתא מחליפה, לא אהבתי את אישה

שאינני זוכרת את שמה, זאת עם השעיר הקצוץ.
בלי בושה פלירטטה עם בעלה של האישה השנייה.
הרגשתי סלידה ממנה.

לאשה בשער הקצוץ קוראים

בלהה תורן, היא ניעלה בזמנו עם בעלה מערכת
נשואין פתוחה.

זה מה שהיא היתה מספרת.

אני שמח שיש אנשים שזוכרים אותו

הנה איסקאקיס נוהג במיניבוס בסרט "השוטר אזולאי".

למעלה